vx 100 arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan drercagan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,161

drercagan

Ana Kamp
Yer
antalya
merhabalar değerli gezenbilir üyeleri vx 100 2001 modelden daha yaşlıları ile 2002 ve daha yeni olanlar arasında ciddi farklar var mıdır bu farklar aradaki fiyat farkı ve vergi farkına değer mi? 40000-45000 tl civarı özellikle antalya civarında vx 100 satmayı düşünen olursa görüşmek isterim 2007 honda civic elegance(full donanımlı) otomatik vites 66000 km de aracımla takas ta düşünülebilir ilginize teşekkürler sayenizde bir ay içerisinde yabancısı olduğum 4*4 ler konusunda bir sürü şey öğrendim öğrenmeyede devam edeceğim takip ;)

Etiketler

Ynt: vx 100 arıyorum

Merhabalar,

2003 yılında iç aksamda bir makyaj geçirmiştir ayrıca bence en önemlisi bu yılda 5 ileri otomatik şanzumana sahip olmuştur. Daha önceki modeller 4 ileri otomatik.

işte öğrenmek istediğimde bu alırken yaklaşık 10-15 bin tl fazla vereceğiz artı vergi bir üst dilime çıkacağından yıllık sanırım 3000 tl fazla vergi vereceğiz bütün bunlara değer mi bu aradaki fark iç görüntü bence çokta önemli değil ama 5 vites olayı bu fiyat farkını karşılamaya değecek kadar önemlimi onu merak ediyorum

Ben oldukça sakin araç kullananan biriyim her gün yaklaşık 50 km yol yapıyorum işe git gel .... Neyse ortalama 13 litre / 100 km benzin harciyorum. Yol bilgisayarına bakmadan kimse inanmıyor hatta yanlıştır diyorlar :smiley: Bence bu az yakıtın en büyük nedeni 5 vites; sonrada sakin kullanımdır. Bence bütün bunlara değip değmeyeceği size bağlı, bütçenize bağlı, yakıt biraz çok olursa lpg ile çözerim derseniz ona göre yok 13-14 lt ortalamalar bence lpg siz kullanılır derseniz oda başka. Kusura bakmayın size çok yardımcı olamadığımı düşünüyorum. Bende benzer ikilemler de kalmıştım sonra 2003 model ve üstü almaya karar vermiştim. Uzun aramalardan ve kararsızlıklardan sonra 2003 100 vx aldım. Bence değdi bir başkası için farklı olabilir

drercagan' Alıntı:

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV

buradan hesaplayabilirsiniz. Kasko değerinin %5'i ödeyeceğiniz vergiden büyükse; motor hacmini bir alt gruptan vergilendiriliyor ve buna kasko indirimi deniyor.

bu aracı tanıyan var mı acaba
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-super-cruiser-52743900/detay/

aracın fiatı makul ama iyi bir ustaya göstermelisin birşeyi varsa daha fazla masrafın olur

bu araç vx 100 mü değilse vx 100 e tercih edilir mi bilgisi olan arkadaşlar vx 100 le kıyaslayabilirmi teşekkürler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-2000-model-turbo-dizel-jip-alanyada-satilik-52881855/detay/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR