Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi
Sevgili Kampci Dostlar;
Bu seneki gezimizde canim Turkiye'mda 3 aydan fazla kaldik.Evvela Istanbul'a geldik,tabii ki hic bir kamp yeri yok.Kilyos'a giderek eskiden bildigimiz demirkaya'da bulunan uzunya adli gibi bir kampta kaldik,gayet iyi bir yerdi.Oradan Istanbul uzak diye,Silivriye geldik Poyrazkoy de sahane bir kamp var orada kaldik,fakat pahali euro istiyorlar 15 euro gunlugu.Neysa orada da bir kac gun kalarak,herkezin metih ettigi ve Kamp karavan sitasinde bulunan Sapanca golu kenari Green/Blue adli otel yani olan bir kampingi saatlerce aradik,fakat bulamadik.Demek ki palavra imis.Duzce de de bir kamp oldugunu bazi kisiler b ize anlattilar,hatta Mudurnu da bir cennet kamp denilen bir yer de varmis.Malumati olan kisiler lutfen cevap yazsinlar. Biz Sapanca da hic bir sey bulamayinca Abant'a geldik,fakat oranin hali kamp olarak rezillik,butun elektrik kablolarini calmislar,ben de arkadas neden yeni kablo cekmiyorsunuz calindi diye herkeze anlatiyorsunuz deyinde,devlet bu dediler.Sonra ta Abant'tan sonra hic bir kamp yeri bulamadan Goremeye kadar yolumuza devam ettik.Altenatif Benzincilerde yatmak,fakat ben KAMP yeri ariyorum.Not: Istanbul'da Ahirkapi Feneri altinda 20 M.Karavanlik kadar yeni bir kamp alani acilmistir,W.C+Su bulunmaktadir.Eminonune 5 dakika mesafededir,tesadufen bulduk.Herkeze tafsiye edilir selamlar.