araf' Alıntı:merhaba!!! 2 ay önce uzun arayışlar sonucu defender aldım. yürüyenı şanzumanı vs vs oldukça temız hemen hemen herseyı yenılendı!!!!! 1994 mod ve hafıf yapılı. uzun tolda bu arac ınanın yoruyor. ama arazıde muhteşem. fakat satmayı düşünüyorum. bilginiz ola. saygılar!!!
Malatyada kucuk sehir degil ama yinede endiselerinize hak veriyorum .. Malatya dahil dogu /g.dogu ve dogu akdeniz bolgelerininde resmi servisi olan Kayseri otokar servisi Yd.parca stogu olarak cok zengin ve bir suredir ellerinde kendilerinin topladigi benzin+lpg li bi defender 110 var satilik.Hatrladigim kadariyla 14 bin civari istiyorlar.. ilgilenirseniz kendileriyle gorusebilirsiniz.vileda' Alıntı:İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Defender'in uzun yolda yorma durumunu birkaç arkadaş daha söyledi, size hak veriyorum çünkü arazi aracından lüks beklentisi doğru değil. Defender'in beni çeken tarafı oldukça insani bir çizgi taşımasında gizli. İşim gereği önce etkilendiğim yanın bu olduğunu söyleyebilirim. Daha öncede birkaç defa değişik konu başlıkları altında belirttim, beni sıkıntıya sokan defender'dan beklediklerim değilde, sıkıntısı olduğunda çözecek ekibi Malatya'da bulamayacak oluşum. Şimdilerde Toyota 4 Runner'a da bakınmaktayım. Ama aklım Defender'da oda bir gerçek.
tekrar merhaba ...vileda' Alıntı:Öncelikle merhaba Ertuğrul Bey. Bu eşsiz güzellikler barındıran formda hem başlangıç hem de devam öykünüzü, ara ara ise arkadaşlara verdiğiniz destekleri içeren yazımlarınızı görmüştüm. Öneriniz ve desteğiniz için eksik olmayın "Artık Bir Defender'ım Olsun" başlıklı bir konu açtım, orayı da takip eder ve desteklerinizi sürdürürseniz sevinirim. Defender konusunda ilan sayfam oldukça kabarık bir bahsettiğiniz araca ilişkin kayıt varmı onu araştırayım.
Araçlarınız gercekten güzel görünüyor, fotoları paylaşarak beğeniye sunmanız iyi oldu. Kendi adıma soyliyeyim fiyat beni asar, yoksa renk müthiş. Dusleriyle ekonomisini kesistirebilenlere sunulmalı, araçlar bolumune de ekleseniz iyi olur düşüncesindeyim.tigerland' Alıntı:kırmızı araç ilgili fotlar ektedir,