Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vileda Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,359
Ynt: Artık Bir Defender'ım Olsun İstiyorum

izmir oldukça yeterli demişsiniz
bildiğiniz usta falan varsa alayım hemen adresini
ben hala tatmin edici bi kapı bulamadım bu konuda

defender evlattır doğru katılırım hemde sonuna kadar

ayrı bi dünya çoğu insana bahsettiğimde ya oda ne falan diyen çıkıyor
artık herkese anlatmıyorum bende
sinirleniyorum çünkü

onlara sorduğumda senin yapmayı çok istediğin ne var diye
öle anlamsız cevap verenler varki defender la ilgili
bu sorumada eee işte falan deyip geçiştiriyorlar
o zaman anlıyorum
bu gerçek bi sevda

baya dertleştik
birazda şu defender lara nasıl kavuşacağımızı konuşalım ne dersin

Etiketler

Sizi anıyorum, il hususunda kastetiğim İzmir-Malatya kıyaslaması yoksa tanıdığım bir usta yok, hele Defender ustası hiç yok, çünkü ortada henüz araç yok. Güldüm, (smiley kullanmayı sevmediğim için ifadelerimi yazarım yanlış anlamayınız). Ben önceki aracıma lpg taktırdım bilseniz neler yaşadım. Dşünün ki belirttiğiniz üzere Defender gibi bir aracı bir sevda yada tutku gibi görerek yaklaşan kimler bulabilrsiniz. Ben Defender konusunda araştırmalarıma devam etmekteyim. Yanlız asfat kullanımım daha ağırlıkta o yüzden arkadaşların yorumları beni oldukça yoracağı üzerine. Bu sorun değil ancak usta sıkıntısı ve üzerinde yapmayı düşündüklerime cevap verebilecek yer sıkıntısı çok büyük. Toyota Runner 4 bile bakınıyorum bir yandan ancak Defender başka altını çiziyim. Siz neler yapıyorsunuz? bulabildiniz mi evladınızı?

vileda' Alıntı:
Toyota Runner 4 bile bakınıyorum bir yandan ancak Defender başka altını çiziyim.

Valla benim bir sene önceki bahçe fotoğrafımda defender :smiley: ;) :D 8)

[attachment=1]

Bu senede 4 runner var :smiley: ;) :D 8)

[attachment=2]

Foto(429).jpg

Foto(558).jpg

Defender gerçekten güzelmiş. Runner da çok çekici duruyor. Kazasız belasız kullanın. Bu arada değerlendirmeleriniz için teşekkür ederim İstanbul ve Ankara'daki araçlar için mesaj yazdım, cevap bekliyorum hemen tel ile arayıp fazlaca kurcalamak istemedim. Ankaradaki araç daha mantıklı geliyor, ancak fiyat beni aşıyor en fazla 17 verebilirim ama ne düşünür ilan sahibi bekliyip görücez. Sizden Runner 4 hakkında daha fazla bilgi alabilirm eğer uygunsanız tabiki.

Ömer Bey eğer kabul ederseniz msn daveti yolladım size, tecrübelerinizden yararlanmak isterim. Şimdi acil çıkmam gerektiğinden iyi akşamlar dilemek için yazdım, hoşçakalın.

Hakan bey, Malatya' da oluşunuzu bir eksi gibi görmemeniz gerekir. Nihayetinde merkez nüfusu 400.000 den fazla olan, doğunun kavşağı olarak nitelendirilebilecek bir kent orası. İkinci konu ise; defender' in mekanik oluşu ve tamirinin mümkün oluşu.
Üçüncü konu ise; Malatya' da çok iyi zanaatkarların oluşu. (motor, kaporta vs.)

Son olarak ise; Malatyalıyım, Ankara' da ikamet etmekteyim, Malatya sanayilerinde iyi dostlarım var.

Korkunuz olmasın, siz defender' ı alın :smiley:

Selam ve muhabbetlerimle..

reis35' Alıntı:
izmir oldukça yeterli demişsiniz
bildiğiniz usta falan varsa alayım hemen adresini
ben hala tatmin edici bi kapı bulamadım bu konuda

defender evlattır doğru katılırım hemde sonuna kadar

ayrı bi dünya çoğu insana bahsettiğimde ya oda ne falan diyen çıkıyor
artık herkese anlatmıyorum bende
sinirleniyorum çünkü

onlara sorduğumda senin yapmayı çok istediğin ne var diye
öle anlamsız cevap verenler varki defender la ilgili
bu sorumada eee işte falan deyip geçiştiriyorlar
o zaman anlıyorum
bu gerçek bi sevda

baya dertleştik
birazda şu defender lara nasıl kavuşacağımızı konuşalım ne dersin
izmide ki en iyi usta benim neden derseniz hiç kimse izmirde anlamıyor bu arabayı ben onlardan daha iyi anlıyorum çünkü hiç yoktan kapısını açmayı biliyorum adamlara markayı söylediğimde vaaaay düştü yolunacak tavuk diyorlar modeli söyleyince o ne diyorlar kısacası izmirde anlayan adam yok. aracı görünce işten usanıyorlar. bir marş motorunu çalıştırıp motora daha ilk hareketini verdiremedim aracıma 4 oto elektrikçi gezdi motor ve bunlardan biri tekne motorları ile ilgili elektrik aksamını tamir eden bir kişi. en azından güzelbahçe balçova ve 1nci sanayi hattında yok böyle bir tamirci malesef bana sadece boyaya 3000 istediler. ama kararlıyım bu arabayı burada halledeceğim gerekirse motoru sökeceğim altını delip ayaklarımı ordan dışarı sallandırıp koşturarak süreceğim bu aracı (taş devrindeki fred çakmaktaşın arabası gibi) saygılar :smiley:

Valla Yıldırım bey ne diyeyim

dert büyük

ama ne olursa olsun defender sahibi olmaya engel olamaz

sevda bu içimize işlemiş bi kere

sökülecek takılacak bişey varsa ben hazırım arcın altına yatmaya yada ne bileyim ne varsa yardıma hazırım

böle olacak bu işler İzmirde anlaşıldı

kolay gele

Temel

byugün birine daha gösterdim marş motorunu eğer dediği gibi ise 2 tl ye halledilecek.ve eğer dediği çıkarsa gezdiğim diğer elektrikçilere tekrar götürüp bana aldırttıkları parçaların paralarını isteyeceğim geri ve birde bu işi bırakmaları gerektiğini hatırlatacağım kendilerine :smiley:

izmirde bir discovery icin pazarlik etmistim. hemen iyi bir usta arayisina girmistim. gezenbilir sagolsun, izmirde bu ise gonul vermis kisilere hemen ulasmami sagladi. isimleri aklimda degil ama forumda izmir off road grubu vs seklinde arastirma yaparsaniz, land rover a gonul vermis abilerimize ulasmaniz kolay olacaktir. paylasstikca artan tat misali size her sekilde tardim edeceklerinden eminim.

mfthk' Alıntı:
izmirde bir discovery icin pazarlik etmistim. hemen iyi bir usta arayisina girmistim. gezenbilir sagolsun, izmirde bu ise gonul vermis kisilere hemen ulasmami sagladi. isimleri aklimda degil ama forumda izmir off road grubu vs seklinde arastirma yaparsaniz, land rover a gonul vermis abilerimize ulasmaniz kolay olacaktir. paylasstikca artan tat misali size her sekilde tardim edeceklerinden eminim.
teşekkürler

Herkeze selam, arkadaşlar usta olayı gerçekten çok önemli. Hatta belkide en önemlisi diyebilirim. Ben Defender edinme arzumdan 2 aylık araştırma sonrasında sırf bu yüzden vazgeçtim. Arkadaşların da belirttiği üzere, aracı tanıyan ya da tanımak isteyen usta ve de sayısı önemli. Çünkü problemler yaşandıkça ve edinilen tecrübelerle gideriliyor. Defender için "bu ne yahu! hele bir bakalım önce" diye söze girişiliyorsa, gerisini siz düşünün. Arabayı almak ve kullanmak güzel, ama sorun çıkınca da yardım alabileceğiniz birileri şart. En azından ilgili olan birileri. Ben yaşadığım şehirden dolayı endişe taşırken, anladığım kadarıyla İzmir'de de durumlar sıkıntılı. Neyse uzun oldu galiba. Ben Toyota Runner'a bakındım bir süre ama araç bulmakta zorlanıyorum. Şimdide Discovery v8 araştırıyorum. Onlarda usta sıkıntısı daha az. Çevre illerden yardım almabilme imkanı dahi var. Herkeze bol paylaşımlı iyi sohbetler dilerim ve de istediği araç hayallerine kavuşabilme imkanını yakalayabilme şansı.

Hakan bey, yukarıda malatya ile ilgili yazdıklarımı okumadınız sanırım. Defender, polisimiz - askerimiz tarafından kullanılmış, hatta sağlık ocaklarında ambulans olarak görev almış, dağ tepe dinlemeden hizmet etmiş bir araç olarak bakarsanız olaya, fazla girift bir araç olmadığı sonucuna varmamamız işten bile değil. her zaman her zaman kademelerde tamir görmedi bu araçlar. takıldığınız konu, sizi sevdiğiniz araçtan etmiş :smiley:

Sanırım birtane olsun tam olsun diyorsun.
Birçok arkadaş burdan paylaşılanlara bakılırsa çok araba deyiştirmiş vede deyiştirmeye devam ediyor.
Benim bile aklımda 4 runner'in senesi geliyor ve deyiştirmek içten bile deyil, alışkanlık yaptı. 3 senede 3 tane deyiştirdim ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Geri