Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan warmaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,097

Etiketler
Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

baba iyiyim sagol devam iş güç hayat mücadele buralar sakin eski muhabbetler yok beklemedeyiz :D
benim hıluxu bakıma alıyorum a dan z ye araba almayı erteledim...birader japonyadan tüm parcalarını getirecek bizde burda boya kaporta işlerini yapcaz insallah abi...saygılarımla kendine iyi bak...

Valla çk sevindim kardeşim burda birkaç hilux var ama bir tane var duruşu fena park halinde görsem çekicem fotolarını çok dik bir alet stoplarıda vx 80 inkine benziyor dehşet bişey.

cek abi görelim gözümüz acılsın ;D
evet abi zaten burdada paylascam bakalım nasip...proje aracı olcak ;D
senin arac ne alemde abi son halleri herhangi bişey varmı ;)

sıkıcı :D sorun çıkartmıyorki :D bugün japonyadan getirttiğim anten ucunu taktık porye saçına kaçan bir taş gürültü yapıyordu onu çıkarttık. far ayarı yaptık ;D ;D ;D
Toyo Toyota toyo Toyota sorun yok abicim. :D

Ya kafam karışık stepne taşıyıcı konusunda Adnan bey uygun fiyatlı getirdi Ahmet abi kendi üretti el emeği profesyonel elden çıktı ne yapacam bilmiyorum. Bu arada 89 luk simit lpg tankı arıyorum 1.5 aydır.

ben de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum yanlız kafam karıştı hem diyorsunuz ki vx 100 daha iyi ama en sononda da diyorsunuz ki son noktam prado ben anlamadım ??? toyota dersleri harbiden zormuş :-\

toyota toyotadır heryerde sadece zevk meselesi vx 100 toyotanın amiral gemisidir.
saygılar ;)

warmaster' Alıntı:
sıkıcı :D sorun çıkartmıyorki :D bugün japonyadan getirttiğim anten ucunu taktık porye saçına kaçan bir taş gürültü yapıyordu onu çıkarttık. far ayarı yaptık ;D ;D ;D
Toyo Toyota toyo Toyota sorun yok abicim. :D

Ya kafam karışık stepne taşıyıcı konusunda Adnan bey uygun fiyatlı getirdi Ahmet abi kendi üretti el emeği profesyonel elden çıktı ne yapacam bilmiyorum. Bu arada 89 luk simit lpg tankı arıyorum 1.5 aydır.

erkut tank işini bulamasssan, ankaradan memduh usta var 0533 338 92 57 benim çok çok selamımı söyle halleder

Çok sağolasın Cihan abi yarın arayacağım hemen. Malum sizin sezon başladı rahatsız etmek istemedim abicim ilgin için çok teşekkür ederim.

drercagan' Alıntı:
ben de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum yanlız kafam karıştı hem diyorsunuz ki vx 100 daha iyi ama en sononda da diyorsunuz ki son noktam prado ben anlamadım ??? toyota dersleri harbiden zormuş :-\

Toyota dersleri zor değil :D adı sanı belli ama araç değiştirmek kısmı önemli bunda bir sıkıntı yok 100 kasa nın herşeyi belli gerçekten her yönü ile tatmin ediyor. Ama benim olayım tadına bakıyorum gözümün kestiği olayı yapıyorum. bende sınır yok pek ortam güzelse prado ile de 200 ilede dalarım. çıta nedir? bende çıta ben, keyfim birde kahya. :D 80 e 80 muamelesi 100e 100 gibi sanırım anlamışsınızdır. Hangisi derseniz anlatması saatler alır. ama 100 de prestij ağır abi havası kızdırırsan fena bir hava var hoşuma gidiyor.

CDM-SUBARU' Alıntı:
Erkut geçmiş olsun,umarım şimdi herşey yolundadır. ;)

Abicim sağolasın şuan sıkıntılar duruldu antrak yani :D

Hastane otoparkında yer bulamayınca :D

Ardından arkadaşın dükkanının önü şoparlıklarımız.

222A9417.jpg

54EB84EE.jpg

24872082.jpg

DE82729B.jpg

Vayy abim Sağolasın sizlerin sayesinde abi sözlerinizi dinledim rahat ettim. Toyota bambaşka ne denir ki.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

SON KONULAR

Geri