vx 100 alayım mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drercagan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,204
Ynt: vx 100 alayım mı?

aslanaybars' Alıntı:
bu konuyu yedigöllerde tartısalım
recep abide 35 bogger vardı rseim lazım ama bulamadım neyse görüsmek üzere
saygılar...

Bizde 42 diyoruz zaten :D

35 i 4 yıl önce taktılar Land Rover'a :D
Gene Yedi Göller'de Balık Rakı yaparken konuşuruz abicim ;)

Hadi iyi geceler ;D
Ben de yattım :D

Etiketler

Selamlar AFK idim konu amacından sapmış VX100 mü disco mu olayına dönmüş gereksiz geçn kısaca yazdım disco ya muadil yada kıyas arıyorsanız onun karşılığı Türkiyede 80 dir ezilir. Dünya çapında derseniz VX 105 tir düşünemiyorum bile bunu konuşmaya gerek yok. (ama pilot ve tecrübe de ayrı konu) boş konuşmaya gerek yok. Türkiyede offroad dedinmi LR suziki uygun fiyatlı araçlardır,ben alırım aracım benim prestijim şehirdede gezicem dersen VX100 yada üst model LR den de alırsın kimse kalkıp Range rover ı da hafife almasın güzel araçtır keyfi gayet yerindedir. Ancak işletimi TR de zor bir araçtır. Off road da artık tartıştığımız konu işletim maliyetleri amacımıza uygunluk ve dönüşte aracımızın bizi ne kadar mutlu ettiği yada sanayide ne kadar üzdüğüdür. Toyota yolda kalmaz bırakmaz sanayide üzmez ancak adam gibi kullanırsan.güçlüdür az yakar (sınıfındaki diğerlerine göre) donanımı fazladır. standart hali ile hem şehirli hemde inatçı bir köy adamıdır.

warmaster' Alıntı:
Selamlar AFK idim konu amacından sapmış VX100 mü disco mu olayına dönmüş gereksiz geçn kısaca yazdım disco ya muadil yada kıyas arıyorsanız onun karşılığı Türkiyede 80 dir ezilir. Dünya çapında derseniz VX 105 tir düşünemiyorum bile bunu konuşmaya gerek yok. (ama pilot ve tecrübe de ayrı konu) boş konuşmaya gerek yok. Türkiyede offroad dedinmi LR suziki uygun fiyatlı araçlardır,ben alırım aracım benim prestijim şehirdede gezicem dersen VX100 yada üst model LR den de alırsın kimse kalkıp Range rover ı da hafife almasın güzel araçtır keyfi gayet yerindedir. Ancak işletimi TR de zor bir araçtır. Off road da artık tartıştığımız konu işletim maliyetleri amacımıza uygunluk ve dönüşte aracımızın bizi ne kadar mutlu ettiği yada sanayide ne kadar üzdüğüdür. Toyota yolda kalmaz bırakmaz sanayide üzmez ancak adam gibi kullanırsan.güçlüdür az yakar (sınıfındaki diğerlerine göre) donanımı fazladır. standart hali ile hem şehirli hemde inatçı bir köy adamıdır.

Aynen katılıyorum...
Herkes kendi zevkini ve isteğine göre araç seçer.
Önemli olan kendisini mutlu eden araç sahiplerinin bir arada Toplanabilmesidir ;) ;D

Hem fikir olmak güzel yeni arkadaşımıza birde ip ucu :D alacağınız Vx100 de küçükcük bir kıyakta var araç gayet makul fiyatlı bir modifiye ile Turbo adaptasyonu ile 300 beygirlerin üstüne çıkabilen bir araç :D uygun ayna mahruti ve ekstra yükseltme ile kaç inch lastik kullanılabilir denenmişmidir acaba :D tamamen duygusal :D:D:D hani bizde bizde bir laf daha var ya "sağlam bir TOTO ister gerisi" Daha VX100 ü tanıma sürecindeyim kabul edersinizki 2-3 aydır bende bakalım bu araç son nokta olabilecekmi benim için :D

Pardon düüzelttim Supercharger ile ölçülmemiş yanlış bilgi olmasın.

