Arama sonuçlarınız

1. endurin

Uzman ZJ'cilerin Fikirlerini Acilen Bekliyorum!!!!

Ynt: Uzman ZJ'cilerin Fikirlerini Acilen Bekliyorum!!!! zj farlarının gece yetersiz kalması göreli bir konu herhalde, bana göre gayet yeterli. frenleri de öyle; kullandığım araçlar içinde frenajı en kontrollü ve yumuşak+güvenli araç zj'dir. saygılar.

2. endurin

Ankara'dan Almayı Düşündüğüm Bu Aracı Bileniniz Varmı ve Görüşleriniz?

Ynt: Ankara'dan Almayı Düşündüğüm Bu Aracı Bileniniz Varmı ve Görüşleriniz? bunların ikisinin de orijinal jantları değiştirilmiş. Bİlindiği gibi ZJ orijinal jantları, daha yakışıklı olsun diye değştirilmeyecek kadar güzel ve de işlevseldir. Ben, jantları değştirilmiş olanlara pek iyi gözle...
  3. endurin

ZJ 1998 5.2 motor şasi numarası.

Ynt: ZJ 1998 5.2 motor şasi numarası. gereksiz bir yanıt olacak ama, şasi no zaten ön cam sol altta değil mi? motor nosu için de direksiyon kutusu yakınında biryerler olacaktı, evvelce forumda bahsi geçmişti. başlıklardan birisinde olması lazım, dikkatlice aranırsa bulunacağını sanıyorum...

4. endurin

16 Yaş Üzeri Araçların Kasko Değerini Aşmasından Ötürü Düşük Vergi Ödenmesi

Ynt: 16 Yaş Üzeri Araçların Kasko Değerini Aşmasından Ötürü Düşük Vergi Ödenmesi Biz sormadık, onlar da söylemediler ama, elinizde ilk taksidin dekontuyla gidince büyük olasılıkla sorun çıkmayacaktır diye düşünüyorum; ayrıca, dilekçe pek detaylı birşey değil, tekrardan kolayca hazırlanabilir.
  5. endurin

ZJ Lerde Taban su alması.

Ynt: ZJ Lerde Taban su alması. öncelikle büyük bir sorun olmamasını dileyelim. deneyimlerimden hareketle; -sunroof tahliye hortumları, tabanın üzerindeki bir seviyeden, bir veya daha fazla hortumun bir veya zaha fazla yerinden olmak üzere bütünlüğünü kaybetmiş veya hortumların üst...

6. endurin

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti pancar kardeş, bu verilerin kaynağını da belirtebilir misiniz; lütfen? Bazı modellerde arıza kodlarının farklı anlamlara işaret edebileceği belirtilmiş; eğer kaynağı görebilirsek, daha tam bilgi edinebiliriz sanıoyrum. Teşekkürler ve saygılar.

7. endurin

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti ilk soru sorulduğu tarihte neredeyse, ABD'de bir kardeşimiz de aynı soruyu sormuş "Problem for Jeep 1996 Grand Cherokee 93 grand cherokee 5.2 V8, red square flashing on VIC display" ve birbirinden farklı iki yanıt almış. Linki aşağıda; fekat ingilizce. Şu anda...
  8. endurin

Thule Standart Port Bagaj ve Ayakları - SATILDI

Ynt: Thule Standart Port Bagaj ve Ayakları - SATILDI xj'ye oldu mu acaba; sanırım xj için satın alınmıştı. Şundan soruyorum; ZJ tavandaki aparatlara da uyarmıydı veya uyna portbagaj (adı üstünde "portatif") bulunur mu. Offroad için kullanılan "sepetler" şehir, seyahat vb için bagaj taşımakta...
  9. endurin

ZJ Malzeme Kalitesi

Ynt: ZJ Malzeme Kalitesi 96 ZJ "ahşap" kaplamaları da gerçek ahşap değil plastik, görünümü iyi ama.

10. endurin

ZJ de arazi vitesi sorunu

Ynt: ZJ de arazi vitesi sorunu Benim ustalar yaparken gördüğüm ve tavsiye ettikleri de aynı; arazi vitesini görece "sert" ve "tek hareketle" geçirmek gerekiyor; tersi de aynı. Ben öyle yaptım, oldu.Gacırtı da gelmedi.

11. endurin

ZJ Benzin Pompası

Ynt: ZJ Benzin Pompası Antbur arkadaş, "Bursa / otosansit" ii biliyorsunuzdur sanırım. otosansit içinde, çok sayıda LPG servisi var, bunların bir kısmı da yetkili servisler sanıyorum. Bir bakın isterseniz.
  12. endurin

ZJ için hangi direksiyon kutusu?

Ynt: ZJ için hangi direksiyon kutusu? ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Bir servise/ustaya vb gittiğimizde, yaptıracağımız iş karşılığında para ödediğimiz için ve buna ilaveten -ihtimal- işini düzgün yapan insanlar giderek azaldığı için, yapılan işlerden kuşku duymak artık normal hale...

13. endurin

Ynt: ZJ için hangi direksiyon kutusu? sayın 27 istanbul, anlattıklarınızı ilgiyle izliyorum. konulara profesyonel biri gibi teknik ve detaylı yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederim. Kendim de mekaniğe ilgi duysam da tesis (ve tabii ki birikim-eğitim noksanlığı hepsinin önünde!) yokluğundan...
  14. endurin

ZJ Benzin Pompası

Ynt: ZJ Benzin Pompası Barış bey, Soğuk motoru doğrudan gaz ile çalıştırmak, "genleşen gazların ortamdan ısı soğurması" dolayısıyla, silindirde / yanma odasında daha da soğuk bir ortam oluşturarak- motor çalışsa bile - motora zarar verme olasılığı yok mudur? Bilindiği kadarıyla "sıralı...
  15. endurin

Direksiyon kutusu, ZJ' lerin bilinen ve beklenen sorunlarından bir tanesi sanıyorum. Değiştirmek dışında bir tamir, "boşluğunu alma" vb yöntem var mıdır, uygulayan var mı? Değiiştirmek için ise "orijinalinin olmadığı" ve "Delphi" markasının ise sorunsuz olarak uygulandığı söylendi...

16. endurin

ŞANZUMAN 91 xj 4.0 otomatik şanjuman lazım

Ynt: ŞANZUMAN 91 xj 4.0 otomatik şanjuman lazım "çıkmacılara" baktınız mı? İstanbul için (Halkalı): serkan kara 02125496340; Ankara için Güven Oto (ostim), 03123545640. ben parça ararken bu adreslere sormuştum; işinize yarar umarım. saygılar
  17. endurin

ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ?

Ynt: ZJ'niz Ne Kadar Yakıyor - Ne Kadar Yakmalı ? Anlaşılan ve herkes gibi benimde deneyimle gözlemiiş olduğum şu: ortada bir sabit "şehir içi" olgusu yok; şehirden şehire ve günden güne, güzergaha göre bile değişebilir; fakat "ortalamada" bir fikir verecek kadar "şehir içi" tüketimden...
  18. endurin

96 ZJ soğutucu suyu neden sürekli eksilir?

Ynt: 96 ZJ soğutucu suyu neden sürekli eksilir? Dediğiniz gibi olmuş; radyatör evvelce de muamele görmüş imiş, bazı kısımlarını yeniden yapmışlar sanırım; by-pass hortumuna da baktıklarını ve problemin radyatörle sınırlı olduğunu söylediler. henüz monte edilmediği için aracı alamadım...

19. endurin

Motor ve Müzik

Ynt: Motor ve Müzik Motosikletle eğer dünya turu gibi birşey yapmıyorsanız, ıssız çöllerde vb. arazide uzun zaman geçrimek zorunda kalmayacaksanız; motosiklet "sürerken" kulaklıkla müzik dinlemek, dikkat dağınıklığına, olası sürüş tehlikelerini geç farketmeye ve özellikle sürüşün yorucu...
  20. endurin

96 ZJ soğutucu suyu neden sürekli eksilir?

Ynt: 96 ZJ soğutucu suyu neden sürekli eksilir? Özenli yanıtınız ve ilginize teşekkürler. Götürdüğümüz servis, radyatörün delinmiş olduğunu ve tamir edeceklerini söyledi, araç halen serviste yani. Umarım gerçekten öyle olsun ve sorun çözülsün; çünkü, genellikle bu sorunlar bir defada...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri