Arama sonuçlarınız

1. vileda

Discovery V8, 1998 Model, Tertemiz Bir Araç

Ynt: Discovery V8, 1998 Model, Tertemiz Bir Araç Araç nerede bulunuyor ve durumu hakkında biraz daha ayrıntı verebilirmisiniz?

2. vileda

Disco 1 Arıyorum

Ynt: Disco 1 Arıyorum Araç duruyormu ?
  3. vileda

Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz

Ynt: Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz Araçlarınız gercekten güzel görünüyor, fotoları paylaşarak beğeniye sunmanız iyi oldu. Kendi adıma soyliyeyim fiyat beni asar, yoksa renk müthiş. Dusleriyle ekonomisini kesistirebilenlere sunulmalı, araçlar bolumune de ekleseniz iyi olur...

4. vileda

Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum

Ynt: Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum Ömer Bey eğer kabul ederseniz msn daveti yolladım size, tecrübelerinizden yararlanmak isterim. Şimdi acil çıkmam gerektiğinden iyi akşamlar dilemek için yazdım, hoşçakalın.
  5. vileda

Ynt: Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum Defender gerçekten güzelmiş. Runner da çok çekici duruyor. Kazasız belasız kullanın. Bu arada değerlendirmeleriniz için teşekkür ederim İstanbul ve Ankara'daki araçlar için mesaj yazdım, cevap bekliyorum hemen tel ile arayıp fazlaca kurcalamak...

6. vileda

Ynt: Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum Sizi anıyorum, il hususunda kastetiğim İzmir-Malatya kıyaslaması yoksa tanıdığım bir usta yok, hele Defender ustası hiç yok, çünkü ortada henüz araç yok. Güldüm, (smiley kullanmayı sevmediğim için ifadelerimi yazarım yanlış anlamayınız). Ben önceki...

7. vileda

Ynt: Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum Öyle demeyin Reisbey, bir araç edindiniz mi o evlat gibi sorumluluk ister, bakım ve yakın ilgi ister değil mi? Heleki Defender sa bu evlat. Elbette yolda kalınmaz, ancak siz onu taşıyabilirseniz geçerlidir bu durum. Bu konuda da bulunduğunuz yerde...
  8. vileda

Ynt: Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz Teşekkür ederim Ertuğrul Bey, görüşüp sonrasında sizinlede paylaşırım. Saygılar.
  9. vileda

Ynt: Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz Öncelikle merhaba Ertuğrul Bey. Bu eşsiz güzellikler barındıran formda hem başlangıç hem de devam öykünüzü, ara ara ise arkadaşlara verdiğiniz destekleri içeren yazımlarınızı görmüştüm. Öneriniz ve desteğiniz için eksik olmayın "Artık Bir...

10. vileda

Veeee Yeni Yepyeni Kızımız G4 Challenger

Ynt: Veeee Yeni Yepyeni Kızımız G4 Challenger Üstteki kare gönderdiklerinizin sonumudur bilmiyorum ama, kapak olacak bir fotoğraf. Aracınızla yepyeni bir yola çıkan çiftede şans ve mutluluk getirir umarım. Saygılar.

11. vileda

Ynt: Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Defender'in uzun yolda yorma durumunu birkaç arkadaş daha söyledi, size hak veriyorum çünkü arazi aracından lüks beklentisi doğru değil. Defender'in beni çeken tarafı oldukça insani bir çizgi taşımasında...
  12. vileda

Ynt: Veeee Yeni Yepyeni Kızımız G4 Challenger Arkadaş bu ne güzelliktir, gerçekten hoş ve sadeliği ile dikkat çekici.

13. vileda

Ynt: Veeee Yeni Yepyeni Kızımız G4 Challenger Emeği geçen herkezin ellerine sağlık, oldukça güzel görünüyor, son hali kimbilir ne olur?
  14. vileda

Ynt: Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz İlanınıza baktım ancak Defender ile yeni yola çıkacak biri olarak fiyat beni aşar. İyi satışlar dilerim, saygılar benden.
  15. vileda

Ynt: Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum Temennileriniz için teşekkürler reis35, umarım sizde uğraş verdiğiniz yolda sonuca varırsınız. Benim sıkıntım Malatya'da olduğumdur, eğer İstanbul'da olsam çok daha rahat karar verebilirdim çünkü hem destek çok hem de Defender konusunda faaliyet...

16. vileda

Ynt: Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz Aracınızla ilgili fotolar ve detay bilgisi alabilirmiyiz.
  17. vileda

Ynt: Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz Saygılar benden, fotolarınızı forumdaki bir çok arkadaşın inceleyeceği ve seçeneklerini gözden geçireceği kesin, iyi akşamlar.
  18. vileda

Ynt: Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz Araçlarınızla ilgili olarak kısa sürede verdiğiniz bilgiler için teşekkürler "tigerland". Aslında saydığınız özelliklere göre iyi bir fiyat veriyorsunuz, ama 2. aracınız bu konunun sahibi olan arkadaşı bilmiyorum ama beni şimdilik aşar. İlk...

19. vileda

Ynt: Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum Teşekkürler Güven Bey. Size katılıyor ve gelen tüm önerileri değerlendirmeye çabalıyorum. Az evvel yukarıdaki ilan sahibine not yazdım, motor konusunda biraz detay bilgisi istedim. Öncelikle forum içindeki araç önerilerini incelemeyi doğru bulduğumdan...
  20. vileda

Defender 110 - SATILDI

Ynt: Defender 110 - SATILDI Onur Bey öncelikle merhaba, iyi satışlar olsun diyorum. Bende bir Defender edinme yolunda ilerliyorum ve araştırma safhasındayım. Konuşmamız içinnde cc286nc03 nikli Yunus Bey aracınızdan bahsetti. Ben dizel düşünmekteyim ama sonlanmış bir karar değil. Ben Malatya'da...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri