ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Fehmi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,315
Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi

Zerrin çok haklısın ;) . Beste işini yapsa yapsa Yaman yapar :D. Ben tamamen unutmuştum Yaman'ın müzikle ilgilendiğini , iyi hatırlattın bravo sana ;Ddiyorum .
Yaman forumu takip ediyor mu bilemiyorum , sen hatırlatsan mümkün olur mu ?
Selamlar ,
Fehmi Sönmezöz

Etiketler
Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi

Tamam Fehmi merak etme ben hatırlatırım ;)
ve hatta '' bir daha ki kampa hazır olsun '' diye de baskı kurarım :D :D :D

29 ekım kamp maceramızın mımarı olan 10 senelık sıkı dostum seckıne cok tsk etmek ıstıyorum canımsın.....
umarım hayatımız boyunca hep bırlıkte yenı maceralara kalkısırız :smiley:

Soner dostum,
öncelikle arkadaşları harekete geçiren güzel şiirin için teşekkür ederim.
Diline, yüreğine sağlık.

Bizim ANAKAMP Rap parçamızı canlı sunma şansımız olmadı, hiç olmazsa bunu yapalım.
Yada hazır Yaman olaya el atmışken rap'i de bir düzene sokalım.

Bu vesileyle ANAKAMP'ın Poyrazlar Gölü kampına, dolayısıyla aramıza yeni katılan arkadaşlara da "Hoşgeldiniz" diyorum, en kısa zamanda bir ANAKAMP kampında birarada olmayı ve tanışmayı diliyorum.

Evet Özdal en kısa zamanda bir Anakamp Kampı yapalım lütfen :smiley:
Benim çadırıma gene FAN istersem şaşırma Soner :D

Bu Adapazari Poyrazlar Koyune nasil gidilir,bir de sapanca golu kenari kamp yeri varmidir? Tesekkurler,slml.

Poyrazlar Gölüne gidiş şöyle:
TEM otobanından Adapazarı çıkışından çıktıktan sonra KARASU istikametini takip ediyorsunuz. (bilecik tarafına doğru yönlenmeden adapazarı merkeze gider gibi)
Karasu yoluna çıktıktan sonra 2 gidiş 2 geliş güzel bir yolu izleyerek 10. km'de sol tarafta POYRAZLAR GOLU mesire yerini göreceksiniz...
iyi eğlenceler,
Nefis biryermiş...
Bizlere orayı tanıttıkları için ANAKAMP sakinlerine çok teşekkür ederiz.
Saygılar,
Seçkin Barlas

Ercument Ozbek' Alıntı:
Bu Adapazari Poyrazlar Koyune nasil gidilir,bir de sapanca golu kenari kamp yeri varmidir? Tesekkurler,slml.

mycamper' Alıntı:
Bu vesileyle ANAKAMP'ın Poyrazlar Gölü kampına, dolayısıyla aramıza yeni katılan arkadaşlara da "Hoşgeldiniz" diyorum, en kısa zamanda bir ANAKAMP kampında birarada olmayı ve tanışmayı diliyorum.

Çok teşekkürler Özdal Bey;
Poyrazlardaki kampta sizinde olmanızı ve tanışmayı çok isterdim. Bir sonraki aktiviteyi --şartlarımız müsait oldukça-- dört gözle bekliyorum.
Şartlar: Walla motokaravan kiralamaya tekrar imkanımız olmazsa, çadırımız var. Üşüyecek kadar hava soğuksa arabanın koltukları devriliyormuş. Bir yatak sığar, kontrol ettim... :smiley: :eek:
Çayda DEM askerde KIDEM derler yaa.... sizlerde de öyle bir hiyerarşi warsa, itinayla ateş yellenir, odun toplanır, mıntıka yapilir... :D

Hepinize sevgiler, saygılar
Seçkin Barlas

Gökşin Hanım,

bu içten katılımınız şahsen benim çok hoşuma gitti. Tabii ki bundan sonraki her etkinlikten mutlaka haberiniz olacaktır.
Bana özelden cep telefonlarınızı da bildirirseniz TOPLU SMS listemize dahil ederim mesajlarımız da size ulaşır.

En kısa zamanda görüşmek dileğiyle, arkadaşlarınıza da sevgi ve selamlarımızı iletirsiniz.

Arkadaşlar merhabalar:D Poyrazlarda kamp yapılabiliyor mu?Arkadaşlarla kamp yapacak yer arıyoruz Adapazarında bir yer onerecek var mı LÜTFEN CEVAP BEKLİYORUM.

Merhaba ,

29 ekim Poyrazlar super gecmıs , belli . Kurban Bayramı için bir program var mı ? Biz motokaravanımız ile önerilere açıgız :smiley:

Sevgıler ve Saygılar ...

Kemal ÖVER ve Ailesi

bende bir program varsa katılabilirim

Sevgili Kampci Dostlar;
Bu seneki gezimizde canim Turkiye'mda 3 aydan fazla kaldik.Evvela Istanbul'a geldik,tabii ki hic bir kamp yeri yok.Kilyos'a giderek eskiden bildigimiz demirkaya'da bulunan uzunya adli gibi bir kampta kaldik,gayet iyi bir yerdi.Oradan Istanbul uzak diye,Silivriye geldik Poyrazkoy de sahane bir kamp var orada kaldik,fakat pahali euro istiyorlar 15 euro gunlugu.Neysa orada da bir kac gun kalarak,herkezin metih ettigi ve Kamp karavan sitasinde bulunan Sapanca golu kenari Green/Blue adli otel yani olan bir kampingi saatlerce aradik,fakat bulamadik.Demek ki palavra imis.Duzce de de bir kamp oldugunu bazi kisiler b ize anlattilar,hatta Mudurnu da bir cennet kamp denilen bir yer de varmis.Malumati olan kisiler lutfen cevap yazsinlar. Biz Sapanca da hic bir sey bulamayinca Abant'a geldik,fakat oranin hali kamp olarak rezillik,butun elektrik kablolarini calmislar,ben de arkadas neden yeni kablo cekmiyorsunuz calindi diye herkeze anlatiyorsunuz deyinde,devlet bu dediler.Sonra ta Abant'tan sonra hic bir kamp yeri bulamadan Goremeye kadar yolumuza devam ettik.Altenatif Benzincilerde yatmak,fakat ben KAMP yeri ariyorum.Not: Istanbul'da Ahirkapi Feneri altinda 20 M.Karavanlik kadar yeni bir kamp alani acilmistir,W.C+Su bulunmaktadir.Eminonune 5 dakika mesafededir,tesadufen bulduk.Herkeze tafsiye edilir selamlar.

Ozdal Bey ,

Etkinliklerden sms yoluyla haberdar olmayi biz de cok isteriz . Cep Tel :533 7172888 Kemal Over . Bayram programi bayagi kalabalik olacak gibi gorunuyor . Kidemli kamp/karavancilardan (ayri ayri gidilse dahi) mevsime uygun kamping onerileri va midir ? Rota Kapadokya olabilir mi acaba ?

Sevgiler ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR