Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan warmaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,010
Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

Stepne taşıyıcı.

100_1624.jpg

100_1625.jpg

Etiketler

Erkut bey Hayırlı olsun tampon ve stepne taşıyıcı çok güzel olmuş güle güle kullanın...

Snorkel ve sürüş farları montajı 2 ayrı günde yapıldı kısım kısım o yüzden çok detaylı değil fotolar biraz da yorgunluk vardı :D Snorkel montajı için antenin sola alınması gerekti orjinale uygun bir şekilde gerçekleşti.

100_1636.jpg

100_1629.jpg

100_1627.jpg

100_1631.jpg

İyi günlerde kullan,yakışmış,maşallah diyelim

beğenisini sunan Barbaros, Ömer abime Serkan, Burak arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. keyifli ama yorucu çalışmaydı. yaşadığım yer itibariyle bu tarz işçilikler ve temini pek mümkün değil zaman kısaydı. ciddi yorulduk :D

Burakcığım Onlar HID marka yani çin sanırım taroto dan almıştım. biraz sorunluydu 7. gündü. geri vermek istedim, geri almadılar bizde kendimiz birşeyler yaptık. Uğraştırdı Xenon beyinleri filan ama güzel oldu kanaatindeyim. Taktık ama şimdi onları uzunlara bağlamak istiyorum.

Anladım, tarafiğe açık yollarda bunları kapakla kapalı tutmak gerekmiyor mu?

warmaster' Alıntı:
Burakcığım Onlar HID marka yani çin sanırım taroto dan almıştım. biraz sorunluydu 7. gündü. geri vermek istedim, geri almadılar bizde kendimiz birşeyler yaptık. Uğraştırdı Xenon beyinleri filan ama güzel oldu kanaatindeyim. Taktık ama şimdi onları uzunlara bağlamak istiyorum.

Sanmıyorum öyle olsa fabrikasyon bir ton sürüş farlı araç var örnek bütün tenekeler :D dahası orjinal kapağı var ama şeffaf :D

erkut malzeme güzel yalnızca araca yakışmamış çünki tamponu ve stepne taşıyıcıyı siyah bırakmışsın aracın kendi rengine veya senin arabada mutlak bir orjinal tampon rengi vardır ona boyatmalıydın bunlar benim fikirlerim kusra bakma boyatırsan çok güzel olur

Cihan abi aslında öyle bir niyet vardı. birkaç nedenden kısa süreliğine vargeçtim. bu konudaki fikri geliştirmem gerekiyor kanaatindeyim. başlangıçta gövde rengi offroad aracı bilincindeki arkadaşlarımız için sanırım yapılan ekipmanın biraz daha ön plana çıkması ve hepimizin sevdiği çamur çaltak içindeki görünümle pırıl hatta cilalı tasvir edilebilecek VX100 gibi tüm 2000 model üstü üst segment araçlardaki imajla oturmaması sorunu. benim ilk fikrim snorkel e kadar boyatmaktı.

Ancak statik boya için uygun bir boya fırını bulunması arkadaşların hatta arka tamponunu ve yan çıtalara kadar siyah olması gibi fikirleri gibi engellerin sorgulamasındayım.

Cihan abi erkan abi teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR