Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan warmaster Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 207
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,108
Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

vadili' Alıntı:
eyvah ,
izinden gidersen kara batarsın, hafif sağdan devam et,Erkut kardeşim.
Aracın tekrar hayırlı olsun,kazasız belasız kullanım dilerim

Sağolasım Ömer abicim geçen hafta Cemafer in ordaydık bir sen yoktun? :D

Etiketler

warmaster' Alıntı:
Sağolasım Ömer abicim geçen hafta Cemafer in ordaydık bir sen yoktun? :D

Haber verseydiniz gelirdim,geçen sefer balık muhabbeti lafta kalmıştı,tamamlamamız lazım,sağlıcakla kalın.

Erkut abi hayırlı uğurlu olsun, Allah tekerine taş değdirmesin. Çok güzel araba maşallah.

Erkurt kardeş yeni aracın hayırlı olsun vx 100 ler külübüne katıldın güle güle kullan darısı olmayanların başına

Erkut Bey aracınız gerçekten çok bakımlı ve güzel görünüyor.
Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Hayırlı olsun.

vay bababull hayırlı ugurlu olsun tam sana göre agır abi...yakısır...

Erkut bey (abi desem kızmazsınız değilmi :D ) hayırlı uğurlu olsun, Allah tekerine taş değdirmesin. Çok güzel arabanız maşallah.Allah nazardan saklasın kısmetse tek hayalim benimde VX 100 darısı benim gibi olmayanların başına. Tekrar güle güle kazasız kullanmanız dileğiyle...

vadili' Alıntı:
Haber verseydiniz gelirdim,geçen sefer balık muhabbeti lafta kalmıştı,tamamlamamız lazım,sağlıcakla kalın.

Abicim balık meyse de biz sana böreğe gelicez yengeme hürmetler :D ellerinden öperim.

neuerhan' Alıntı:
Erkut abi hayırlı uğurlu olsun, Allah tekerine taş değdirmesin. Çok güzel araba maşallah.

Erhancığım birde 100 deneyelim dedim şansıma gerçekten çok temiz bir araba düştü. konfor da mükemmel bakalım hep derim "nasip". teşekkür ederim kardeşim.

fatihh' Alıntı:
erkut bey aracınız hayırlı olsun.güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Teşekkür ederim Fatih bey gerçekten çok şanslıyız bakımlı temiz diri iki araca denk geldik umarım Allah sıkıntı vermez.

simurg2' Alıntı:
Erkurt kardeş yeni aracın hayırlı olsun vx 100 ler külübüne katıldın güle güle kullan darısı olmayanların başına

Kardeşim çok sağolasın görüşmeyi çok arzu ettim ama kısıtlı kalıyorum İstanbulda ama Burak aracılığıyla seni rahatsız edicem. Birgün sohbet etmek üzere.

Zorbey' Alıntı:
Erkut Bey aracınız gerçekten çok bakımlı ve güzel görünüyor.
Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim cümlemize. sevgiler.

aslanaybars' Alıntı:
vay bababull hayırlı ugurlu olsun tam sana göre agır abi...yakısır...

Ahh be canım telefonun yoktu dönüşte sana uğrayacaktım. aklımda kaldı özelden bir mesaj atta gider gelirken halini hatrını soralım. sağolasın:D

daisuki' Alıntı:
Erkut bey (abi desem kızmazsınız değilmi :D ) hayırlı uğurlu olsun, Allah tekerine taş değdirmesin. Çok güzel arabanız maşallah.Allah nazardan saklasın kısmetse tek hayalim benimde VX 100 darısı benim gibi olmayanların başına. Tekrar güle güle kazasız kullanmanız dileğiyle...

Serkancığım site deki herkes eminim senin gibi temiz dürüst heyecanlı bir kardeşimize yardım edecektir başta ben . sen namzeti bul değerlendiririz. eşine selamlar. Amin cümlemizin kardeşim sağolasın.

Ben daha yeni farkettim konuyu, hayırlı olsun, tekerine daş değmesin :D

İyi olur bizde sayenizde börek yeriz

hsbasar' Alıntı:
Ben daha yeni farkettim konuyu, hayırlı olsun, tekerine daş değmesin :D

bu arada Sedat kardeşte gelsinde kumda safari yapalım,
Libya'yı özlemiştir,hasret gidersin biraz

güzel araç,
güle güle binin,

selamlar.

ah abicim be tüh neden ugramadın ya valla süper olurdu :-\ ama bi daha ki sefere mutlaka bekliyorum...
noyu gönderecem özelden ;D

güle güle kazasız belasız kullanın.iyi gezmeler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR