vx 100 alayım mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drercagan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,248
Ynt: vx 100 alayım mı?

ben sadece bi soru sorcam kardesim sana sen bu aracı ne amacla kullanacaksın konuyu fazla dagıtmayalım kafanda karısmasın bence
tam olarak amac nedir...
on-off %? kac
off road olayı bambaska kamp uzun yol tr turu dünya turu vsvs...

Etiketler

aslanaybars' Alıntı:
arazide vx 80
üstüne zor...
sitede ersun agabeyin aracı var mesela tr de üstüne yokdur aracda 150bin dolarlık yatırım var arac nası bişeydir anlatamam
arsivimdedir konusu hatta arada tekrar tekrar okurum
dehset bişey

Ama abicim 150 bin $ yapacağınız Rubicon'u hiç düşündünüz mü????

drercagan' Alıntı:
bakalım temiz ve hesaplısını bulursak alıp deneyerek göreceğiz her ne kadar çevremden delimisin 10 yaşında araba alıp birde tonla vergi ve yakıt parası mı vereceksin arıza yaparsa da yandın deselerde sanırım denemeye değer

Bence hiç girmeyin, girerseniz isteseniz de çıkamayacağınız bir yoldasınız :D

İyidir asfalt, piknik devam edin...

Çok ciddiyim :D

Tüm hayatınız değişir Efendim...

gerçi daha öncede söyledim en azından şimdilik belki sonra denerim ağır off road yapabileceğimi sanmıyorum ama belli de olmaz

drercagan' Alıntı:
gerçi daha öncede söyledim en azından şimdilik belki sonra denerim ağır off road yapabileceğimi sanmıyorum ama belli de olmaz

Ben de öyle diyordum :D
Zaten ağır off road yaparım diye başlayan yok ki :smiley:

Sadece insanoğlu doyumsuz ;D

konunun en başında anlatmıştım beklentilerimi o yüzden sanırım şimdilik asfalt ağırlrıklı hafta sonu hafif dağ tepe gezisi onun içinde vx100 sonra duruma göre bakarız

taroto sahibi tarkan abinin aracı var tr de sayılıdır satılık aynı zamanda 70bin dolarmı ne oda manyak bişey ben aracı gördüm bu ne dedim ::smiley: :eek: :eek:
dediğim toyotada da su an bi çalışma varmıs 23 temmuzda biteceğini yazmısdı ersun agabey herkez beklemede ben gibi ::smiley:
ama bence offroad da vx80 e tek rakip rubicon

drercagan' Alıntı:
konunun en başında anlatmıştım beklentilerimi o yüzden sanırım şimdilik asfalt ağırlrıklı hafta sonu hafif dağ tepe gezisi onun içinde vx100 sonra duruma göre bakarız

İşte istediğiniz buysa,
Kesinlikle VX100 alın ;)

o zaman vx100 ideal sizin için ama cevre faktörünüde göz ardı etmeyin insanlar sogutmasın sizi aracdan
bilen bilmeyen konusur bu işlerde zaten ;)
vx 100 mükemmel bi aracdır tekrar söylüyorum hiç bi aracla mukayese edilemez...
dediğim gibi arastırmaya devam

aslanaybars' Alıntı:
ama bence offroad da vx80 e tek rakip rubicon

Ne yazık ki katılamıyacağım size,

Siz dünyadaki hangi forumda 42'lastik takıp araziye giren VX80 gördünüz?

Ama T.C mevcut! Dünyadakileri hesap etmiyorum ;)

Burası ANKARA...

101_0249.jpg

101_0247.jpg

101_0246.jpg

101_0243.jpg

101_0253.jpg

aslanaybars' Alıntı:
yavuz abiye selamlar saygılar ;D ;D :p

Merak ederim ben 33 35 üstü lastik takabilecek VX80 leri 100 leri?
Nolur aradaki ayrı mı yapalım da bende uyuyayım ?

Arazi başka, Off Road başka, On Road başka, Islanmış ve/veya karlı Yayla yolları başka?

;D

bu konuyu yedigöllerde tartısalım
recep abide 35 bogger vardı rseim lazım ama bulamadım neyse görüsmek üzere
saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,781
Kayıtlı Üye Sayımız
166,597
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

SON KONULAR

Geri