land cruiser alıyorum yardım lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gran torino Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,970
Ynt: land cruiser alıyorum yardım lütfen

motor , yürüyen aksam kullanıma bağlı olarak problem çıkarma riski , motor rektifiyesi gerekirse bunun maliyeti gibi unsurlar,yinede kararı bana bıraktı,biraz daha km si düşük bir araç bakınmaya karar verdim...yalnız bugün ilk kez vx100 kullandım mest etti beni,söylemeden edemeyeceğim...

Etiketler

gran torino' Alıntı:
vecihi veya suat ustaya yarın kısmetse göstereceğiz bu kadar yüksek km araç almayı sevmem ama ustalar sorun yok derse araçta içime sinerse yarın bitirmeye çalışırız

galerici övüyorsa;tam tersidir...benzer olayları çoook yaşadım.deneyle sabittir

Pendik dumankayada çok sevgili bir abim var bende onun sayesinde vx100 sahibi oldum bir müşterisi 280.000 km de lpg taktırmış şimdi araç 340.000 km deymiş ve tık yokmuş, istersen km doğrumu araca yapılan işlemlerle ilgili bilgi alman için kendisinden yardım isteyebiliriz.

suat usta alalım deseydi aracı alacaktım aklım kalmadı değil,ama yılların ustası zevkle binmek için biraz daha araştıralım dedi,bende okey dedim,haftasonu 2 araç baktık,biri turşu diğeride km düşürülmüş çıktı,aramaya devam...

baktıgınız araclar hakkında bilgi verirmisiniz en azından öğrenmiş olur herkes

baktığımız araçların biri henüz ilana düşmedi sanayici arkadaşımın vasıtası ile gördük,diğeri anadolu yakasında bir galeride idi kendileride doğruladı daha önceki sahibikm düşürmüş servis kayıtlarından çıkarmışlar,galeri ismi falan vermek istemiyorum,daha detaylı bilgi isteyen arkadaşlarıma özelden bilgi verebilirim,land cruiser bakan arkadaşlar,km konusunda lütfen çok dikkat ediniz,araçların birçoğunun km si ile oynanmış maalesef...

ya işte ben bosuna demiyorum galeriden araba alınmaz diye alacagım araba burdaki abilerimizin arabası olcak bunun içindesabretmek lazım tabi ;)ben simdilik sabrediyor bekliyorum

Arkadaşlar, evet galericilere asla güvenilmemesi lazım bencede.Bende VX80 istiyorum ama kolay bulunan bir araç değil sanırım.peki VX100 ile arasındaki temel farklar nelerdir acaba bilgi verecek bir arkadaşımız varmıdır.saygılar...

ALİ ÖZEN' Alıntı:
Arkadaşlar, evet galericilere asla güvenilmemesi lazım bencede.Bende VX80 istiyorum ama kolay bulunan bir araç değil sanırım.peki VX100 ile arasındaki temel farklar nelerdir acaba bilgi verecek bir arkadaşımız varmıdır.saygılar...
en temel fark, süspansiyon bağlantı şekli. 80 kasalarda hem önde hem de arkada sabit dingil vardır. 100'lerde ise bağımsız süspansiyon. Arazi için sabit dingil, yol için bağımsız süspansiyon daha iyi. Ancak bu 80'ler yolda gitmez ya da 100'ler arazide gitmez anlamı çıkarılmamalı. Çok ekstrem off road yapacaksanız 80i tercih edin.

söz konusu olan ilk ilandaki yeşil lc yi servise gösterdım arkadaslar hava komprosörleri çalısmadıgı ıcın yukselme acalma calısmıyor bu sebeple arabanın süspansiyonu rahatsız edecek duzeyde bu sıstemı ıptal ederek mekanık sısteme gecılebılırmıs, malıyetı nedır bılmıyorum. cam motorunda bı sorun olabılır cam ınıp kalkarken ses yapıyor.klimasının acılıp kapanması saglıklı calısmıyor.tabii bu işlerin maliyeti ne kadardır bılmıyorum ama fıyat göz önüne alındıgında pek sıcak bakmadım dogrusu o yuzden baska araç bakıyorum degerlı arkadaslarım.bugun baska bı arac bakıyorum bakalım kısmetse servısınde oluru ile alıcam sanırım.

fatihh' Alıntı:
söz konusu olan ilk ilandaki yeşil lc yi servise gösterdım arkadaslar hava komprosörleri çalısmadıgı ıcın yukselme acalma calısmıyor bu sebeple arabanın süspansiyonu rahatsız edecek duzeyde bu sıstemı ıptal ederek mekanık sısteme gecılebılırmıs, malıyetı nedır bılmıyorum. cam motorunda bı sorun olabılır cam ınıp kalkarken ses yapıyor.klimasının acılıp kapanması saglıklı calısmıyor.tabii bu işlerin maliyeti ne kadardır bılmıyorum ama fıyat göz önüne alındıgında pek sıcak bakmadım dogrusu o yuzden baska araç bakıyorum degerlı arkadaslarım.bugun baska bı arac bakıyorum bakalım kısmetse servısınde oluru ile alıcam sanırım.

fatih kardeşim.avatardaki suzuki güzelmiş.seninmi?kaç model? satılıkmı? ;D ;D

OffRoader-EB' Alıntı:
en temel fark, süspansiyon bağlantı şekli. 80 kasalarda hem önde hem de arkada sabit dingil vardır. 100'lerde ise bağımsız süspansiyon. Arazi için sabit dingil, yol için bağımsız süspansiyon daha iyi. Ancak bu 80'ler yolda gitmez ya da 100'ler arazide gitmez anlamı çıkarılmamalı. Çok ekstrem off road yapacaksanız 80i tercih edin.

bilgilendirme güzel.teşekkür. :smiley: :smiley:

teşekkür ederim mobidik abi artık benım degıl fakat suzuki bugun den itibaren bende vx 100 sahibiyim artık.

İlk Hayırlı olsunu ben diyeyim o zaman Fatih arkadaşım..

Allah kazasız belasız agız tadıyla binme nasip etsin.

sağolun ismail abi dün aksam geldi aracım istanbuldan aldım 1999 model 190.000 km beyaz renkli tem oto suat ve yalcın ustaların referansları ve onları kontrolunden gecmıs ve herseyıyle kefıl oldukları bır arac aldım.ilk izlenımım kesınlıkle land cruiser ve diğerleri diye ayırt edebılırız yorum yaparken.iyi dilekleriniz için teşekkür ederım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR