Arama sonuçlarınız

1. D

Araç tavsiyesi

Ynt: Araç tavsiyesi burak bey tekrar merhaba barbaros beyle görüştük zaten bende antalya dayım barbaros beyin aracı çok güzel ancak ben en azından şimdilik ağır off road düşünmediğimden extra donanım şimdilik düşünmüyorum barbaros beyin aracı donanımlı olduğu için benim bütçemi aşıyor bu arada...

2. D

Araç tavsiyesi

Ynt: Araç tavsiyesi burak bey cevabınız için çok teşekkür ederim aracınızı kaça aldınız 2000-2001 model temizi ne fiyatlarda bildiğiniz önerebileceğiniz araç varmı yakıtı ne kadar tutuyor teşekkürler
  3. D

Araç tavsiyesi

Ynt: Araç tavsiyesi sevgili meslektaşım maşallah ara cınız çok güzelmiş kazasız belasız kullanmanız dileğiyle ama ne yalan söyleyeyim çok özendim darısı başıma bu arada aracı kaça aldınız lpg takdırdınızmı takdırdıysanız yakıtı nasıl takılmadıysa ne kadar yakıyor araçla ilgili görüşleriniz...

4. D

bu pajero ya dıkkat.!!!

Ynt: bu pajero ya dıkkat.!!! işte bu siteyi bu yüzden seviyorum :-*
  5. D

Yuva Arıyorum

Ynt: Yuva Arıyorum çok sevimliymiş ama maalesef benimde bir köpeğim var o yüzden alamam ama inşallah şefkatli bir yuvası olur konuyu güncel tutalım

6. D

vx 100 arıyorum

Ynt: vx 100 arıyorum vergisi ne kadar

7. D

land cruiser alıyorum yardım lütfen

Ynt: land cruiser alıyorum yardım lütfen merhaba aradığınız aracı bulabildiniz mi bende vx 100 arıyorum antalya dayım ilanlar hep istanbul sizin ilanlardaki araçları görme şansınız oldumu içlerinde temiz olanı varmı teşekkürler
  8. D

vx 100 arıyorum

Ynt: vx 100 arıyorum işte öğrenmek istediğimde bu alırken yaklaşık 10-15 bin tl fazla vereceğiz artı vergi bir üst dilime çıkacağından yıllık sanırım 3000 tl fazla vergi vereceğiz bütün bunlara değer mi bu aradaki fark iç görüntü bence çokta önemli değil ama 5 vites olayı bu fiyat farkını...
  9. D

vx 100 arıyorum

merhabalar değerli gezenbilir üyeleri vx 100 2001 modelden daha yaşlıları ile 2002 ve daha yeni olanlar arasında ciddi farklar var mıdır bu farklar aradaki fiyat farkı ve vergi farkına değer mi? 40000-45000 tl civarı özellikle antalya civarında vx 100 satmayı düşünen olursa görüşmek isterim 2007...

10. D

VX100'ümü satıcam ama bir öneri

Ynt: VX100'ümü satıcam ama bir öneri öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkürler dediğim gibi şimdilik konunun acemisiyim artı diğer araçlarıda görmediğimi belirttim dolayısı ile fiyat konusunda her aracın sahibinin kendi aracına biçtiği değere saygı gösteririm öncelikle bütçemi ayarlamam...

11. D

VX100'ümü satıcam ama bir öneri

Ynt: VX100'ümü satıcam ama bir öneri merhaba öncelikle hayırlı satışlar diliyorum bende vx 100 almayı düşünüyor bir süreden beri siteyi takip ediyorum 4*4 araçlar konusunda fazla bilgim yok bu işe yeni adım atacağım o yüzden öğrenmek için soruyorum bu amortisör işi nedir yükseltip alçaltma...
  12. D

Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım. ben de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum yanlız kafam karıştı hem diyorsunuz ki vx 100 daha iyi ama en sononda da diyorsunuz ki son noktam prado ben anlamadım ??? toyota dersleri harbiden zormuş :-\

13. D

Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım. erkut bey merhaba aracınızı alım sürecinde bir prado ve vx 100 arasında gitgel yaşadığınızdan bahsetmişsiniz. sonunda vx 100 de karar kılmışsınız size bu seçimi yaptıran sebepler nelerdir daha önce bahsetmiştim ağır off road ( en azından şimdilik)...
  14. D

vx 100 alayım mı?

Ynt: vx 100 alayım mı? modernliği bile tartışılır ama traktör olduğu su götürmez :D
  15. D

vx 100 alayım mı?

Ynt: vx 100 alayım mı? bugün bir 2001 disco td denedim aman tanrım hayallerim yıkıldı gerçi araç biraz hor kullanılmıştı ama çok hantal bir araç sanki bmc kamyon kullanıyor gibi arazide deneme şansım olmadı ama yoldaki performansı beni hayal kırıklığına uğrattı

16. D

vx 100 alayım mı?

Ynt: vx 100 alayım mı? gerçekten ilginç ben şunun şurasında 1 aydır bu işin içine girmeye çalışıyorum ben bile bayağı yol aldım elalem 4-5 yıdır üzerinde gezdiği arabayı tanımıyor neyse en azından toyota lc olduğunu biliyor ;D gerçi araçla ilgilenen kişi bayan eşi ıraktaymış ama olsun insan...
  17. D

vx 100 alayım mı?

Ynt: vx 100 alayım mı? pardon mesaj yanlış oldu görüntü vx 100 sahibi ısrarla vx 80 diyor olacaktı teşekkürler
  18. D

vx 100 alayım mı?

Ynt: vx 100 alayım mı? aşağıdaki araç vx 80 mi vx 100 mü benim görebildiğim kadarıyla vx 100 kasa ama sahibi ısrarla vx 100 diyor sizler ne dersiniz sahibinden.com ilan no:49736641

19. D

vx 100 alayım mı?

Ynt: vx 100 alayım mı? telefonla görüştüm ilk sahibi olduğunu aracı arazide hiç kullanmadıklarını söylediler düz 40000 tl ye bırakabileceklerini söylediler ama ben antalya dayım şu sıralar işlerim yoğun o yüzden gidip aracı göremeyeceğim ilginize teşekkürler
  20. D

vx 100 alayım mı?

Ynt: vx 100 alayım mı? aracı tanıyormusunuz yoksa fotolarına bakarakmı yorum yaptınız

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri