ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Fehmi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,306
Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi

Poyrazlar Gölü gezimizi de sorunsuz tamamladık . Görülmesi gereken doğa harikası bir göl .
İşletmecisi Sn.Ayhan Tank ve oğlu İlker Tank arkadaşımız bizlere hertürlü kolaylığı sağladılar .
Karavanların durabileceği , çadırların kurulabileceği , göle sıfır , aydınlatması olan yemyeşil bir alanı bize tahsis ettiler .
Hemen yandaki restoran bölümünü de kullanımımıza açtılar . Elektrik de verdiler , kendilerine ANAKAMP olarak buradan teşekkür ediyoruz ;).
27 Ekim C.tesi sabah 09.00 da Soner -Ayşe , Timur Abi - Nur Hanım , Hakan - Dilek Ceren ve kızlarla birlikte TEM OPET'den haraketle gezi başladı , bizim karavan Şilede kampda olduğu için Şile - Ağva - Kandıra - Kaynarca üzerinden gittik .Şilede kahvaltı faslını kısa tutup hızlıca çıkamadığımız için geç de kaldık :(.
Levent ve Seçkinler Adapazarı civarında yolda buluşarak Poyrazlar Gölüne geçtiler .
Tamer - Aytül - Tamay da bizlere günübirlik katılarak sürpriz yaptılar . Aytül'ün getirdiği kuru pastaların tadı hala damağımda :p.
Saat 14.00 civarı kamp alanına yerleştik . Birkaç saat sonra Ömer Bey ve Zuhal Hanım da full donanımlı çadırlarıyla kampa katıldılar .
Ayhan Bey ve İlker arkadaşımız sağolsunlar aile boyu mangalımızı bile temin ettiler .
Seçkin Barlas ve genç arkadaşlarımız , nasıl odun toplanır ? Toplanan odun nasıl taşınır ? konusunda bize uygulamalı bir eğitim verdiler :eek:( Bkz. resimler) .
Ardından motorlu testeresiyle Levent sahne aldı ve odun öyle kesilmez , böyle kesilir diyerek tüm odunları un ufak etti .
Akşam kamp ateşimiz görülmeğe değerdi .
28 Ekim Pazar sabahı Nermin ve Ferhat arkadaşlarımız da Camperleriyle kampa katıldılar .
Gölün üzerindeki iskelede Ayşe ve Sonerle birlikte yaptığımız kahvaltı bence son yılların en manzaralı kahvaltısıydı :p.
Öğle civarı Seçkin Barlas ve arkadaşları Karyat Kampinge gitmek üzere Şileye doğru yola çıktlar . Filinta'lardan Mustafa Çelenk Abimiz de yeni aldığı BMW R 1100'ü ile günübirlik kampa katılarak bizi yanlız bırakmadı .
İsteyenler için gölde balık avlanabiliyor yada pedallı teknelerle göl turu yapılabiliyor . Tekne gezintisi yapan arkadaşlar oldu .
ATV kiralanabiliyor , turlayan arkadaşlar oldu .Pazar akşamı yakındaki balık lokantasından
getirtiğimiz balıklarla masayı donattık . Gece kamp ateşimizin başında geç saatlere kadar muhabbet sürdü .
29 Ekim P.tesi kahvaltı sonrası hep birlikte Şileye doğru dönüşe geçtik . Kaynarca - Kandıra - Ağva güzergahını
kullanarak Şileye döndük .
Katılan tüm arkadaşlara ayağınıza , yüreğinize sağlık diyoruz .
Başka bir gezide buluşmak dileklerimizle .

Geziye Katılanlar ;

Ayşe - Soner / GAZ Motokaravan
Nur - Timur / Ducato Motokaravan
Dilek Ceren - Hakan + kızlar / Ducato Camper
Levent / Ducato Camper
Aytül -Tamer - Tamay / Otomobil
Beysun - Fehmi / İveco Camper
Seçkin - Çiğdem - İlker ve ismini maalesef unuttuğum ;-( diğer arkadaşlar / Ducato Motokaravan
Zuhal - Ömer / Çadır
Nermin - Ferhat / KIA Camper
Mustafa Çelenk / Motosiklet
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

S8000936.jpg

S8000935.jpg

S8000917.jpg

S8000903.jpg

odunboyletasinir.jpg

IMGP1499.jpg

IMGP1496.jpg

IMGP1466.jpg

IMGP1465.jpg

IMGP1431.jpg

IMGP1413.jpg

IMGP1409.jpg

IMGP1390.jpg

IMGP1372.jpg

DSCF9221.jpg

DSCF9213.jpg

DSCF9209.jpg

DSCF9205.jpg

DSCF9199.jpg

DSCF9197.jpg

DSCF9195.jpg

DSCF9194-1.jpg

DSCF9112-1.jpg

Etiketler
Ynt: ANAKAMP 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı - Adapazarı Poyrazlar Gölü Kamplı Gezisi

poyrazlar gezisinde birlikte olduğumuz tüm arkadaşlara, samimi davranışlarından ve yardım severliklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. daha nice poyrazlara :smiley:)) fotoğraflar ile birlikte gezi metni cok yakında sitemde olacak size mutlaka duyuracağım.
Mutlu kalın, Istanbul'dan uzak kalın :smiley:
Ömer Sak

Kampınız çok keyifli olmuş :smiley: Fotoğraflarve anlatılar bunu kanıtlıyor, bizimle paylaştığınız için teşekkürler :smiley:

Tamay'ın çiğdemler içindeki pozu çok güüüüzzzeeelllll :D :D :D

Umarım en yakın etkinliğinizde bende sizlerle birlikte olabilirim :smiley:

Hepinize sevgiler

Zerrin Yiğiter

Sechkyn' Alıntı:
Hepinize merhabalar...

Önce sırt çantası ve çadır
sonra araba ve çadır
derken şimdi
(bu haftasonu için) SALY den kiraladığımız motokaravan ile kampçılık serüvenimize devam etmek istiyoruz.

haftasonu sizlerle beraber olmak isteriz...
bizler 6 kişiyiz ve bu 3 günlük tatilimizi nasıl değerlendirme konusunda kararsız durumdayız.

nasıl irtibata geçebiliriz?
Görüşmek üzere...
Saygılar
Seçkin Barlas

Seçkin bey,

Karavan kiralamayla ilgili görüşlerinizi aktarabilir misiniz?
Memnun kaldınız mı?
Kısa-orta yada uzun vade de gene kiralamayı yada satın almayı düşünüyor musunuz?
Kurban bayramında bende kiralamayı düşündüğüm için deneyimleriniz bizim için çok değerli...
Görüşmek üzere...

Fehmi bey,

Gezi notları ve fotolar için çok teşekkürler...

Hepinize merhabalar;

Öncelikle bu tatilde bizlere kol kanat geren ve dostluklarını paylaşan tüm ANAKAMP üyelerine çok teşekkür ederim.
Umarım sonraki gezilerde de beraber olabiliriz...

taiga' Alıntı:
Seçkin bey,

Karavan kiralamayla ilgili görüşlerinizi aktarabilir misiniz?
Memnun kaldınız mı?
Kısa-orta yada uzun vade de gene kiralamayı yada satın almayı düşünüyor musunuz?
Kurban bayramında bende kiralamayı düşündüğüm için deneyimleriniz bizim için çok değerli...
Görüşmek üzere...
1007_.jpg

Karavan kiralama bize farklı bir kampçılık deneyimi kazandırdı.
Öncelikle biz içinde biraz fazla kişi olduğumuzdan yatma konusunda biraz sıkıntı çektik.
Uyuma:
Ortadaki oturma grubu birleşince 1,5 kişilik oluyor. Bir çiftin yatması biraz zor.
Ana kabin ve üst tarafta ikişer kişiden 4 kişi rahatlıkla yatabiliyor.
Isınma:
aracın içerisinde çalışır vaziyette LPG ile çalışan bir kaloriferi var. Isınma hiç problem olmuyor.
Lavabo-ocak:
Ocak falan çalışıyordu ama tıkalı vaziyetteki lavabomnuz bize ızdırap çektirdi.
Sandalye-masa..vs:
Aracın içerisinde 6 adet kamp sandalyesi ve 2 adet masa veriyorlar.
Mutfak gereçleri:
6 kişinin hiç problem çekmeden yemek işini halledeceği hertürlü mutfak gereci mevcut. BArdağından tabağına hatta limon sıkacağından ekmek kesme tahtasına kadar.
Tuvalet:
Aracın içinde duş lavabo ve WC mevcut ama alışkın olmayanların kullanması biraz güç. Yinede zor durumlar için herşey tatmin edici.

Kısa vadede bir motokaravan edinmem şuan için imkansız ama orta ve uzun vadede kesinlikle bir MOTOKARAVAN edineceğim. Ama bu kiraladığımız araç kadar büyük birşeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Bir CAMPER hertürlü ihtiyacı karşılayacak donanıma getirilebilir.

En yakın zamanda üniversiteden 4 arkadaş tekrar kiralamayı düşünüyoruz.
Çevrede bu kadar gezilecek yer; kamplarda tanışılacak çok sıcak insanlar varken... bu tatil opsiyonunu kullanmamayı düşünemiyorum.

