Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?..
merhabalar bende 2007 gv dizel sahibiyim,geçen haziranda aldım aracı,hemen gidip izmir bestservis(muzaffer bey)e götürdüm,daha önceki araçlarıma süperchips chip tuning uygulaması yapmıştı,bu araca maxpower box önerdi bende tamam dedim,yaklaşık 155 hp ve 360nm torka ulaşır dedi ve yaptık ,arkadaşların dediği gibi 5dk lık bir işlem,araba çıldırdı resmen ancak ben düşük devirde tork istediğimi söyledim özellikle 1000 ile 1900 devir arası,peki dedi ve aleti bilgisayara bağlayıp ayar çekti,şimdi 1200devirlerde turbo devreye giriyor,ilk uygulama kadar olmasada tork ve hp artışı müthiş,araç gaza yüklenince fırlıyor,1.9 dizel sahiplerine tavsiye ederim,niye bugüne kadar yaptırmadım diyecekler,motora verdiği zarar filan hikaye aldığın mazota dikkat edip,yağa bor koyduktan sonra mesele yokmuş(muzaffer ustaya göre).bende şöyle düşündüm mesela bu motorun ömrü 200000km biz box yaptırdık diye 150000 e düşsün,ben senede 15000 filan yapan bir insanım buda eder 10 yıl aracım şu an 15000 de eder 9 yıl ,9 yılada hak var rahmet var,9yıl sonra motoru komple alsak bile bu zevke değer

birde şu yükseltme işini bende düşünmeye başladım ,takip edip görelim bakalım,kendi imkanlarımızla burada orta defransiyel koruması yaptık(fotosunu ekleyebilirim)makas demirinden,birde ön korumayı değiştirdim sac olanlarla ama yetmiyor kaç defa altını sürttüm,bu yükseltme işi şart,saygılar