Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakan53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,659
Ynt: Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48542.0

Etiketler

bu kırmızı defender in fiyat ne kadar acaba?

Merhaba,
Kırmızı olan defender için fiyat 26.000 tl dir bilginize,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-1993-model-dizel-bu-fiyata-bu-arac-kacmaz-13-500-tl-29469006/detay
aracın resimleri eskidir aracı almadan önceki resimleridir .suan işim gereği istanbulda olduğundan resim güncelleyemiyorum. aracım yürüyeni 10 numara dır,frenleri,yagı,elektirik tesisatı yeni yapılmıştır.
resimler aldatmasın ilandaki resimler trafiken çekme belgeli halidir .

merhaba birde benim aracimi dusunun isterseniz. vincle koltukla ugrasmayin .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-2-5-dizel-vincli-hidrolik-direksiyonlu/detay?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48542.0
FİYAT DÜŞTÜ Vinç üzerinden sökülmüştür öylece 12500 TL dir masraf yoktur...

imkan varsa kendiniz de toplayabilirsiniz aslında...
ama imkan olması lazım. imkan derken de sadece maddi olarak değil; sinir, stres, dayanma gücü, sabır... bunlar:smiley:

en az para kadar olması gereken şeyler vallahi...

benim, işe girişirken ki çizdiğim yolla şuan arasında dağlar kadar fark var mesela:smiley:

Arkadaşlar,

Devlet başedememiş -heleki askeriye-

Hurdaya ayırmış işte

Siz ne koşarsınız bunların peşinde

Kaç tane askerimiz,polisimiz bu araçlar yüzünden şehit oldu.

En ufak virajda takla atar
Teknoloji sıfır

Siz ne harcarsınız paranızı bu teknoloji harikalarına:smiley:

Hurdalara

Bırakın jilet olsun kurtulalım.

mesut19-48' Alıntı:
Arkadaşlar,

Devlet başedememiş -heleki askeriye-

Hurdaya ayırmış işte

Siz ne koşarsınız bunların peşinde

Kaç tane askerimiz,polisimiz bu araçlar yüzünden şehit oldu.

En ufak virajda takla atar
Teknoloji sıfır

Siz ne harcarsınız paranızı bu teknoloji harikalarına:smiley:

Hurdalara

Bırakın jilet olsun kurtulalım.

Bu ne şimdi ??? Şaka mı yoksa provokasyon mu ???

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=60184.0

Yukardaki bölümü okuyunuz da

anlayınız

şaka mı

Ne

Saygılarmla......

Dünya bu tip kazalarla dolu değil mi ?

Zaman ayırıp size bol bol kaza görüntüsü bulabilirim..Hem de içinde Ferrariler , Volvolar , Maseratiler bulunan ciddi kazalar..

Haksızmısınız ? Kesinlikle hayır...Ama sitemiz içinde bu işe cidden zaman ayırmış , ortaya gayet başarılı çalışmalar çıkartmış Defender sevdalılarının kalbini kırmaya gerek yok..

" Boşuna para harcamayın" , " Bırakın jilet olsunlar " gibi yorumlar yerine " Dikkatli olun" , " Aracınıza Diff Lock değil de önce roll bar taktırın " gibi yapıcı yorumları tercih ederdim..Kaldı ki askeriyenin Defender'lar yerine tercih ettiği Isuzu , Nissan yada Mitsubishi kasalarında da sadece tente var...Yani burada araç değil aracı modifiye etmeyenleri eleştirmek daha yerinde olurdu..

Saygılarımla.....

bu düşünceyle üstü açık cabrio arabalar da kullanmamak lazım değil mi?
takla atılınca sonuçta büyük risk o zaman onlarda?

tabi ki gerekli önlemleri almak lazım, tabi ki olabildiğince dikkatli olmak lazım, eh tabi biraz da şansın yanımızda olması lazım diye düşünüyorum...

herkese de kazasız belasız bol offroadlu günler diliyorum

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
provakasyon olduğunu bu kişinin diğer msj.larına ve aldığı yanıtlara bakarak rahatça anlayabilirsiniz.. sanırım bazı sorunları var ..

Bu güzelim sitede bir yılımı doldurdum..Herkes aklından geçeni ( ama kibarca ve karşısındakine saygı göstererek ) söyledi..Sorunları varsa söylesin biz de çözüm arayalım..Sonuçta burada bir topluluğuz ve doğruyu bulma adına çabalıyoruz..

Saygılar

Cenk

Merhabalar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-defender-full-full-tam-bir-arazi-canavari-29710664/detay
İlandaki araç hakkında bilgisi olan yada tanıyan arkadaşlarımız varmıdır?
bu konuda ki yorumlarınız yönlendirici olacagından dolayı yardım bekliyorum..
Saygılrımla... N.Gökçe

Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla özenilmiş gayet bakımlı bir araç gibi duruyor..91 Model olduğuna göre OTOKAR imalatı olmalı..BFG Lastikler , Vinç , Port Bagaj .... Bunlar hep artı değerler..Sadece hidrolik direksiyonu yok..Onun da kabaca maliyeti 1750 - 2000 TL arası olur...Ama mutlaka yakından görmek ve motorun sesini duymak lazım ..

İkamet ettiğiniz yeri bilmiyorum ama bu aracı görmenizi tavsiye ederim..

Saygılar

Cenk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Geri