Eğer sormak istediğiniz başka şeyler varsa seve seve cevaplarım.
Saygılar,
Seçkin Barlas

Seçkin Arkadaşım ,
kiralama koşullarıyla ilgili bilgileri de paylaşabilirseniz faydalı olur kanaatindeyim .
Kiralama ücreti ne kadardır ? Gün , hafta , ay ? Kimler kiralayabiliyor ? Depozit v.b isteniyor mu ? İsteniyorsa ne kadar ?Araç yakıt deposu dolu alınıp dolu mu teslim ediliyor ?
LPG tüpü için ücret talep ediliyor mu ? Uzun süreli kiralamalarda şartlarda değişiklik oluyor mu ? Kaza , arıza v.b durumlarda sigorta , kasko işleri nasıl oluyor ? gibi sorular şu anda aklıma gelenler .
Selamlar ,
Fehmi Sönmezöz

İyi aksamlar
Sanıyorum kiralamada ufak arac bulmak pek olası değil. Ben hafta sonları 2 kişilik bir motokaravan kiralamak istiyorum ama forumlarda ve internette yaptığım araştırmalarda olumlu bir yanıta rastlayamadım. Seckinlerin karavan yalnış hatırlamıyorsam 6 kişilikti. bu konuda beni yönlendirecek bir arkadaş varsa sevinirim.
Ömer Sak

Poyrazlar fotolarımızı ancak derleyip siteye koyabildim. Umarım beğenirsiniz ?
http://www.indexorg.com/071029poyrazlar/default.htm

Ömer Sak

Tekrar Merhabalar;
Bu detayları Haldun Beyin özeline yazmıştım; sizlerle de paylaşayım:
Kiralama ücreti günlük 350YTL (bu fiyat sezonda artacağını duydum-yazın 400YTL imiş)
Depozito olarak 1000YTL
gerekli evraklar B sınıfı ehliyet ve TC kimlik numarası
Aracı temiz alıp temiz bırakıyorsunuz
Tüp konusunda herhangi bir bilgi verilmedi.
Depoyu ise aldığım şekilde bırakmaya özen gösterdim
Kaza durumunda tek önemli şey-hemen polis çağırarak ZABIT tutturmak.
ve kesinlikle alkollü olmamak
Haa birde pis su tanklarını boş teslim etmeniz gerekiyor
Bu şartları kabul ettiğinize dair bir sözleşme imzalatıyorlar.

Fazla bir detay ve zorluk yok.
Saly deki ENGIN Bey çok canayakın birşekilde davrandi.

Umarım yeteri kadar açıklayıcı olmuştur...
Saygılar,
Seçkin Barlas

Fehmi' Alıntı:
Seçkin Arkadaşım ,
kiralama koşullarıyla ilgili bilgileri de paylaşabilirseniz faydalı olur kanaatindeyim .
Kiralama ücreti ne kadardır ? Gün , hafta , ay ? Kimler kiralayabiliyor ? Depozit v.b isteniyor mu ? İsteniyorsa ne kadar ?Araç yakıt deposu dolu alınıp dolu mu teslim ediliyor ?
LPG tüpü için ücret talep ediliyor mu ? Uzun süreli kiralamalarda şartlarda değişiklik oluyor mu ? Kaza , arıza v.b durumlarda sigorta , kasko işleri nasıl oluyor ? gibi sorular şu anda aklıma gelenler .
Selamlar ,
Fehmi Sönmezöz

merhaba
29 ekım gezısınde bıze yardımcı olan ve guler yuzlerını , hayat tecrulerını bızden esırgemeyen tum dostlara tsk edıyorum bıraz gec oldu ama ıs guc malum...:smiley: fehmı beye ve esıne yıne doktor beye adını hatırlamadıgım tum anakamp uylerıne sevgıler...
hayatımda ılk defa dagdan cıgdem cıcegı topladım ve ılk defa kamp atesı yaktım superdı :smiley:

Aradığımız arkadaşlık, dostluk
Naçizane biraz komşuluk
Arayıp da bulamadığın insanlık
Kampımızda bulursun huzur, mutluluk
Amacımız kardeşlik, beraberlik
Maddiyat düşünmez bizle olan
Patlat o zaman sende buz gibi bira’dan ;)

Sevgilerimle
SONER ERTUĞRUL

merhaba soner bey kamp ruhunu anlatan sıırınız ıcın tsk edıyorum

DOST' Alıntı:
Aradığımız arkadaşlık, dostluk
Naçizane biraz komşuluk
Arayıp da bulamadığın insanlık
Kampımızda bulursun huzur, mutluluk
Amacımız kardeşlik, beraberlik
Maddiyat düşünmez bizle olan
Patlat o zaman sende buz gibi bira’dan ;)

Sevgilerimle
SONER ERTUĞRUL

SONER HOCAM SÜPERSİN

BU ARADA HAVALAR BİRAZ SOĞUDU BUZ GİBİ OLAYINI FAZLA ABARTMAMAK GEREK... SEVGİLER :smiley:

Soner'cim emeğine sağlık , güzel ve anlamlı bir şiir ;) .
ANAKAMP ' ı ne güzel anlatıyor .
Besteyi nasıl yaparız ? Anlayan arkadaş varsa yardımlarını
rica edelim .
Selamlar ,
Fehmi Sönmezöz

Fehmi beste işini Yaman'a havale edelim bir şeyler yapar heralde, ;)
bu arada Soner ellerine sağlık çok güzel olmuş :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR