Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan warmaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,106
Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

olasiliksiz' Alıntı:
Sonuçları bekliyoruz ;) sadece yerden yüksek bir aracın içinde kontrolü kaybedip uçurumdan aşağı yuvarlanmanızı istemeyiz. Hani araçın asfalt kabiliyeti açıkça sıfır olsa (şu yukarıdaki linkteki modifiye jeepler gibi) kafamız daha rahat ederdi ama her iki tarafa da meyilli (asfalt+arazi) bir araç için daha riskli bu modifiye işleri. Çünkü her iki şekilde de kullanmaya devam edeceksiniz doğal olarak. Üstelik bu 1.6 motorlu bir suzuki de değil, gaza basınca uçacağı açık.

Kürşat bey neden bu kadar olumsuz yaklaştığınızı anlayamadım ama bu ilk defa yapılan birşey değil kaldı ki yükseltilmiş bir VX 80 kullanıyordum geçen ay 6 silindirli gayet deli fişek bir araçtı hatta subap ayarı yaptırdım satmadan önce öyle ki % 20 civarı performansı arttı sahil yolunda full yapılı araçla makas atarken yakalamıştım kendimi. :D valla kanaatim birşe değişmeyecek malzeme usta ve paraya kıyma olayı bu gidip uydurma materyalle sırf yükselsin yaptım demek için değil yapıp binmek üzere bir şeyler yapıcaz bakalım.

Gerçi elim deymiyor bu ara ama benim nasıl araç yaptığımı baktığımı arkadaşlarım ustalarım vede şuanlık az da olsa Gezenbilirdeki dostlarımızdan şahit olanlar bilir. Dedim ya nasip olayı baalım ne çıkacak karşımıza...

Etiketler

Hafta sonu Ayancık tarafına bir ufak kaçış oldu bir kaç kare fotograf aldım.

Resim 004.jpg

Resim 005.jpg

Resim 013.jpg

Resim 014.jpg

Resim 015.jpg

Veeee bugünde aracımız Sinoplu oldu ilk cicilerini taktım :D

Resim 025.jpg

Resim 032.jpg

Resim 033.jpg

Resim 034.jpg

Resim 036.jpg

Serkancığım evet sağolasın elim çok değmedi ama sanırım 30 unda yada 1 inde havaalanından alacağım o zaman sana dönerim bilgi için. Ama gerçekten çok sağolasın kardeşim.

warmaster' Alıntı:
Serkancığım evet sağolasın elim çok değmedi ama sanırım 30 unda yada 1 inde havaalanından alacağım o zaman sana dönerim bilgi için. Ama gerçekten çok sağolasın kardeşim.

Rica ederim ne demek hallolduğuna sevindim hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle...

erkut bey merhaba aracınızı alım sürecinde bir prado ve vx 100 arasında gitgel yaşadığınızdan bahsetmişsiniz. sonunda vx 100 de karar kılmışsınız size bu seçimi yaptıran sebepler nelerdir daha önce bahsetmiştim ağır off road ( en azından şimdilik) düşünmüyorum bu durumda prado ile vx 100 ün artıları eksileri ni kıyaslarmısınız vergi avantajı nedeniyle 2001 ve daha eski model almayı düşünüyorum bu iki aracın bu yönleri ilede ( vergi yakıt teknik donanım vs) kıyaslamasını yapabilirmisiniz çok teşekkürler bu arada aranızdaki muhabbetler de çok güzel inşallah ben de toyotom la aranıza katılma şansı bulurum bu süreçte toyota derslerine devam ;)

Erkut bey aracınız hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın...
Darısı tüm t.l.c. isteyen arkadaşların başına olsun(ben dahil)

drercagan' Alıntı:
erkut bey merhaba aracınızı alım sürecinde bir prado ve vx 100 arasında gitgel yaşadığınızdan bahsetmişsiniz. sonunda vx 100 de karar kılmışsınız size bu seçimi yaptıran sebepler nelerdir daha önce bahsetmiştim ağır off road ( en azından şimdilik) düşünmüyorum bu durumda prado ile vx 100 ün artıları eksileri ni kıyaslarmısınız vergi avantajı nedeniyle 2001 ve daha eski model almayı düşünüyorum bu iki aracın bu yönleri ilede ( vergi yakıt teknik donanım vs) kıyaslamasını yapabilirmisiniz çok teşekkürler bu arada aranızdaki muhabbetler de çok güzel inşallah ben de toyotom la aranıza katılma şansı bulurum bu süreçte toyota derslerine devam ;)

Merhabalar tekrar kısa bir ara oldu sağlık sıkıntılarımızı aştık ve Hamdolsun sıkıntısız durgun bir döneme girdik. :D Evet önce neden prado değilde VX100 çok basit; altyapı. Ve güvendiğimiz ustalarımızın önerilerine uydum. Dahası VX 100 Pradonun gücüne rağmen daha oturaklı asil ve daha bizden . Kendi arabamı seçerkende yükseltme alçaltma sistemi olmaması korkmadan almamamı sağladı. yükseltme alçaltma sistemi ciddi sıkıntı,dikkat edilmeli.

En son vuruş arabadan geldi. inanılmaz temiz oynanmamış pırıl pırıl bir araç geçen TÜV de emülsiyon ölçümüne götürdüm. Ben anlamam bu konulardan ''abi harika bir değer verdi makine değer okuyamadı motor canavar tüp iyi sevmiş motoru'' dedi genç eleman ama duyduklarım eğer doğruysa dedim lpg dönüşüm yapan bir tanıdığıma gittim. Vallahi süper dedi. değerlere baktı aracı dinledi vs kaldı ki eline sağlık Suat usta diyorum TEM servis diyorum başka söylenecek birşey yok.

Ha şunuda belirteyim bu bana son nokta değil bu arabayı yapacağım kullanacağım sonra da Prado istiyorum :D

Bu arada tüm gezenbilircilere teşekkürler gezenbilirciler ve Üstadları tekrar tekrar rahatsız ederek edindiklerimiz sayesinde harika araçlara biniyoruz zevkini çıkartıyoruz.

Ne diyor reklamda TOYOTA gibi adamlara selam olsun!

sporist' Alıntı:
Erkut bey aracınız hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın...
Darısı tüm t.l.c. isteyen arkadaşların başına olsun(ben dahil)

Çok teşekkür ederim. Sadece sahip olma egosuyla değil ciddi araştırma ile alacağınız bir TOYOTA sizi ciddi mutlu edecektir. Sevgiler.

Bende Erkut nerelerde diye düşündüm dün geçmiş olsun :smiley:

Canım kardeşim sorma, özledim sizleri bildiğin gibi değil. 1 aylık sıkıntılı dönem ama geçti şükür. arada giriyorum aksiyon yok yaz moduna girmişsiniz :D hadi bakalım iyi olunda çamur sezonu yine buralarda oluruz :D

Sağolasın Altan abim beklemedeyim haberin olsun artık sıcak temaz bekleniyor haberin olsun :D

erkut abi gecmiş olsun TOYOTA gibi adamsın sana bişey olmaz ;D saygılar ve hürmetler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR