Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan warmaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,097
Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

Erkut Bey maasallah , Allah nazardan saklasin , kendi gibi , bahti guzel , mutlu , saglikli bir bebek olsun insallah.
Toyota serimleri beklerken guzel bir surpriz oldu bize.

Etiketler

Hepinize çok teşekkür ederim can insanlar çok güzel heyecan nefis bir his çok teşekkür ederim hepinize. :D

Erkut bey, Allah analı-babalı,sağlıklı,mutlu bir ömür nasip eylesin. İsmide çok deyişikmiş. ;D

Erkut bey gözünüz aydın,

Allah önce vatanın sonra anasına babasına hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin..
şu haline bir bakın zamanı kaydedin çünkü bir bakmışsınız büyümüş 1 yaşına gelmiş alttan çıkarttığı iki dişiyle siz kanepede uyuklarken sizin kolunuzu ısırıyor.... yok böyle bir mutluluk....

Yengecim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Neris Çerkesce ve Kürşad beyin önerisidir ve Gözbebeğim anlamına gelmektedir. Yengecim eşinizi özledik yeni aracı hayırlı olsun İğneada ya gitmiş geçende ne güzel ne güzel. Eşinize çok selamlar efendim.

mountaineer16' Alıntı:
Erkut bey gözünüz aydın,

Allah önce vatanın sonra anasına babasına hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin..
şu haline bir bakın zamanı kaydedin çünkü bir bakmışsınız büyümüş 1 yaşına gelmiş alttan çıkarttığı iki dişiyle siz kanepede uyuklarken sizin kolunuzu ısırıyor.... yok böyle bir mutluluk....

Çok değişik bir duygu Allah bana 37 yaşında nasip etti umarım daha çok keyifli günler göreceğiz en önemlisi anneye babaya hayırlı Vatana millete yararlı bağlı sorumluluklarını bilen bir evlad yetiştirebilmek.

warmaster' Alıntı:
Yengecim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Neris Çerkesce ve Kürşad beyin önerisidir ve Gözbebeğim anlamına gelmektedir. Yengecim eşinizi özledik yeni aracı hayırlı olsun İğneada ya gitmiş geçende ne güzel ne güzel. Eşinize çok selamlar efendim.

Teşekkürler,kaporta boyasını yaptırıyor,herşeyini kontrol ediyor,sanayide takılıyor bol bol,1 aya kadar biter heralde ;D ;D ;D

Gezideki kahverengi araç Burak beyin aracı,onunkisi LJ73 Hardtoplu ;D

IMG_20111121_152437.jpg

Saygıdeğer yengecim,merakla bekliyoruz aracı,eşinize selamlar :D

Abi izliyorum 70 kasa da çok iş var. Nefis bir uğraşı çıktı sana Umarım MİNİK gibi bir canavar olucak bu da isim düşün şimdi den :D

warmaster' Alıntı:
Abi izliyorum 70 kasa da çok iş var. Nefis bir uğraşı çıktı sana Umarım MİNİK gibi bir canavar olucak bu da isim düşün şimdi den :D

LJ 73 diyelim daha doğru olsun ;D ;D ;D Malum farkımız var :smiley:

erkut bey allah kızınıza sizlerle beraber uzun yıllar nasip etsin aracınızı takip ediyorum gayet güzel çalışmalar oluyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

SON KONULAR

Geri