land cruiser alıyorum yardım lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gran torino Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,969
Ynt: land cruiser alıyorum yardım lütfen

hayırlı olsun adaş...tem servis varsa gerisi hikaye ;D gönül rahat yeter bitti gitti hesabı....insallah uzun yıllar agız tadıyla binersin
beyazda asil durur be ;)

Etiketler

sağolasın adaş.gercekten tem oto nun samimi tutum ve davranısları bu ıste bana cok yardımcı oldu.dilerim tüm arkadaşlarında gönlüne göre olur.herkesin iyi dilekleri için şimdiden teşekkür ederım.yakında fotoları eklıycem

Fatihcigim,

şöyle yavaş yavaş tadını çıkarta çıkarta bin..keyif al... ;D

gamsız ol....söylenenleri fazla kafana takma...

güzel fotograflarını beklerizz..

Aracınız hayırlı olsun. Başımızdan geçen bi olayla tecrube ettik sizide uyarmak isterim. 2001 Land Cruseri yeni saatıl araç 230 binde idi 48 e verdik. Sıfır hata full sıkıntısız bir araçtı. Aracı 4 sene kullandık 130 binde aldık 230 binde sattık. Araç düzgün ellerde titizlikle bakılırsa sorunsuz bir araç. Fakat işin özüne gelir isek yükseltme kitine yağ koyma yerinden (çoğu insan bizim gibi aynı dertten muzdarip, bilinçsiz olarak kaputu açan birisi o kapağı silecek suyu kapağı zannediyor) yanlışlık ile su koyarsanız (bizim ettiğimiz masraf 10 milyarı biraz geçti ,tabi bu 2 yıl önce) yukseltme alçatma sistemini tamamen hurdaya ayırmış olursunuz. Tüm sistemin komple elden geçirilmesi gerektiriyor. Aman dikkat.

fatihh' Alıntı:
teşekkür ederim mobidik abi artık benım degıl fakat suzuki bugun den itibaren bende vx 100 sahibiyim artık.

tüh. keşke sizin suzukiyi ben alsaydım.nasip değilmiş. yeni aracınızda hayırlı olsun .güzel günlerde kullanın.kaza bela görmeyin..

drcivanım' Alıntı:
aracınız hayırlı olsun sakıncası yoksa ne kadara aldınız

çok yakın yanıdığımdan aldığım için rayicin altında aldım.ama 25 --35 arası fiyatların gezdiğini sitelerden görüyorum.bu modellerden az kaldığı için her kes kafasına göre fiyat koyuyor.vx80--vx100 yeni sayıldığı ve bulunabildiği için fiyatları az çok belli.

Fatih Bey hayırlı olsun VX100'ünüz :smiley:
Kazasız belasız binmeniz dileğiyle...

herkesin iyi dilekleri için cok cok tesekkur ederım.işlerim dolayısıyla cvp yazamadım kusuruma bakmayın degerlı arkadaslarım ve buyuklerım.ismail abi söyledıklerıne katılıyorum ve bu aracın keyfını cıkartmaya bakıcam kısmet olursa.fakat ınanın bana daha aracımı yıkamaya bıle goturemedım.umarım yarın genıs bı zaman ayırıp once guzelce bı yıkatıp ardından fotolarını cekerek sız degerlı arkadaslarımla bı baska konu baslıgında bulusmak ıstıyorum.çünkü bu konu baslıgında dvm etmek konu baslangıcını ben acmadıgım ıcın pek hos olmayabılır dıe aklıma gelıo.

aracınız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileklerimle

merhaba aradığınız aracı bulabildiniz mi bende vx 100 arıyorum antalya dayım ilanlar hep istanbul sizin ilanlardaki araçları görme şansınız oldumu içlerinde temiz olanı varmı teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

SON KONULAR

Geri