Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakan53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,659
Ynt: Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz

Saygılar benden, fotolarınızı forumdaki bir çok arkadaşın inceleyeceği ve seçeneklerini gözden geçireceği kesin, iyi akşamlar.

Etiketler

ben planlarıma gore 15 20 arası bır arac almak ıstıyorum.aracı her zaman kullanacagım .bu nedenle bana fazla sorun cıkarmayacak uzun yolada gıdebılecek bır arac ıstıyorum.aslında alıp yaptıracaktım ama ısım dolayısıyla vamanım yok .burdakı ustatlarımınj da tavsıyesıyle yapılmıs bır arac alacagım .telefonunuzu aldım .sızı arayıp 2 arac ıcın de bılgı alacagım.sımdıden ılgınıze teskkur ederım.kolaygelsın

merhaba!!! 2 ay önce uzun arayışlar sonucu defender aldım. yürüyenı şanzumanı vs vs oldukça temız hemen hemen herseyı yenılendı!!!!! 1994 mod ve hafıf yapılı. uzun tolda bu arac ınanın yoruyor. ama arazıde muhteşem. fakat satmayı düşünüyorum. bilginiz ola. saygılar!!!

daha ayrıntılı bılgı verırsenız sevınırım varsa aracın resmını ve fıyatınıda koyabılırmısınız.tesekkurler

araf' Alıntı:
merhaba!!! 2 ay önce uzun arayışlar sonucu defender aldım. yürüyenı şanzumanı vs vs oldukça temız hemen hemen herseyı yenılendı!!!!! 1994 mod ve hafıf yapılı. uzun tolda bu arac ınanın yoruyor. ama arazıde muhteşem. fakat satmayı düşünüyorum. bilginiz ola. saygılar!!!

Aracınızla ilgili fotolar ve detay bilgisi alabilirmiyiz.

sahibindende ilanım var, özellıklerını eksık yazdım ilanda.. 2 inç yukseltılmiş ve vebostası var. yüm yürüyenı orj degıştı. hiç masfafı yok!!!! isrege bağlı olur tabıkı. 26997465 numaralı ilan. saygılar!!!

İlanınıza baktım ancak Defender ile yeni yola çıkacak biri olarak fiyat beni aşar. İyi satışlar dilerim, saygılar benden.

umarım diledıgınız bır araca sahıp olursunuz! tekrar dip not geceyıum. uzun yolda çokk yoruyor!!!:smiley: aldıgınız araca çok dıkkat edın , benım gıbı araç kadar masraf yapmayın:smiley:))))

İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Defender'in uzun yolda yorma durumunu birkaç arkadaş daha söyledi, size hak veriyorum çünkü arazi aracından lüks beklentisi doğru değil. Defender'in beni çeken tarafı oldukça insani bir çizgi taşımasında gizli. İşim gereği önce etkilendiğim yanın bu olduğunu söyleyebilirim. Daha öncede birkaç defa değişik konu başlıkları altında belirttim, beni sıkıntıya sokan defender'dan beklediklerim değilde, sıkıntısı olduğunda çözecek ekibi Malatya'da bulamayacak oluşum. Şimdilerde Toyota 4 Runner'a da bakınmaktayım. Ama aklım Defender'da oda bir gerçek.

vileda' Alıntı:
İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Defender'in uzun yolda yorma durumunu birkaç arkadaş daha söyledi, size hak veriyorum çünkü arazi aracından lüks beklentisi doğru değil. Defender'in beni çeken tarafı oldukça insani bir çizgi taşımasında gizli. İşim gereği önce etkilendiğim yanın bu olduğunu söyleyebilirim. Daha öncede birkaç defa değişik konu başlıkları altında belirttim, beni sıkıntıya sokan defender'dan beklediklerim değilde, sıkıntısı olduğunda çözecek ekibi Malatya'da bulamayacak oluşum. Şimdilerde Toyota 4 Runner'a da bakınmaktayım. Ama aklım Defender'da oda bir gerçek.
Malatyada kucuk sehir degil ama yinede endiselerinize hak veriyorum .. Malatya dahil dogu /g.dogu ve dogu akdeniz bolgelerininde resmi servisi olan Kayseri otokar servisi Yd.parca stogu olarak cok zengin ve bir suredir ellerinde kendilerinin topladigi benzin+lpg li bi defender 110 var satilik.Hatrladigim kadariyla 14 bin civari istiyorlar.. ilgilenirseniz kendileriyle gorusebilirsiniz.

Öncelikle merhaba Ertuğrul Bey. Bu eşsiz güzellikler barındıran formda hem başlangıç hem de devam öykünüzü, ara ara ise arkadaşlara verdiğiniz destekleri içeren yazımlarınızı görmüştüm. Öneriniz ve desteğiniz için eksik olmayın "Artık Bir Defender'ım Olsun" başlıklı bir konu açtım, orayı da takip eder ve desteklerinizi sürdürürseniz sevinirim. Defender konusunda ilan sayfam oldukça kabarık bir bahsettiğiniz araca ilişkin kayıt varmı onu araştırayım.

vileda' Alıntı:
Öncelikle merhaba Ertuğrul Bey. Bu eşsiz güzellikler barındıran formda hem başlangıç hem de devam öykünüzü, ara ara ise arkadaşlara verdiğiniz destekleri içeren yazımlarınızı görmüştüm. Öneriniz ve desteğiniz için eksik olmayın "Artık Bir Defender'ım Olsun" başlıklı bir konu açtım, orayı da takip eder ve desteklerinizi sürdürürseniz sevinirim. Defender konusunda ilan sayfam oldukça kabarık bir bahsettiğiniz araca ilişkin kayıt varmı onu araştırayım.
tekrar merhaba ...
rica ederim ... nacizane bilgiler ve bunlardan alinacak zevkler paylastikca ARTAR felsefesini uygulamaya calisiyoruz.. bende forumdaki deneyimli arkadaslardan faydalaniyorum ve cok faydali oluyor ..
Kayseride size yazdigim arac icin forumda yada malum satilik araclar sitesinde bilgi bulabileceginizi sanmiyorum.. arac size ilginc geliyorsa telefonla dogrudan gorusmenizi oneririm .. telefonu benden aldiginizi soyleyebilirsiniz..
selamlar
irtibat bilgileri;
Melik Bey:0533 240 07 93

Teşekkür ederim Ertuğrul Bey, görüşüp sonrasında sizinlede paylaşırım. Saygılar.

Merhaba,
mesajda bahsettiğim land roverların fotoları ektedir,
İlginize

DSCN2060.jpg

DSCN2061.jpg

DSCN2062.jpg

DSCN2063.jpg

DSCN2064.jpg

tigerland' Alıntı:
kırmızı araç ilgili fotlar ektedir,
Araçlarınız gercekten güzel görünüyor, fotoları paylaşarak beğeniye sunmanız iyi oldu. Kendi adıma soyliyeyim fiyat beni asar, yoksa renk müthiş. Dusleriyle ekonomisini kesistirebilenlere sunulmalı, araçlar bolumune de ekleseniz iyi olur düşüncesindeyim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri