eczacimusti
Yeni Üye
Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?..
merhaba mdilek ben manisa demircide ikamet etmekteyim,fiyatını yazmayı unutmuşum 1000 tl ye yaptırdım,o gepardolar hoşuma gitmedi ben getirttim takmaya bile cesaret edemeden geri yolladım,zaten yanlış yollamışlar,(25 mesajdan önce özel msj yazamıyormuşuz o yüzden buraya yazdım umarım bir mahsuru yoktur)oooww yükseltme işide amma pahalıymış be 2000 tl yi geçecek yani,peki yurtdışı güvenlimi gümrüğe filan takılmasın??birde yükseltme ne kadar yani kaç mm veya inch,birde amortisör filan tam takım değişişiyor heralde ,iyi düşünmek gerek dediğinize göre?saygılarmdilek' Alıntı:Bende izmirdeyim. Box taktırmadım. Ama ciddi şekile takmayı düşünmeye başladım. Çünkü devir kaybı ve vites küçültme ihtiyacı benimde canımı sıkıyor. Daha önce DTE box(alman) uygulaması yaptıran ve 2 yıdır kullanan arkadaşlar var. Fiyatı biraz yüksek. Kaça yaptırdığınızı öm mesaj olarak atabilirseniz sevinirim. Gerçi belirttiğiniz servisin web sitesinde TÜV veya CE belgeli ürünmü diye sormak lazım. Raceching, DTE TUV belgeli diye biliyorum. Gepardo hakkında bilgim yok.
Aracı yükseltmek için İstanbula sordum 250 tl işçilik 900 euro kit olarak fiyat aldım.
Ancak yurt dışında 250$ + 100$ fiyatı ama kargo 500$ . Belki 2 sipariş verilip kargo maliyeti düşebilir.
Yeni Gv ların süspansiyonu sert. Birçok arazi aracında bulunan sallantı bu araçlarda yok. Spor araba gibi sert süspansiyon, aracın asfalt performansının çok iyi olmasını sağlıyor. Bu sert süspansiyonu seviyorum. İşte bu nedenle yükseltmeyi bu nedenle iyi düşünmek lazım.
http://www.rocky-road.com/grandvitara.html