arkadaşlar bu aralar işlerimizin yoğunluğu sebebi ile fazla giremiyorum siteye , malum bu işlerden hafiften anlayan birisi olarak cvp vereyim , disco ile vx 100 karşılaştırmak çok anlamsız olur biz yılladır karşılaştırmaktan bıktık ama söyleyeyim ben disco 2 kullandım antalyada arkadaşlarımın offroad dediği şeylerin yani çağrı arkadaşımızn girdiği yerin yanından bile geçmedim arabam sevislerden çıkmadı yanmayan lamba kalmadı 3 yılımı yedi disco 2 yani kimse bana disco 2 demesin , gelelim disco 1 e alt yapısı nerdeyse tamamen defender ile aynı olan arazi taşıtıdır ama devamlı bakım ister , arabanın bir gün yağ akıtmayan bir yerini görmedim defendera göre daha konforludur ama bagaj problemi vardır kalabalık aileler için bagaj yetmeyebilir ( dağ bayır gezmelerinde) fiyatı ucuz ,parçası ucuz ve çabuk bulunur , vx 100 bambaşka bir platfordaki bir araç muadili veya karşılaştırabileceğim araç yok desem az bir amiral gemisi konfor ,sürat ,yeni teknoloji motor yakıt ekonomisi hepsini barındıran bir araç şu anda herkez vx 100 konuşmaya başladı çünki fiyatlar düştü bundan 10 sene evvel disco 1 bile offroada girmezken şimdilerde disco 1 ,disco 2 ,vx 80 ,vx 100 ler offroadta konşlur oldu vx 100 ile offroad olmaz çünki araba yaklaşık 3000 kg dır offroadta ağır araç dezavantajlı olur ama inanın bana disco 1 den çok daha güçlü ,konforlu ,sağlam, ve daha az yakıt yaktığını iyi biliyotum tercihler tamamen bütçe ile alakalıdır paranız varda her türlü araba ile bu işlere girersiniz ama kısıtlı bir bütçe ile bu işi yapacaksanız 98 -99 model vx 100 işinizi tamamen görür yok illa hard offroad yapacağım dağlara taşlara arabayı vurup kıracağım diyorsanız bütçenizde kısıtlı ile disco 1 alın geçin derim ama bütün gün sanayilerde uğraşıp durusunuz benden söylemesi karar sizlerin bu arada telefon numaram 0533 567 64 10 saygılar

warmaster' Alıntı:
Hem fikir olmak güzel yeni arkadaşımıza birde ip ucu :D alacağınız Vx100 de küçükcük bir kıyakta var araç gayet makul fiyatlı bir modifiye ile Turbo adaptasyonu ile 300 beygirlerin üstüne çıkabilen bir araç :D uygun ayna mahruti ve ekstra yükseltme ile kaç inch lastik kullanılabilir denenmişmidir acaba :D tamamen duygusal :D:D:D hani bizde bizde bir laf daha var ya "sağlam bir TOTO ister gerisi" Daha VX100 ü tanıma sürecindeyim kabul edersinizki 2-3 aydır bende bakalım bu araç son nokta olabilecekmi benim için :D

Pardon düüzelttim Supercharger ile ölçülmemiş yanlış bilgi olmasın.

erkutçüm benim aracın üzerinde 35-12.50 -17 lastikler var ayna mahruti değişmedi devamlı kullanıyorum bir sıkıntı yok ama kupenden 5 cm ,ayrıca yükseltme kiti ilede 7 cm ,yani toplamda 13-14 cm yükseltme var bilgine :D

İsmi alınan üstad geldi ; Cihan abi vx100 kasa konusunda yeterli doyurucu bilgi verir.

cihanülker' Alıntı:
erkutçüm benim aracın üzerinde 35-12.50 -17 lastikler var ayna mahruti değişmedi devamlı kullanıyorum bir sıkıntı yok ama kupenden 5 cm ,ayrıca yükseltme kiti ilede 7 cm ,yani toplamda 13-14 cm yükseltme var bilgine :D

Abi ben biliyorum neyin ne olduğunu ben marka itişmesine bir defa bulaştım bir daha tövbe ondan azcık ortadan konuştum. Çağrı kardeşimizin heyecanına müdehale etmek istemedim 42 inch filan demiş resim koymuş polemik yaşanmasın diye ortadan yazdım senin 35 leri resimleriyle biliyorum 100 kasa alırken senin sayfaları hatim indirmiştim :D Hatta dahasını söyleyeyim üstad sözü dinleriz biz, yükseltme alçaltma olmayan araç aldım :D öyle bir tasam derdim korkum yok Telde de konuşmuştuk aldığım dönemlerde.

Heyecanımı anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederim ;D

:D

Önemli olan kişinin mutlu olacağı araç.
Marka falan bir yere kadar.

Ben sadece mekanik ve elektronikten arasındaki farktan bahsetmeye çalıştım.
98 senesinden sonra araçlara birşeyler olmuş.
Bu seneden sonra çıkan araçlar beni ürkütüyor,
özellikle benim gibi sert bir coğrafya ve kısıtlı bir sanayii ortamındaki bir ilde yaşıyorsanız :D

Neyse, iyi haftalar bol kazançlar hepinize...

herkeze ilgilerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum ayırdığınız zaman ve verdiğiniz fikirler için aranıza katılıp aktivitelerinizde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağım. aşağıdaki araç hakkında bilgisi olan varmı teşekkürler
sahibinden.com ilan no: 26884452

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-sahibinden-land-cruiser-vx100-full-inanilmaz-fiyata/detay/?source=directSearch

bence bu araç güzel...

telefonla görüştüm ilk sahibi olduğunu aracı arazide hiç kullanmadıklarını söylediler düz 40000 tl ye bırakabileceklerini söylediler ama ben antalya dayım şu sıralar işlerim yoğun o yüzden gidip aracı göremeyeceğim ilginize teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri