Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.
Bende 2000 model VX100 kullanıyorum, şehir dışı 110-120 km hızda yaklaşık 40 krş tüketiyorum. Lastikleride düşünmek lazım çünkü bu değeri ben normal asfalt lastiğiyle yakıyorum. MT lastikte %10 fark ediyor. Bunun dışında her ilave donanım + olarak üstüne binecektir.
Bu sebeple araç tüketim değerlerini aracın tamamını düşünerek değerlendirmek daha doğru olacaktır.
Selamlar
Bende 2000 model VX100 kullanıyorum, şehir dışı 110-120 km hızda yaklaşık 40 krş tüketiyorum. Lastikleride düşünmek lazım çünkü bu değeri ben normal asfalt lastiğiyle yakıyorum. MT lastikte %10 fark ediyor. Bunun dışında her ilave donanım + olarak üstüne binecektir.
Bu sebeple araç tüketim değerlerini aracın tamamını düşünerek değerlendirmek daha doğru olacaktır.
Selamlar
drercagan' Alıntı:yakıt konusunda herkesin sürüş tarzına göre bir değer var ama bu kadar farklılıkları da anlayamıyorum ben de vx 100 düşünüyorum ve hakikaten yakıt konusu kafamı karıştırıyor mesela erkut bey 70 kuruş gibi bir rakam verirken şehir dışında bile 45-50 nin altına düşmez derken rümeysa hanımmın verdiği bilgilere göre şehir içi 45 şehir dışı 37 kuruş gibi bir rakam çıkıyor gerçekten sürüş tarzı bu kadar mı etgili yoksa lpg sistemiyle ilgili farklılıklar mı var acaba ben bunu anlayamadım ???