Arama sonuçlarınız

1. hakisalapaki

Suzuki XL7 dizel üst kapak sökümü ve Enejtör değişimi

Merhaba Arkadaşlar, Daha önceleri sizlere kaynamış olan enjökrlerimden bahsetmiştim.Hatırlarsanız 2 tanesini söküp diper 2 sini sökmeden bırakmıştım.Şimdi üst kapağın birleşme kenarından yağ sızmaya başladı,aracı zorlayınca sızma oluyor.Bunun sebebi nedir? Ayrıca titiz birisi olduğumdan...

2. hakisalapaki

G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?..

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. Ne bileyim bende biraz titizim herhalde ounun için içim rahar etmiyor,zamanı biraz geçince değiştiriyorum.Bu arada bende bor katkısı kullandım hiç bir fark hissetmedim.Motorun sesi de performasıda değişmedi.
  3. hakisalapaki

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. Merhaba, Aslında servisler 10,000 de bir değiştirin diyor ama ben türkiye koşulları için bunun geçerli olacağını sanmıyorum.Hertaraf toz toprak içinde dur-kalk larımız çok,ben 7000 de bir değiştiriyorum.Tabii çok km yapan biri...

4. hakisalapaki

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. merhaba, turbo ile ilgili şunları öğrendim,gerçi bilinen şeyler ama yazayım dedim. -Motor yağını her 5000 km ya da daha erken süreler içerisinde değiştirin. -Her zaman motor üreticisinin tavsiye ettiği yağı kullanın. -WD40 ve...
  5. hakisalapaki

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. bilgi için teşekkürler.Ben bu turbo meselesini benim araba için araştırayım bakalım.Sizin arabadan kullandım XL-7 den daha seri bir motoru var.Gerçi kg olarak benim arabanın boş ağırlığı 1860 ama... bilgiyi buaradan paylaşırım...

6. hakisalapaki

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. Merhaba, Izmirde Tuning box yaptırdktan sonra yakışı ne oldu acaba?Birde normalde turbo 3000 de açıyor 2000 de açmasının zararı olabilirmi turboya? teşekkürler hakan

7. hakisalapaki

Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum.

Ynt: Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum. merhaba, 2008 yılında iş yerinden arkadaşım çorludaki suzuki bayisinden 7 koltuklusunu aldı.Farkı ise bagaj kısmına ve arka koltuklara tavanda hava ızgaraları var,ön kosoldaki düğmeden klimayı arkalar için ayrıca kontrol edebiliyorsunuz.Hatta bu...
  8. hakisalapaki

Suzuki XL-7 Flanş wheelspacer

Arkadaşlar merhaba, Bu arada aks mesafeni açmak için taiwan da getirttiğim kitleri taktım.Takılması kolay.8 aydır bu şekildede kullanıyorum.Resimler ektedir.
  9. hakisalapaki

XL7 yakıt sarfiyatı

Ynt: XL7 yakıt sarfiyatı Sizde iyi günlerde kullanın.Bu tür konular hakkında yardımlaşırız. Araba eskiden yokuşlarda 2 viteste bayılıyordu şimdi,neredeyse 3 e atmam gerekiyor. Inanın çok raç değiştirdim ama nedense bu arabadan çok memnunun.Bir ara değiştireyim dedim ,diğer jeeplere baktım hjç...

10. hakisalapaki

Suzuki Grand Vitara XL7 Enjektör Kaynatma

Ynt: Suzuki Grand Vitara XL7 Enjektör Kaynatma Merhaba, Tabiiki her dizel araçta olabiliyor.Motorun yapısına bağlı tabii.mesela benim arabam 2006 model 70,000 km de.2008 model Ssangyong Action modelinde de olmuş.onda mesela hava girişi yok ön kaputta.Kaldıki benim arabam da bu başıma geldiği...

11. hakisalapaki

Ynt: Suzuki Grand Vitara XL7 Enjektör Kaynatma valla ben 2 tanesini zar zor söktürdüm 2 sini elletmedim.yoksa motor yapacaktık...
  12. hakisalapaki

XL7 yakıt sarfiyatı

Ynt: XL7 yakıt sarfiyatı Ben chip tuning işlemini istanbul mimarsinanda yaptırdım.Bu işi yaptırmak için de gerek yerli gerekse yabancı sitelerden 2 yıl boyunca araştırdım.Çip tuning aslında fabrikanın kıstığı özellikleri siz yazılım yolu ile açıyorsunuz.Niye fabrika bunu yapıyor?çünki dünya...

13. hakisalapaki

Ynt: Suzuki Grand Vitara XL7 Enjektör Kaynatma Enjektör kaynatma dedikleri enjektörün korozyon,pas gibi nedenlerden dolayı girdiği yuvaya yapışması gibi düşünebiliriz.yani enjektörün kendisi girdiği yuvaya yapışıyor,sanki 2 demirin kaynak makinası ile birleştirilmesi gibi.Eğer sağlam...
  14. hakisalapaki

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. Ayrıca şunu da söyleyeyim tuning boxu fazla ısınmayacak yere monte edin.Digital aygıt olduğu için aşırı ısındığı zaman arızalanabilir veya performans düşüşü yaşabilirsiniz.Aynı bilgisayar işlemci mantığı soğuk tutulması...
  15. hakisalapaki

Ynt: Suzuki Grand Vitara XL7 Enjektör Kaynatma Kardeş, benim de 2006 model xl7 aracımın başına geldi.Daha motor 70,000 de.Ben bakım yaptırmak için söktürmek istedim ilki rahat çıktı sonrakiler çıkmadı.Çorluda bir ustaya gittim çektirme ve vurdurma yöntemi ile çıkardı.Bütün sanayi hiç uğraşma...

16. hakisalapaki

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. merhaba Arkadaşlar, Ben 2006 model dizel XL-7 aracıma box tuning yaptım,bosh marka,almanyadan getirttim.400 tl ye mal oldu bir işede yaramadı.Sonradan mimarsinanda chip tuning yaptırdım 108 olan beygir gücü 137 ye çıktı tabiiki...
  17. hakisalapaki

XL7 yakıt sarfiyatı

Ynt: XL7 yakıt sarfiyatı merhaba bende 2006 xl-7 dizel kullanıcısıyım ancak benim arabam 410 kuruş yakıyor.Nedenine gelince,orijinal beygir 108 olduğundan ben chip tunuing ile 137 beygire yükselttim şimdi çok ama çok memnumum.
  18. hakisalapaki

Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum.

Ynt: Suzuki Vitara XL7 İçin Bilgi İstiyorum. Arkadaşlar, Bende 2006 Xl-7 kullanıcısıyım.70,000 km de enjektör bakımını yaptırayım dedim.Arkadaşım dediği gibi geç kalmışım ve enjektörler kaynamış.Hiç kimsenin çıkması imkansız dedği enjektörleri çıkarttırdım.ihtiyacı olan varsa adresi verebilirm...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri