Disco 1 Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erturkgurer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,408

erturkgurer

Ana Kamp
Yer
Ankara
Merhabalar,

Uzun düşüncelerden sonra Enderinde katkılarıyla Disco 1 (95-96-97 otm) almaya karar verdim. Ankara'dan kolay ayrılamadığım için burada aracını satmak isteyenlerin veya tavsiye edebilecekleri araç olanların yardımlarını bekliyorum.

Ertürk

Etiketler
Ynt: Disco 1 Arıyorum

erturkgurer' Alıntı:
Merhabalar,

Uzun düşüncelerden sonra Enderinde katkılarıyla Disco 1 (95-96-97 otm) almaya karar verdim. Ankara'dan kolay ayrılamadığım için burada aracını satmak isteyenlerin veya tavsiye edebilecekleri araç olanların yardımlarını bekliyorum.

Ertürk

Merhaba Ertürk bey

Ben aracımı satıyorum model yükselticem (dısco 2 almayı planlıyorum ) bnde disco 1 var teknik detay ve özelliklerini sahibinden .com a yeni koydum ilan aktifleşir aktifleşmez eger düşünürseniz gönderebilirim.
Gercekten temiz ve bakımlıdır saten görüceksiniz tüm bakımlarını titizlikle yaptım ve yaptırdım.

Saygılar sunarım .

erturkgurer' Alıntı:
İyi günler,

Çok sevinirim. Araç Ankarada mı?

=( MALESEF İSTANBULDA AMA ARACIM TEMİZDİR EN SON BAKIMLARINI GECEN HAFTA YAPTIRDIM MASLAK OTO SANAYI OKTAY USTANIN ELLERİNDEN GECTİ .
DETAYLI BİLGİLERİ

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-discovery-acilen-sahibinden-tertemiz-cillop-gibi-lpg-li-disco-1/detay

LİNKDE GÖREBİLİRSİNİZ. SORMAK İSTEDİGİNİZ BİŞEY OLURSA TELEFONLARIM ACIK YARDIMCI OLURUM :smiley:
SAYGILAR.

erturkgurer' Alıntı:
Merhabalar,

Ertürk

benim arkadaşımda 97 model v8 manuel vites temiz disco var motoru yeni yapıldı ve bakımlı bir araç çok hesaplı verecek (17 civarı) ilgilenirseniz bana özelden mesaj atın selamlar

hunter06_1' Alıntı:
benim arkadaşımda 97 model v8 manuel vites temiz disco var motoru yeni yapıldı ve bakımlı bir araç çok hesaplı verecek (17 civarı) ilgilenirseniz bana özelden mesaj atın selamlar

Ben direk 17 ye veririm =)=) saten banda okadar lazım =) yeni dıskomu almak için

benim de aracım satılık hala düşünüyorsanız

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-discovery-ucuncu-sahibinden-discovery-1-v8-3-9-es-donanimli-28355565/detay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Geri