Motorkaravan Web Sitesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan doğaadamı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,276

doğaadamı

önemi olan yola çıkmak
Web
www.binboncukbinbayrak.com
Karavan dostları hepinize merhaba ,

Türkiye'de karavana gönül vermiş ama bir türlü bu hayalini gerçekleştirememiş kişileri karavan sahibi yapmak isteyen gerçekten idealist bir ağbimiz şu an Ankara'da bu işin hazırlıklarını yapmakta web sayfasına muhakkak göz atın...umutlanacaksınız...

www.motorkaravan.com

Caner Gürellier :smiley:

Etiketler
Ynt: Motorkaravan Web Sitesi

Fazer karavan sitesine bu forumdan haber alıp ulaşmıştım.

Fazıl beyin çok samimi ve içten bir kişi olduğu anlaşılıyor .

Açıkçası bütçe olarak ulaşılabilir motokaravan düşüncesi eşimle beni ziyadesiyle heyecanlandırdı.

Usul usul acaba bizde alabilir miyiz moduna girdik.

Bu siteden bizleri haberdar ettiği için Caner beye teşekkür ederim.

ben ankaradayım ve bu gün(dün) fazer karavana gittim.
internette bimobil.com sitesinde gördüğüm bir aracı tarif ettim.
beyfendi'nin cevabı;abi size çeki karavan verelim, olunca koptum...
hadi eyvallah deyip çıktım..
hasılı sitede görülen vwlt 28 2 aydır o durumdaymış.
şu an başı biraz kalabalık gibi.
mayıs,haziran gibi rahatlayacağı söyleniyor.
açıkcası sitenin ciddiyeti atölyede malesef yok.

Fazıl Bey'in iyi niyetle bu işe (karavan imalatı) kalkıştığına eminim.

Ancak, sanayide tecrübelerimizden şuna çoğumuz pek yabancı değilizdir: Farklı bir taleple bir ustaya gittiğinizde, o güne kadar yapmadığı bir işse (aslında yapabileceği halde, kafa yormak istemediğinden) "olmaz abi" der işin içinden çıkar. Onun onu yapabileceğini ikna edene kadar göbeğiniz çatlar.

Bu işlere (karavan imalatı) kalkışırken de sadece iyi niyet yeterli olmuyor tabii. Sitede vaadettiklerinizi yapabiliyor olmanız gerekir. Bimobil sitesine baktım, sizin tarif ettiğiniz aracı tahmin ediyorum, onun yerine "çekme karavan" önermesi tabii ki doğru bir davranış olmamış.

yeni üyelerin yegane sorunu bu galiba...
resim eklemeyi öğrenmek için uğraşmayıp,sayfalar arasında kaybolmak...

bu yüzden resim ekleyemedim ama eminim doğru tahmin etmişsinizdir.

ayrıca teşekkür ederim.

selamlar bugün biriyle tanıştım mersin de. usta antalya da talep üzerine motor karavan üretiyormuş. işini iyi yaptığını söylüyor. tabiiki yaptığı motor karavanları görmek lazım. maliyet araba hariç (fiat ducato tercih edilenmiş ) 10.000 ytl civarında olup + işçilikmiş. şayet motorkaravan gerekli ise telefonlarını aldım. size verebilirim.

HAYRİ ANBARLI
0242 3113861
0533 6188299 ANTALYA.
Bilgili ve samimi bir arkadaşa benziyor.

aram' Alıntı:
ben ankaradayım ve bu gün(dün) fazer karavana gittim.
internette bimobil.com sitesinde gördüğüm bir aracı tarif ettim.
beyfendi'nin cevabı;abi size çeki karavan verelim, olunca koptum...
hadi eyvallah deyip çıktım..
hasılı sitede görülen vwlt 28 2 aydır o durumdaymış.
şu an başı biraz kalabalık gibi.
mayıs,haziran gibi rahatlayacağı söyleniyor.
açıkcası sitenin ciddiyeti atölyede malesef yok.

Boşa heves ettik anlaşılan... :-\
Günola harman ola...
Belki disipline kavuşur firma da, bizim gibi beklentisi olanların hevesini boşa çıkarmaz... ???

2007 başlarında alkovensiz (tail- integriet ) karavan yaptırmak için bir kaç yazışmamız olmuştu.
Bana "alkovenin faydalarını" anlatmaya kalkınca yazışmayı kesmiştim.
Umarım ileriki zamanlarda daha iyi ilişkiler geliştiririz.
RÜZGAR

RÜZGAR' Alıntı:
2007 başlarında alkovensiz (tail- integriet ) karavan yaptırmak için bir kaç yazışmamız olmuştu.
Bana "alkovenin faydalarını" anlatmaya kalkınca yazışmayı kesmiştim.
Umarım ileriki zamanlarda daha iyi ilişkiler geliştiririz.
RÜZGAR

Merhaba Hüseyin Abi ,
bildiğim kadariyle siz karavanın arkasında scooter ( comitter ) taşıyorsunuz . Bu iş için ruhsat üzerinde özel bir işlem yapmış mıydınız ? Herhangi bir ibare v.s mevcut mudur ? Ben de motokaravana scooter taşıyıcı yaptım , trafik müşavirine de sordum , çok net bir bilgi olmamakla birlikte , aracın bütünlüğünü bozan bir yapı olmadığı için herhangi birşeye ihtiyaç olmadığı söylendi .
Bir yorumunuz olur mu ?
Saygılarımla ,
Fehmi Sönmezöz

Sevgili Fehmi,
Karavanı ruhsata işletirken çizilen projede motor taşıyıcısının açıkça görülebileceği bir arka görünüş yapıldı. Ayrıca motorun bir fotokopisi "sağlama almak için" dosyaya eklendi. Dosya bu şekilde hazırlandı ancak ruhsat da her hangi bir ilave not yada kayıt yok. Zaten Kamp Taşıtı ibaresinden başkaca bir kayıt da işlenmiyor. En azından tadilat peojesinde motor taşıma aparatının açıkça görülmesinde yarar görüyorum. Nitekim arkaya doğru 50-60 cm.lik bir çıkmanın bir kaza halinde karşı tarafa (+) zarar verebileceği iddia edilebilir ve (belli olmaz) bazı sorunlar çıkabilir diye düşünüyorum.
RÜZGAR

Hüseyin Abi ,
paylaşımınız için çok teşekkür ediyorum :smiley: .
Saygılarımla ,
Fehmi Sönmezöz

Karavancılık ticari kaygıların ötesinde özel ve güzellikler içerir.Kar4avan imalatçıları bunu içlerine iyi sindirmeliler. Karavan1

arkadaşlar şu Fazer dediğiniz karavan imalatçısının yapmış olduğu karavanlardan bir tane görebilsem dişimi kıracağım.Sitesinde devamlı dolu olduğunu sıra vereceğini bildiriyor.Bu yapıldığı iddia edilen karavanları internet ortamı dışında canlı canlı görmek istiyorum.Sayın karavan imalatçısı veya İstanbuldan imal ettirmiş bir arkadaşımız varsa varsa bildirsin nerede olduğunu gidip göreyim.İmal edilen karavanları birde bir müddet yol yaptıktan sonra görmek lazım,işte o zaman noksanlarını daha iyi görebilirsiniz.Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR