Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan warmaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,102
Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

Sağolasın Altan bi asıl bomba yakında patlar bakalım nasip abi. :D

Etiketler

İnşallah adımını atayım emin olunca daha cesur konuşacağım Mücahitim. Balon atmayalım ortaya. Altan abi 2 tane daha kardeş gelecek sanırım fasılalı olarak. Biri ağır iş makinesi olacak :D her zaman diyorum nasip.

Teşekkür ederim Turgay kardeşim / abim Allah herkese gönlüne göre araç nasip etsin.

ben resimleri şimdi gördüm ,
hakikaten süper olmuş ,tampon dediğin kadar varmış- çok beğendim araca çok yakışmış,
arka stepnede süper olmuş yalnız o stepneye kesin iri bir lastik takmak şart ki araba kendini göstersin.
bence yorulduğuna değmiş araba kendine gelmiş..

Sağolasın Hüseyin kardeşim daha başka bir kaç cici daha yaptık yakında paylaşırım. Çok üzgünüm ama kampa gelemeyeceğim. 1.5 aydan düştük, kızımız geliyor nasipse eşimle kalmalıyım bu aralar. Üzüntüm büyük ama napalım böylesine büyük bir etkinliğe katılamamak gerçekten çok canımı sıkıyor.

Bugün muayene olduk gayet sağlıklı tek seferde geçtik muayeneden tabi 7 koltuklu :D

ekran 001.jpg

erkut bey merhaba;
ben cihangir toraman. aracınızdaki değişikleri vx100 kullanıcısı olarak hevesle izliyorum.
çeki demirinizle ilgili bir sorun olacak. acaba çeki demirinizin markası hakkında bilgi alabilir miyim ?
aracınızı keyifle, kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,781
Kayıtlı Üye Sayımız
166,597
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

SON KONULAR

Geri