Ynt: ANAKAMP Ramazan Bayramı Kamplı Gezisi 2007
Arkadaşlar hepinize merhabalar,
Kamp gezimiz çok güzel geçti.
Bayramın 1. günü biraz gecikmeli olarak ANAKAMP Karavan grubuna Ankaralılar olarak katıldık, sagolsunlar bizi flamalarla yolda karşıladılar, sonra hep beraber Sinekli Yaylasına doğru yola çıktık. Manzaralar sonbaharın etkisiyle tablo gibiydi, Sinekli Yaylasında bizi çiğdem tarlaları karşıladı, sonra yola devam ettik ve Samandere Şelalesine ualştık kamp alanımız için biraz araştırma yaptıktan sonra yörenin en güzel manzarasına hakim olan devlet arazisine
yerleştik.
Karavancı arkadaşlarımızla tanışmaya başladık, gurubun bize gösterdikleri ilgi ve sevgi karşısında çok duygulandık, gerçekten hepsine ayrı ayrı bir kere daha teşekkür ediyorum.
Karavancı arkadaşlar lükslerine çok düşkünler, benim çadırıma gece Hüseyin Abinin uzatma kablosu ile Soner'in fanını çektiler ve ben sabaha kadar sıcacık bir çadırda yattım bu benim gibi çadır kampçı için gerçek bir lükstü
)
Kampımızın eğlencesi ve sohbetleri de cok güzeldi, bunun için için Münir Abi ve Arzu'ya, Hüseyin Abi'ye, Soner ve Ayşe'ye ve tabii Dost ve Tombiş'e , Levent ve Ayşegül'e ve güzel kızları Şirin ile Ege'ye, Fehmi ve Beysun'a, kampımızdan erken ayrılan iki karavancı aileye (özür dilerim isimlerinizi bilmediğim için yazamadım), kamp misafirimiz olan Tamer ve Aytül'e ve minik Tamay'a çok çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca bu geziye katılabilmem için gösterdiği destekten dolayı Özdal'a ve tabii bizleri bir araya getiren GEZENBİLİR'e de çok teşekkür ediyorum.
Bu geziye katıldığım için ve sizlerle tanıştığım için çok mutluyum, hepinize Ankara'dan kucak dolusu sevgiler,
ve en kısa zamanda yeniden biraraya gelebilmek umuduyla hoşçakalın .
Sevgiyle kalın,
Zerrin Yiğiter