Ankara'dan Almayı Düşündüğüm Bu Aracı Bileniniz Varmı ve Görüşleriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mister_No Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,699

Mister_No

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Web
www.paintball.com.tr
Selamlar dostlar

nihayet ilk jeep imi almaya karar verdim,burada paylaştığınız öngörü ve bilgilerin çoğunu okudum faydalandım :smiley:

uzun arayışlar sonucunda aşağıdaki jeepde karar kıldım gibi gibi ama yinede sizlere danışmak istedim,bu aracı tanıyanınız bileniniz varmı varsa önerirmi yoksa uzak dur mu der :smiley:) belki sahibide forum üyesidir ve alma kardeşim sana yaramaz der mişş :smiley:

931017001258364203456086_.jpg

resim çıkmazsa plaka: 06 AV 3841

Etiketler
Ynt: Ankara'dan Almayı Düşündüğüm Bu Aracı Bileniniz Varmı ve Görüşleriniz?

Aracı tanımıyorum . Ama her arkadaşa önerdiğimiz : Almadan önce bu araçları tanıyan bir servis yada ustaya sıkı bir expertiz yaptırmanızı öneririm . Hukuki tarafını araştırmak zaten genel bir konu ,haciz ruhsat sorunları vs gibi ... Teknik - Servisler bölümüne gözatabilirsiniz ...

arkadasim sana ankaradaki en iyi jeep ustasinin telefonunu veriyorum git baktir arabaya ,maden alacaksin iyice baktir arabaya. murat usta hmc amerikan jeep tel:0555 283 53 90 benim selamimi soyle para almazlar arac expertisine ..saygilar.. cem talip

arakadaşların dediği gibi mutlaka baktır...
babanın oğlundan alsanda mutlaka baktır...expertiz yaptır için rahat olsun

96 model ve üzeri 4.0 laredo ya benziyor...sürekli 4 çekermi bu modellerde 4x4 ve 4x2 özelliği var sanırım

bir araçda istanbulda buldum 97 model 5.2 ve bu 2 araç arasında karasız kaldım
istanbulda avrupa yakasında expertiz yaptırabileceğim tanıdığı olan varmıdır acaba veya bu aracı tanıyan???

ilginiz için teşekkürler...

2. bulduğum araç :

big_22011588zxy.jpg

plakası : 06 AK 868

ben 06 AV plakalı araca bizzat gittim baktım araba komple boyalı çok düzgün bir araç değil yinede kendin bilirsin diğer istanbuldaki araba bir ara satıldı diye yazıldı ama sonradan gene ilana çıktı o araca bakmadım ama temiz bir araç olsaydı o fiyata mutlaka satılırdı çünkü hemen hemen 6 aydır satılık..

Ankarada çok temiz bir 96 5.2 zj var eğer istersen sahibinin telefonunu yazabilirim..

bunların ikisinin de orijinal jantları değiştirilmiş. Bİlindiği gibi ZJ orijinal jantları, daha yakışıklı olsun diye değştirilmeyecek kadar güzel ve de işlevseldir. Ben, jantları değştirilmiş olanlara pek iyi gözle bakamıyorum.. boya konusu bir kaportacıya gösterilerek anlaşılabilir, gerçi biz alırken göstermedik, iyi de etmedik, neyse. bari siz gösterin. fakat, motor, yürüyen ve şanzuman düzgünse, orijinale göre iyi yapılmış kaporta işlemleri, fazla büyük değilse pekala kabul edilebilir şeylerdir bana göre. sonuçta araçların modeli eski yani, bazı olaylar yaşamış olması anlaşılır birşey, yeter ki yapısal birşey olmasın, pişman etmesin aldıktan sonra.
saygılar.

1. aracın sol çamurlukla kaputu düzgün oturtulmamış bile, boya öncesi kaporta işlemi konusunda ciddi şüphe uyandıran bir araç ama göstermek lazım elbette, Ankarada kaportaya baktıracaksanız size ciddi sanatkar-usta tavsiyem olur, iyi ahbabımdır, gidip çayını içersiniz benden taraf : ))

ankaradaki aractan sunroff olmadıgı ıcın vazgecmistim..

istanbuldakine gittik baktık her ne kadar görünümde diri de dursa aracta yürüründe ve beyninde sorunlar vardı,cruise control çalışmıyor abs lambası sürekli yanıyordu vazgeçtim..

dün çanakkkalede bir tane vardı bakmaya gittim ve aldım :smiley:

96 yılının en full modeli,çalışmayan aksamı yok kazasız boyasız,iç kozmetik fazla yıpranmamış durumda sadece sunroof camı kırılmış pleksiglas takılmış o değişecek

maslaka servise götüreceğim yağ ve bilimum bakım için umarım oranın expertizinden de geçer not alır..

artık bnm de bir jeepim oldu ve neden şimdiye kadar almadım diye kendime kızıyorum :smiley:

birinci resimde ya sis farları orjinal değil ya araç sonradan toplanmış ya da boya sonrası özensiz montaj yapılmış, her ihtimal kötü, ızgarayla kaput arasında da simetrik olarak uyumsuzluk var, bana pek olumlu gelmedi.. bir de araç neden komple boyanmış sordunuz mu ? usulen tavan boyatılmaz çünkü solmadan dolayı boya yapılırsa..

ikinci aracında jantları bence çok zevksiz, aracı basitleştirmiş, genel görüntüsü iyi gibi

son mesajı görmeden yazmışım, aracı almışsınız hayırlı olsun, expertize götürdünüz mü ?

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın .. en kısa zamanda zj nin fotoğraflarını bekliyoruz :

Hayrılı olsun . Güzel günllerde kullanın ...

hayırlı olsun güle güle kullanınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR