Thule Standart Port Bagaj ve Ayakları - SATILDI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan çağlar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,333

çağlar

Zirve
Yer
ANKARA
thule standart 581 modeli portbagaj ve thule kilitli bagaj ayakları (yağmur oluklu araçlar için)

yeni portbagaj projesi için satılıktır.az kullanıldı,kırığı ,çatlağı yoktur.bagaj ayakları çalınmaya karşı anahtarlı kilitlidir.(yedek anahtarları ile)
fiyatı 250 tldir.kargo alıcıdan heryere kargolayabilirim..

selamlar.

bagaj.jpg

bagaj2.jpg

Picture 1.jpg

Picture 2.jpg

Etiketler

Ynt: Thule Standart Port Bagaj ve Ayakları - SATILDI

Aynı şehirde değilmişiz ne yazıkki. Hayırlı satışlar dilerim :smiley:

Ayaklar yağmur oluklu araçlar için olmasaydı hemen alırdım sanırım. Sadece sepeti o fiyata satıyorlar.
Alana şimdiden hayırlı olsun.

land cruiserda küçük kaldı , T3 bilemiyorum nasıl olur.

xj'ye oldu mu acaba; sanırım xj için satın alınmıştı.
Şundan soruyorum; ZJ tavandaki aparatlara da uyarmıydı veya uyna portbagaj (adı üstünde "portatif") bulunur mu. Offroad için kullanılan "sepetler" şehir, seyahat vb için bagaj taşımakta pratik gelmiyoır bana. Böyle bir tak-çıkar aparat kullanışlı (ve küçük) olabilirdi..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR