Yuva Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,437

Tempus

Nissan Patrol SD33 Turbo
Yer
istanbul
[attachment=1]

Arkadaşlar bu ufaklık ve kardeşi anneleri doğum yaparken öldüğü için bir başlarına kalmışlar. Anneleri ev köpeğiymiş. Sahipleri bakamadıklaır için barınağa getirmişler, gözleri bile açılmamıştı sanırım 1 haftalıklar. Kardeşini kurtaramadık barınak şartlarında yeterince bakılamamış 1-2 gün ve öldü. Bu yavru 2 gündür bizde ve her geçen gün daha güçleniyor. Biberonla besliyoruz, çok sağlıklı sadece biraz zayıftı ama hızla toparlıyor, çok iştahlı ve güçlü. Cinsi nedir bilmiyoruz . Evimizde apartman dairesinde 2 koca köpek ve bir kedi beslediğimiz için bu yavru kendi başının çaresine bakabilecek kadar büyüdükden sonra bir yuva bulamazsak malesef barınağa geri dönücek. Bir hayat arkadaşı isteyen, geçici bir heves olarak değil bakabileceğine emin olan arkadaşlardan birisine vermek istiyoruz.

Teşekkürler.

IMG_0302.JPG

Etiketler
Ynt: Yuva Arıyorum

çok sevimliymiş ama maalesef benimde bir köpeğim var o yüzden alamam ama inşallah şefkatli bir yuvası olur konuyu güncel tutalım

Çok kızıyorum bu barınağa bırakan insanlara...
Kürşat 2 tanede bende var terasda ikiside dana gibi oynayacağım diye mahfederler yavruyu yoksa inan çözüm bulana kadar bakardım

cenkcc' Alıntı:
Çok kızıyorum bu barınağa bırakan insanlara...
Kürşat 2 tanede bende var terasda ikiside dana gibi oynayacağım diye mahfederler yavruyu yoksa inan çözüm bulana kadar bakardım

saolasın biz bakıyoruz şimdilik umarım ölmez bu yaşar. Bizim evdeki genç kız köpeğimizde bu gelince küstü bize, birde onla uğraşıyorum :smiley:

sanırım kritik dönemi atlattı ve hala yaşıyor, çok iştahlı genelde yemek yiyor ve uyuyor :smiley: gözleri açıldı yürümeye başladı sendeleyerek.

güncel fotoğrafımız :smiley: çok badereler atlattı öldü sandım hatta 1 hafta veterinerlerde serumlar iğneler, Parazt doluymuş içi, üşütmüş birde anne sütü alamayınca çok zayıf düştü. Ama yırttı kefeni bunu bugün çektim. Sanırım Husky melezi iyice belli etmeye başladı kendini :smiley:

[attachment=1]

_MG_3394.jpg

arkadaşlarımın arkadaşı benimde arkadaşımdır :smiley:

umarım bu ufaklığa yuva bulursunuz kolayca. bizde sürekli hayvan topluyoruz yoldan kaldırımdan. en son otoban da bir çoban köpeği yavrusu bulduk, kocaman patili beyaz sevimlimi sevimli bir şeydi. alabay türü yavrusu. neyseki çok güçlüymüş hayatta kalmış annesine araç çarptıktan sonra. günlerce başında beklemişti belliki, hatta annesini kemirmişti parçalanan yerlerinden. sırılsıklamdı birsürü paraziti vardı. bakıldı temizlendi iğneleri yapıldı pamuk gibi oldu, 10 gün içinde emekli çifte verdik bartında. şimdi kocaman olmuş geçen 2 3 ayda.

insanlar neden umursamaz hayvanları ve doğayı anlamak güç.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

SON KONULAR

Geri