ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Fehmi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,306

Fehmi

Yeni Üye
ANAKAMP olarak gezilerimize devam ediyoruz . 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Adapazarı Poyrazlar Gölüne gidiyoruz .

ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kamplı Gezi rota ve planı şöyledir:

27 Ekim C.tesi
Sabah 08.30 TEM Opet Mehmetçik vakfı toplanma ve 09.00 haraket .
Öğle üzeri Poyrazlar Gölü Milli Parkına varış ve yerleşme + kahvaltı , gün içi çevre ve fotoğraf gezileri ,
odun toplama , mangal + akşama hazırlık v.s , akşam kamp ateşi .

28 Ekim Pazar
Serbest , isteyenler göl kenarında yürüyüş yada çevre gezileri yapabilirler .
Gölde balık avı ve tekne gezintisinin mümkün olduğu yönünde bilgi var .
Akşam kamp ateşi

29 Ekim Pazartesi
Kahvaltı sonrası dönüş , serbest .

** Kısıtlı alışveriş imkanı olabilir yine de hazırlıklı gitmekte fayda var. Elektrik olabilir , su var ( bidon , taşıma ) , WC var . Giriş ücretli .
Ulaşımı herkes kendi imkanlarıyla sağlıyor .

Etiketler
Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi

Fehmi merhaba,

Biz offroad'a gidelim siz adapazarı olurmu hiç :smiley:
hadi siz de Sapanca'ya gelin :smiley: :smiley: :smiley:

Zerrin

Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi

Merhaba Zerrin ,
aslında 29 Ekimde hedef İSOFF off-road oyunlarına katılım idi . Fakat hafta içi Özdal Başkan ile konuşmamızda yayla civarı ve yollarda kar olduğu/olabileceği bilgisi geldi :-\. Kar olmasa da hafta sonu yağmur muhtemel :-[. Biliyorsun bizim araçlar büyük ve ağır , yollarda problem yaşamamak anlamında rotayı Poyrazlar Gölüne çevirdik .
Diğer bir konu da İSOFF un sitesinde yayınlanan ve geçen sene yaşanmış olan sorunlar sebebiyle İSOFF yetkilileri tarafından ; kamp alanlarının ayrılması , Off-road kulüplerinin kesinlikle gösterilecek bölgede kamp yapması v.s gibi tedbirler . Bu kapsamda kenarda köşede kamp yapmak durumunda kalabiliriz diye düşündüm .
Ercova yaylasına bizden katılan (4X4) arkadaşlar ;)olacak .
Gönlümüz sizinle :smiley:,
Selamlar ,
Fehmi Sönmezöz

Evet sizin araçlar için uygun değilmiş,
kamp ayarlaması için Gezenbilire yer ayarlayacaklar, ama tabii karavanlar için ne olur bilemiyorum :smiley:
birde Özdal bizim kampa geliyor eh artık bende bunu söylemiş olayım :smiley: :smiley: :smiley:

eger yolumuz kesişirse çok sevinirim, Beysun'a da çok selamlar

Zerrin Yiğiter

Teşekkürler Zerrin , selamını ileteceğim . Yol ve hava duruma göre yolları kesiştirebiliriz belkide , kısmet .
Selamlar ,
Fehmi Sönmezöz

Poyrazlar gölü , geziye katılanlar ;

Soner Ertuğrul / GAZ Motokaravan / x2 + Dost :smiley:+Tombiş :smiley:
Timur Baltacıoğlu / Ducato Motokaravan / x2
Fehmi Sönmezöz / Iveco Camper / x2
Hüseyin Çadırcı / Ducato Camper / x2
Hakan Memiş / Ducato Camper / X4
Levent Güngör / Ducato Camper / x2

DEĞERLİ ANAKAMP ÜYELERİ; ne mutlu ki aynı anda iki organizasyonu birden yürütebiliyoruz. Bir kolumuz off-road oyunlarında, digeri ise Poyrazlar Gölü'nde... Bu kulübümüzün ne kadar büyüdüğünün bir göstergesidir, iki guruba da iyi eğlenceler dileriz. (en kısa sürede aranızda olmak kaydıyla) MEHMET_ MÜRŞİDE

Hepinize merhabalar...

Önce sırt çantası ve çadır
sonra araba ve çadır
derken şimdi
(bu haftasonu için) SALY den kiraladığımız motokaravan ile kampçılık serüvenimize devam etmek istiyoruz.

haftasonu sizlerle beraber olmak isteriz...
bizler 6 kişiyiz ve bu 3 günlük tatilimizi nasıl değerlendirme konusunda kararsız durumdayız.

nasıl irtibata geçebiliriz?
Görüşmek üzere...
Saygılar
Seçkin Barlas

Seçkin Bey,

danışma hattımız teknik bir sorundan dolayı geçici olarak kullanılamıyor maalesef.
Bu sayfadaki gezi ile ilgili olarak Fehmi Sönmezöz ile irtibata geçebilirsiniz.

Fehmi Sönmezöz 0 532 245 80 92

Hüseyin Abi, Fehmi, Levent, Soner ve tabii diğer arkadaşlar merhabalar,

hepinize neşeli, eğlenceli bir kamp diliyorum :smiley:
Dost ve Tombiş'i özgür bırakın oldumu :smiley:

Zerrin

Fehmi' Alıntı:
Poyrazlar gölü , geziye katılanlar ;

Soner Ertuğrul / GAZ Motokaravan / x2 + Dost :smiley:+Tombiş :smiley:
Timur Baltacıoğlu / Ducato Motokaravan / x2
Fehmi Sönmezöz / Iveco Camper / x2
Hüseyin Çadırcı / Ducato Camper / x2
Hakan Memiş / Ducato Camper / X4
Levent Güngör / Ducato Camper / x2

Çok teşekkür ederim,
Kendisine ulaşmaya çalışacağım.
Saygılar,
Seçkin Barlas

Seçkin Bey,

danışma hattımız teknik bir sorundan dolayı geçici olarak kullanılamıyor maalesef.
Bu sayfadaki gezi ile ilgili olarak Fehmi Sönmezöz ile irtibata geçebilirsiniz.
/quote]

Hepinize keyifli kamplar...
Bu seferinde Ercova yaylasında olacağımızdan gezinize katılamıyorum ama bir sonrakine Seçkin beyin yaptığı gibi bir karavan kiralayıp gelme niyetindeyiz...
Açıkçası benim aklıma gelmeyen bu fikri hayata geçirip, bizlerle de paylaştığı için Sn.Seçkin Barlas a teşekkür ederim...

Arkadaşlar CUMHURİYET BAYRAMINIZ kutlu olsunnn

Sevgili Anakampçılar,Gezilerinizi ilgi ile izliyorum.55 günlük kesintisiz sonbahar gezimin yorgunluğu size katılmamı engelledi...üzgünüm..Dönüşünüzdeki anıları,fotoğrafları dört gözle bekliyorum.Hepinize selam ve sevgiler,
Cumhuriyet Bayramımız hepimize kutlu olsun.
RÜZGAR

Arkadaşlar kaç gün oldu kamptan döneli ama fotoğraflarınızı göremiyorum :eek:

hadi ama kamp anılarınızı ve fotoğraflarınızı bekliyorum :smiley: :smiley: :smiley:

Merhaba Arkadaşlar,

Pazar sabahı Anakamp ekibinin Poyrazlar'a ulaşmasından bir gün sonra kampa ulaştım. Poyrazlar gölü daha önce duyduğum ama gitme fırsatı bulamadığım bir yerdi. Göle kolaylıkla ulaştım. Yolu göle kadar asfalt. Güzel bir göl, düşündüğümden de büyük. Yazın Adapazarının piknik alanı olarak kullanılıyor. Eşimle birlikte, göl kenarı yürüyüş yaparken bisiklet kiralayan bir yer gördük. Bisiklet kiralayıp gölün çevresini dolaştık. Akşam yemeğinden sonra kamp ateşi yakıldı. Anakamp ekibini öğlene doğru kamp alanından uğurladıktan sonra deniz bisikleti kiralayıp gölde gezintiye çıktık. Çok keyifliydi. Nilüferler, sazlıklar arasında son derece durgun olan gölde zaman zaman ördek, kaz ve diğer kuşlarla da selamlaşarak dolaştık. Saat 16'da dönüşe geçtik. Dönüşte Adapazarındaki tarihi 1. Justinaus köprüsünü de ziyaret ettikten sonra İstanbul'a vardık.

Çok sayıda resim çektim. Çektiğim resimlerin yarısını 800*600pix. olarak aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. 13MB.
http://**.com/files/66522029/Poyrazlar.zip
Anakamp ekibine teşekkürler.
Ferhat Şirin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR