ANAKAMP Ramazan Bayramı Kamplı Gezisi 2007

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,498

mycamper

Kamp III
Yer
İstanbul
Web
www.anakamp.org
Her ay geniş katılımlı bir kamplı gezi organize eden ANAKAMP, üyelerinin çoğunluğunun tatilde olması nedeniyle Ağustos ayında ara verdiği etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor:

ANAKAMP Ramazan Bayramı Kamplı Gezi rota ve planı şöyledir:

11 Ekim perşembe ( Arefe Günü )
Sabah xx.xx TEM Opet Mehmetçik vakfı toplanma ve xx.xx haraket .
Öğle üzeri Abant - Kıbrısçeşme varış ve yerleşme + kahvaltı , gün içi çevre ve fotoğraf gezileri ,
odun toplama , mangal + akşama hazırlık v.s , akşam kamp ateşi , gece yatış .
** Alışveriş imkanı yok , elektrik yok , su var ( bidon , taşıma ) , WC var .Jandarma bölgesi , giriş ücretli , araç başı 4 YTL 2006 fiyatı , bu sene bir değişiklik var mı bilinmiyor .
Yol asfalt , mesafe 280 Km .
12 Ekim Cuma
Sabah kahvaltı sonrası yada öğle üzeri Sinekli yaylasına haraket , yaklaşık 6 - 7 Km , stabilize yol . Cuma akşam mangal + kamp ateşi gece yatış .
** Alışveriş imkanı yok , elektrik yok , su var ( bidon , taşıma ) , WC yok .
13 Ekim Cumartesi
Sabah kahvaltı sonrası yada öğle üzeri Samandere şelalesine haraket , yaklaşık 6 - 7 Km .
Şelale gezisi , arzu edenler için şelale piknik alanında piknik . C.tesi akşam mangal + kamp ateşi gece yatış .
** Alışveriş imkanı yok , elektrik olabilir (??) , su var ( bidon , taşıma ) , WC var .
Şelale , piknik alanı giriş ücretli , kişi başı 2 YTL ( 2006 fiyatı )

14 Ekim Pazar
Sabah kahvaltı sonrası yada öğle üzeri Düzce üzerinden dönüş , serbest .

Etiketler
Ynt: ANAKAMP Ramazan Bayramı Kamplı Gezisi 2007

Merhabalar, çok iyi düşünmüşsünüz. Yanlız ben birşey sormak isterim. Ulaşım nasıl sağlanacak herkez kendi araçları ilemi katılacak ?diye yazmıştım fakat şimdi tekrar incelediğimde görüyorum ki karavan lı bir gezi imiş...

Merhaba,

kamplarımıza ve gezilerimize çadırla da katılınabiliyor.
Ancak bu durumda ulaşım herkesinkendi imkanladıyla sağlanması gerekiyor.

Gidilecek yerlerin yayla olmasından dolayı her an havanın değişiklik gösterme olasılığını göz önünde bulundurarak ona göde bie çadıra sahip olmanızda yarar var, kafanıza takılan başka şeyler varsa lütfen sormaktan çekinmeyiniz.

Kamplı geziye katılacak arkadaşlar isimlerini listeye eklesin lütfen

Fehmi Sönmezöz / Iveco Camper / x2
Hüseyin Çadırcı / Ducato Camper / x3
Münir Kutluğ / Ducato camper / X2

Kamplı geziye katılacak arkadaşlar isimlerini listeye eklesin lütfen

Münir Kutluğ / Ducato camper / x2
Soner Ertuğrul / Gaz Motokaravan / x2
Seçkin, Yasemin, Ege / çadır / x3
Kubilay, Sema, Doğa / çadır / x3

Bu arada orman işletmesinden alınan bilgi:
Samandere şelalesi için; Alabalık üretim tesisi olduğu, restoranı da bulunduğu, yanında karavanların ve çadırların kalabileceği uygun düzlük olduğu, WC, duş olduğu, elektrik alınabileceği yönünde...

Selamlar ben Ankaradan Kağan Arife günü olmasada diğer günlere katılmayı çok istiyorum.Şimdiden işleri ayarlamaya başladım umarım bi aksilik çıkmaz.T3 Synronun içinde kalmak bu geziye nasip olacak inşallah. ::smiley:1992 t3 syncro

gelen mailleriniz farklı karekterlerde oluyor, okumakta zorlanıyorum, mutlaka bunun bir sebebi vardır, yardımcı olursanız sevinirim.

Hangi mailden söz ettiğinizi anlayamadım?

Konuyla ilgili kimden mail aldığınızı öğrenebilir miyim?
Ona göre daha kolay yardımcı olmaya çalışırım.

gezide son durum:

Münir Kutluğ / Ducato camper / x2
Soner Ertuğrul / Gaz Motokaravan / x2
Seçkin, Yasemin, Ege / çadır / x3
Kubilay, Sema, Doğa / çadır / x3
Kağan Morkoç / T3 syncro / x1

gezide son durum:

Fehmi Sönmezöz / İstanbul / Iveco Camper / x2
Hüseyin Çadırcı / İstanbul / Ducato Camper / x3
Münir Kutluğ / İstanbul / Ducato camper / x2
Soner Ertuğrul / İstanbul / Gaz Motokaravan / x2
Seçkin, Yasemin, Ege / İstanbul / çadır / x3
Kubilay, Sema, Doğa / İstanbul / çadır / x3
Kağan Morkoç / Ankara / T3 syncro / x1
Evrim hn. / Ankara / çadır / x1

degerli ANAKAMP sakinleri, bu güzel organizasyonda aranızda olamamaktan dolayı (asker izinli geliyor) eşim ve ben çok üzgünüz, hepinize iyi eğlenceler diler, bu vesilleyle de bayramınızı kutlarım. (Mehmet hoca)

Merhabalar,

Ben de bu geziye katılmak istiyorum, ama bayramın birinci günü yola çıkabilirim.

Ankara'dan katılacak olan arkadaşlarla birlikte tek araç olarak gitmemizde bir sakınca yoksa haberleşerek organize olmayı teklif ediyorum. Şu ana kadar Ankara'dan benimle birlikte 3 kişi listede kayıtlıoluyor.
Ankara'lı arkadaşlar ne dersiniz?

Ben çadırlı olacağım, keyifli bir kamp olacağını düşünüyorum, görüşmek üzere....

Zerrin

29 ekimi boş bırakabilmek için ramazan bayramında zorunlu nöbet olayına yakalandık...
İstememize rağmen gelemeyeceğiz...
AnaKamp a keyifli geziler...

Not: Özdal hocam, sizin isminiz yok, camper la vedalaştınız mı yoksa? :-\

Özdal merhaba.
Bu geziye tam kadro katılacağız umarım bir aksilik olmaz. Arefe günü buluşma saati nezaman belli olur,
Hoşçakal
Levent GÜNGÖR

Merhaba Levent ,
katılmanıza çok sevindik . Arefe yarım gün çalışanlar olacak malum , işten çıkış saatleri hazırlık v.s de düşünürsek İstanbul'dan çıkış için çok net bir saat belirlemek çok uygun olmayabilir . Şöyle yaparsak daha uygun olur diye düşündük ;
Arefe çalışmayan arkadaşlar çarşamba akşamından da gidebilirler . Arefe çalışacak arkadaşlar da işten çıkış saatlerine göre serbest gidebilirler .
Bu arada Hüseyin Abi (Çadırcı) arefe günü saat 15.00 de Bostancıdan çıkacak ve TEM Opet Mehmetçik vakfına da uğrayıp oradan devam edecek . Arzu eden arkadaşlar saat 15.30 - 15.45 civarı orada olurlarsa birlikte devam edilir . Öncü grup olarak 1, 2 camper'in çarşamba'dan yada Arefe sabah gitmesi yer ayarlama v.s hazırlıklarını yapması uygun olur . Özdal Başkan çok arzu ettiği halde maalesef bu geziye katılamıyor gibi , son anda uygun bir manevrayla çıkıp gelir diye ümid ediyorum .
Farklı görüşü olan arkadaş varsa paylaşalım .

Selamlar ,

İrtibat için ;
Hüseyin Çadırcı 0 532 516 37 25
Fehmi Sönmezöz 0 532 245 80 92

Fehmi merhaba.
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Ben öğlene kadar şirkette olacağım. 13.00 gibi İstanbul'dan çıkabilirim.
Abant'ta kamp yerini bilmiyorum çıkış saati uyan arkadaşlarla çokta geç kalmadan (malum tatil başlangıcı
trafik yoğun olur) beraber seyahat edebiliriz. Özdal için temennine katılıyorum.
Hoşçakal
Levent GÜNGÖR

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR