Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakan53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,659
Ynt: Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz

Teşekkürederim.. bir kaçgün bekleyeceğim site üyesi arkadaşlarımızın yorumunu..
muhtemelen bu pazar gideceğim bu aracı görmeye, Bu arada ist de ikamet ediyorum..

Etiketler

eflany' Alıntı:
Teşekkürederim.. bir kaçgün bekleyeceğim site üyesi arkadaşlarımızın yorumunu..
muhtemelen bu pazar gideceğim bu aracı görmeye, Bu arada ist de ikamet ediyorum..

Araç biraz basık duruyor size muhtemelen 2" Yükseltme de gerekecektir..Ayrıca kaportayı da dikkatli incelemenizi öneririm..Herşey gönlünüze göre olsun..Şimdiden aramıza hoşgeldiniz..

Cenk

Arkadaşlar,

Özür dilerim.

Neden bu kadar önyargılı davranıyorsunuz?

Ben size ne dedim.

İşte birileri bizi kandırıyor. Elimizdeki avucumuzdaki parayı götürüp,
Ailemizin nafakasını,
Devletin bile bakımından usandığı hurdalara yatırıyoruz

Ki, araçlar hurda olmasının dışında güvensiz.

Hiç askere gidip geleniniz, bunları kullananız yokmu?

Yıllarca bizi bu şekilde kandırmadılarmı?

Hidrolik direksiyonlu araba üretmeye 2000 li yıllarda başladılar.
Yıllardır km de 15 litre benzin yakan tofaş araçlara binmedikmi
LPG çıktıda millet biraz rahatladı. Klima, merkezi klit, hava yastığı hak getire.

Çocuklarımızı , ailemizi emanet ettiğimiz Peugeot J bilmem ne servis minubüslerini Fransız yıllar önce üretimden çekti. Bizimkiler uzattıkca uzattı , 18-20 kişilik yaptılar. 30 tane çocuk bindirdik. Hiçbir ARGE yok. Güvenlik testi yok. Yürüyen tabut , teneke Peugeot mınübüslerde kaç vatan evladı öldü.

Helen üretmekte ısrar edilen ve trafikte dolaşan MAGIRUS dolmuşların, yanından geçebiliyormusunuz. Eksozu , gürültüsü şehirleri talan ediyor. Bunların yüzünden, ana caddede yapılan asfalt çalışması nedeni ile, oturduğum sokaktan geçtiler, 1 haftada evde kafayı yiyecektik. Gürültü ve eksoz kirliliği canavarları.

Plastik kasalı Ford kamyonlarda kaç şöförümüz yol oldu, sakat kaldı.

Ee

Benim sizinle defenderci dostlarımla ne sorunum olabilir.

Elinizdenmi alcam arabanızı.

Benim derdim, güzel yurdumla ve güzel yurdumun Aziz Nesin’lik güzel insanları ile.

Saygılarımla

Mesut Gun

Sadece TC Vatandaşı

Şimdi bu cevabım üzerine bazı arkadaşlar

"Gölge etme başka ihsan istemeyiz" diyecekler.

Eyvallah, olur tabi

Gölge etmem.

mesut19-48' Alıntı:
Benim derdim, güzel yurdumla ve güzel yurdumun Aziz Nesin’lik güzel insanları ile.

Mesut Bey sizce bu laf ile kantarın topuzu kaçmamış mı ? Aziz Nesin'lik insanlar derken " Türkiyenin % bilmem kaçı aptaldır " lafı anlaşılırsa sizce çok mu hoş olur ?

Türkiye de şu an kullanılan arazi araçları Jeep ( CJ5 , CJ 7 , Cherokee , Wrangler ) , Toyota ( LC ) , Land Rover ( Defender , Disco , Freelander ) ve Lada ..Geneli bu araçları sahiplenen yüzlerce Doğasever sizce ne yapmalı ? Saydığım tüm araçların bir dezavantajı var yani cebimizi bizden daha çok düşünen siz ne önerirsiniz ? Hobi ne anlama gelir bildiğinizi varsayıyorum..Bu da bir hobidir ve hobiler belli harcamalar gerektirir..

Sadece TC vatandaşı için biraz fazla kırıcı konuşmalar yapıyorsunuz.Bence cidden gölge etmeyin..

Cem bey

neden sürekli polemik yaratmak istiyorsunuz.
Arkadas ne güzel yazmış , elime saglık
sizde öküz altında buzağı aramayı bırakın ,arkadasın yazısının özüne bakın
bulent kocoglu

1- Cem değil cenk ..

2 - Bu güzelim sitede yapacağım en son şey polemik yaratmak..Burada açıkça bir karalama var.."Aziz Nesin'in güzel insanları" lafı size kabul edilebilir gelebilir ama bana gelmez..

3- Güzellik göreceli bir kavramdır..Arkadaşa güzel gelen bana güzel gelmeyebilir..

4 - Bu yazının özü hala anlaşılmış değilidir..Çünkü Defender sahipleri yaptıkları masraflarla araçlarını güvenli ve binilebilir hale getirerek hem kendilerine keyifle kullanacakları araçlar yapmakta hem de bu yaptıklarını paylaşarak off road sevdalılarına yardımcı olmatadırlar..Otokar satışı yada Yurtdışından ithali yaklaşık 100 000 Liraya malolan araçlar burada sadece binek araba maliyetine çok çok güvenli hale gelebilmektedir..

5 - Müvekkiliniz Mesut Bey kendi adına konuşabilecek bilgi birikimine ve dünya görüşüne sahiptir..

Saygılarımla

Cenk SARIKAYA

cenk valla senin bir yanlışın filan yok yani... özür dileceğin bir nokta da yok...

bu arada sahibinden linki verilen araç çok basık mı duruyor yoksa lastiklerden dolayı yanıltıyor mu?

veteran' Alıntı:
cenk valla senin bir yanlışın filan yok yani... özür dileceğin bir nokta da yok...

bu arada sahibinden linki verilen araç çok basık mı duruyor yoksa lastiklerden dolayı yanıltıyor mu?

Göktuğ sonuçta adamın açtığı konu nereden nereye geldi..Ben kendi adıma rahatsız oldum sadece bunu belirtmek istedim..

Çanakkaledeki araç bana biraz basık geldi..Yüklü olabilir yada amortisör ve yaylar eskimiş olabilir..Ama aracı buradan gördüğüm kadarıyla beğendim..Kaportası ve motoru da iyiy durumdaysa fiyatı da gayet normal..Bence kaçırmasın arkadaş..

Selamlar

Cenk

aracın arka kısmında lpg tankı için yer var , yan, araç dizel değil yada orjinal dizel değil ruhsatla motor üzerindeki numaralar kontrol edilmeli.aracın basıklığıda kasıtlı olarak savurmasın diye yapılmış olabilir buda benzinli olma ihtimalini güçlendiriyor bana göre.

ismini hatırlamadığım TC vatandaşına gelince , niye bu sayfada bunları yazma gereği duyuyorsunuz , ha alemin akıllısısınız madem Aziz Nesinin güzel insanı, al son model bir arazi aracı vur kendini dağ bayıra, dağıt bir güzel aracı, servis alsın son paranı ,güvenli olmadığı için j9 a, gürültü yaptığı için magurusa binme ve yürü , bize niye karışıyorsun ki.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Geri