Arama sonuçlarınız

1. F

ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi

Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi Zerrin çok haklısın ;) . Beste işini yapsa yapsa Yaman yapar :D. Ben tamamen unutmuştum Yaman'ın müzikle ilgilendiğini , iyi hatırlattın bravo sana ;Ddiyorum . Yaman forumu takip ediyor mu bilemiyorum , sen...

2. F

Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi Soner'cim emeğine sağlık , güzel ve anlamlı bir şiir ;) . ANAKAMP ' ı ne güzel anlatıyor . Besteyi nasıl yaparız ? Anlayan arkadaş varsa yardımlarını rica edelim . Selamlar , Fehmi Sönmezöz
  3. F

Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi Seçkin Arkadaşım , kiralama koşullarıyla ilgili bilgileri de paylaşabilirseniz faydalı olur kanaatindeyim . Kiralama ücreti ne kadardır ? Gün , hafta , ay ? Kimler kiralayabiliyor ? Depozit v.b isteniyor mu ...

4. F

Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi Poyrazlar Gölü gezimizi de sorunsuz tamamladık . Görülmesi gereken doğa harikası bir göl . İşletmecisi Sn.Ayhan Tank ve oğlu İlker Tank arkadaşımız bizlere hertürlü kolaylığı sağladılar . Karavanların...
  5. F

Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi Poyrazlar gölü , geziye katılanlar ; Soner Ertuğrul / GAZ Motokaravan / x2 + Dost :)+Tombiş :) Timur Baltacıoğlu / Ducato Motokaravan / x2 Fehmi Sönmezöz / Iveco Camper / x2 Hüseyin Çadırcı / Ducato Camper / x2...

6. F

Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi Teşekkürler Zerrin , selamını ileteceğim . Yol ve hava duruma göre yolları kesiştirebiliriz belkide , kısmet . Selamlar , Fehmi Sönmezöz

7. F

Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi Merhaba Zerrin , aslında 29 Ekimde hedef İSOFF off-road oyunlarına katılım idi . Fakat hafta içi Özdal Başkan ile konuşmamızda yayla civarı ve yollarda kar olduğu/olabileceği bilgisi geldi :-\. Kar olmasa da...
  8. F

ANAKAMP olarak gezilerimize devam ediyoruz . 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Adapazarı Poyrazlar Gölüne gidiyoruz . ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kamplı Gezi rota ve planı şöyledir: 27 Ekim C.tesi Sabah 08.30 TEM Opet Mehmetçik vakfı toplanma ve 09.00 haraket . Öğle üzeri Poyrazlar Gölü...
  9. F

ANAKAMP Ramazan Bayramı Kamplı Gezisi 2007

Ynt: ANAKAMP Ramazan Bayramı Kamplı Gezisi 2007 Gezide son durum: Fehmi Sönmezöz / İstanbul / Iveco Camper / x2 Hüseyin Çadırcı / İstanbul / Ducato Camper / x1 Münir Kutluğ / İstanbul / Ducato camper / x2 Soner Ertuğrul / İstanbul / Gaz Motokaravan / x2+dost Seçkin, Yasemin, Ece Özdoğan /...

10. F

Ynt: ANAKAMP Ramazan Bayramı Kamplı Gezisi 2007 Ahmet Abi , katılmanıza çok sevindik . Yıllanmış karavancı Abilerimizi aramızda görmek bizi cesaretlendiriyor . Yer konusunda detaylı bilgiler Hüseyin Çadırcı'da . Erken gitmeyi düşünen arkadaşlar için ön bilgi olması açısından hatırladığım , en...

11. F

Ynt: ANAKAMP Ramazan Bayramı Kamplı Gezisi 2007 Merhaba Levent , katılmanıza çok sevindik . Arefe yarım gün çalışanlar olacak malum , işten çıkış saatleri hazırlık v.s de düşünürsek İstanbul'dan çıkış için çok net bir saat belirlemek çok uygun olmayabilir . Şöyle yaparsak daha uygun olur diye...
  12. F

Motorkaravan Web Sitesi

Ynt: Motorkaravan Web Sitesi Hüseyin Abi , paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum :) . Saygılarımla , Fehmi Sönmezöz

13. F

Motorkaravan Web Sitesi

Ynt: Motorkaravan Web Sitesi Merhaba Hüseyin Abi , bildiğim kadariyle siz karavanın arkasında scooter ( comitter ) taşıyorsunuz . Bu iş için ruhsat üzerinde özel bir işlem yapmış mıydınız ? Herhangi bir ibare v.s mevcut mudur ? Ben de motokaravana scooter taşıyıcı yaptım , trafik müşavirine...
  14. F

İkinci El Çekme Karavan?

Ynt: İkinci El Çekme Karavan? Merhaba Mert bey , konunun üzerinden hayli zaman geçmiş , umarım karavan fikrinden vazgeçmemişsinizdir ???. 2. elde Alman malı karavan bulmak mümkün fakat fiyatlar oldukça yüksek , eski modellere bile hayli para istiyorlar , malum avrupa mal. Daha uygun fiyatlara...
  15. F

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Arkadaşlar , aranıza yeni katıldım . Selamlar, Fehmi Sönmezöz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri