Motorkaravan Web Sitesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan doğaadamı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,281
Ynt: Motorkaravan Web Sitesi

Ben de Ankara'da karavan ürettiğini söyleyen birkaç imalatçıyı izledim.Forum üyesi taiga'nın belirttiği gibi sitede sunulan bilgiler ve cazibe ile karavan üretimi ve sunumu arasında dağlar kadar fark var.Bir iş reklamasyonu,anlatımı kadar ,sunumu ve icraat sonucuyla da önemlidir.Hatta icraat ve sonuç daha da önemlidir.Dileriz ki zamanla iş ortamları ve iş disiplinleri çok iyi firmalar bu işte güzel işler yaparlar.Başarılar...

Etiketler

merhaba yukarıda ısmım ve numaram var ben yınede tanıtayım kenımı
Hayri Anbarlı
0242 311 38 61 - 0533 618 82 99

antalya da karavan işi ile ugrasıyorum. Su anda yenı bır aracı bıtırdım ve bu benım kendı motokaravan ım dahıl 3. su bıttı
bu calısmalarımın resımlerını gormek ısteyen ve bu konuda benden bılgı almak ısteye herkeze yardımcı olurum...
zealot_team@hotmail.com

maıl yoluyla yada telefon yoluyla yardımcı olurum...

Merhaba arkadaşlar Cumartesi Fazer karavana bir ahbabın yaptırdığı arabayı görmeye gittim avrupa karavanlarla kıyaslamazsanız yapılan işi beğendim fakat biraz daha itina ve özen gösterilirse daha güzel işler çıkacağını düşünüyorum yalnız fazer karavan sahibi Fazıl bey biraz bu işlerden sıkılmış ve bırakma gibi bir eylemi var belki kendi açısından haklı yönleri vardır ama şahsen ben bırakmasına üzülürüm böyle imalatcı arkadaşları çoğalması hem tekelciliği ortadan kaldıracağı gibi rekabeti arturarak kaliteli ürünler ortaya çıkar bizlerde biraz daha ucuza karavan sahibi olabiliriz.
Pazar günü gittiğim Çamlıdere de karavanım olsaydı o eşsiz güzelim yerde birkaç gün kalmayı çok isterdim Tüm karavancı arkadaşların bilgisine sunulur Çamlıdere kamp için çok güzel bir yer Belediye başkanının büyük çabaları sayesinde çok güzel bir yer olmuş burdanda belediye başkanına ayrıca teşekkür ederim.

merhabalar.
ben aşağıdaki ifadelerim için özür diliyorum,gerçi benden başkalarıda izlenimlerini aktarmışlar aşağı yukarı aynı ifadelerle ...birde aşağıda söylediğim gibi kafası fazlasıyla karışıktı sanıyorum.benim ifadelerimi tekrar düşünüyorum da (aradan bir yıl bile eçmiş olsa)galiba hayal kırıklığıma verdiğim tepkiyi dile getirmişim.tekrar hem sizden hemde ilk fırsatta Fazıl Beyden de özür diliyorum,dileyeceğim.
hepimizin unutmaması gerekir ki yapılan işler avrupa yada seri üretim yapan firmalar ile karşılaştırıldığında fiyat en az 2 katına çıkıyor.
inanıyorum ki Fazıl Bey de o kalitede işler çıkarabilir;tabiiki fiyat ve zaman karşılığında.
bakın birde şu konu var;böyle üretken insanlarımızı küstürmek değil desteklememiz lazım geldiğini düşünüyorum,öğrendim vs.vs.
Fazıl Beylerin sayısının artması dileğimle,
herkeze mutluluklar dilerim.

ANNELERİMİZİN VE MÜSTAKBEL ANNELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU VE MUTLULUKLAR DAİM OLSUN.[/color]

01 Nisan 2007, 00:22:52 »

ben ankaradayım ve bu gün(dün) fazer karavana gittim.
internette bimobil.com sitesinde gördüğüm bir aracı tarif ettim.
beyfendi'nin cevabı;abi size çeki karavan verelim, olunca koptum...
hadi eyvallah deyip çıktım..
hasılı sitede görülen vwlt 28 2 aydır o durumdaymış.
şu an başı biraz kalabalık gibi.
mayıs,haziran gibi rahatlayacağı söyleniyor.
açıkcası sitenin ciddiyeti atölyede malesef yok.

Değerli arkadaş ne kusur etin ki de niye özür diliyorsun anlamış değilim.iTesbitlerin doğru değilse niye yazdın.Tesbitlerin doğruysa niçin özür diledin anlamadım.Sonra özür dileyecek birşey dememişsin ki.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR