Defender 110 - SATILDI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ONR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,392
Ynt: Defender 110 - SATILDI

Onur Bey öncelikle merhaba, iyi satışlar olsun diyorum. Bende bir Defender edinme yolunda ilerliyorum ve araştırma safhasındayım. Konuşmamız içinnde cc286nc03 nikli Yunus Bey aracınızdan bahsetti. Ben dizel düşünmekteyim ama sonlanmış bir karar değil. Ben Malatya'da çalışıyorum ve motor konusunda yardım alabileceğim yerler sınırlı, hatta bu hususta önceki tecrübelerim gereği aklım karışık bile sayılır. O yüzden sorunsuz bir motor araç seçiminde önceliğimi oluşturuyor.Aracınızın motoru hakkında biraz daha detay alabilirsem sevinirim. İyi Akşamlar dilerim, saygılar.

Etiketler

sayı vileda
kusura bakmayın ancak cevap yazabiliyorum,ben bu aracı kayseriden aldım.özel harekattan çıkma,oaradakiler araca bakım yapmışlar ve aracı galerici arkadaşlara yani bu işten anlayan kişilere aldırttım,üç dört araç içinden seçip aldılar ,araç oradan karayolu ile geldi,kullanan arkadaş bayağı süratte yaptığını hiçbir sorunla karşılaşmadığını söyledi.yani çok sorunlu bir arç karayolu ile gemez diye düşünüyorum.ancak araç 87 model elbette ufak tefek eksiklilkleri olabilir yinede aracı bir ustaya gösterip alabilirsiniz saygılar

iyi günler,ilan günceldir,aracın muayene ve plaka işlerini yapıyorum,bazı arkadaşlar için sorun oluyor yaptığım masrafları yazacağım
selamlar

Bu aracı alacaksın, ruhunun dehlizlerinde tıkılıp kalmış tüm çılgınlıkları tatbik edeceksin üzerinde. Ve sonra oturup karşısında, iç dünyanın vücut bulmuş haline bakacaksın. Çok mu abarttım acaba :smiley: Saygılarımla.

bence abartı yok, katılıyorum ;D arkadaşımıza hayırlı satışlar. kaportası çok düzgün duruyor bu arada ;)

merhaba
iyi satışlar

hiç denedinizmi aracı
ayrıca lastik durumu nedir

içi ile ilgili fotoğrafınızı bekliyorum

iyi günler

iyi günler aracı kullandım,motor ve yürüyen aksamları çok iyi ,aracın iç kısmı daha öncede yazmıştım orjinal branda kaplı
selamlar

Onur Bey, aracınıza plaka işlemlerini çıkartmayı düşünüyordunuz. Çıkartınız mı? Masrafları ne kadar olmaktadır? İİlginize teşekkürler..

iyi günler,şu an işlemler devam ediyor,ayrıntıları daha sonra yazacağım
selamlar

araç özel harekattan çıkma ise genelde bakımları kademe zamanında yapılır motor açısından bir proplem çıkarmayacağını dusunuyorum bir arakdamsımız ön arka lastıklar farklı demiş dadgim gibi araç emnıyetın aracı olduğu için sanırım kademeye gittiğinde lastik disleri iyi ılan lastıklarle değisitiriliyor marka ve dis deseni gözetmeksizin bende bir emniyet personeliyim ordaan biliyorum :smiley: ama kısacası aracın gerçekten kasası çok iyi duuryor . onur abı km kaç ta aracın ??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Geri