Arama sonuçlarınız

1. Kayberen

Kapalı Vitara kesilip soft top yapılabilirmi ?

Ynt: Kapalı Vitara kesilip soft top yapılabilirmi ? Bende Merak ettim şimdi, bilen arkadaşlardan cevap bekliyoruz :)

2. Kayberen

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Acaba yeni Defender üretilse nasıl olurdu 2010 model :D
  3. Kayberen

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Benimde Kia Sportage Aracım var 2000 model dediğiniz galiba benimkinden ben tanesi 200 lira olmak üzere "BFGoodrick All-Terrain T/A" Lastik aldım gayet memnunum ve çok yakıştı KENDİ ARACIM VE LASTİĞİM Eğer aracınız yeni sportage ise yakşıp...

4. Kayberen

honda teyp

Ynt: honda teyp çok teferruatlı bir soru olmuş, işten anlayan birisi olması lazım yada Yetkili servis gibi birşeye danışırsanız belki size çözüm bulurlar, yada bekleyin burada tecrübeli arkadaşlar varsa yardım ederler ben şahsen anlamıyorum ancak mantıken bakıldığında uyar gibi geliyo, ancak...
  5. Kayberen

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Dün Yaptığımız Keşif Gezisinde Şanzımanı Çatlatmışız :D bu Gün Tamirde birazdan almaya gideceğiz :D Alt Tkımlar Komple Sökülmüş :D

6. Kayberen

4X4 LİMUZİN HUMMER

Ynt: 4X4 LİMUZİN HUMMER :D Aynen ya :D ayrıca çok uzatmışlar bu kadar uzatmaya gerek yoktu, ve ayrıca kaporta çok dandik duruyo :D Ya şimdi bişey dicem :D "Kedinin uzanamadığı Ciğer Hesabı Oldu Bu Yaaa" :D Ama gerçekten Böyle Düşünüyorum :D

7. Kayberen

Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010)

Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010) Aha bak gezi dediğin böyle olur, site sakinleri, dağcılar, kampçılar, karavancılar, off roadcılar görün bunu bak işte yaaaa :D Resimler süper kalitede elinize sağlık...! videolar varsa bekliyoruz...
  8. Kayberen

4X4 LİMUZİN HUMMER

Ynt: 4X4 LİMUZİN HUMMER ya bu 4x4 olsa ne olacak :D kırılır bu ortadan :D ama düğün için falan güzel yada hava atmak için, bi gün kiralayıp okula falan gidecen :D yada işe :D başka hiçbir işe yaramaz Türkiye sokaklarında sürülebilirmi o bile soru işareti ?
  9. Kayberen

Not Defteriyle 4x4

Ynt: Not Defteriyle 4x4 evet abi o sorun kötü oldu, imzama koyacaktım :D yorum yazdığınız için teşekkürler :) hemde çok çok çok teşekkürler :D

10. Kayberen

Satılık Off-Road Jantları ve Lastikleri

Ynt: Satılık Off-Road Jantları ve Lastikleri tam böyle jantlar arıyordum, teşekkürler, bu arada sorayım dedim 97 model kia-sportage aracım var BFGoodrick All-Terrain T/A lastiklerim var sizce jantlar yakışırmı?

11. Kayberen

İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010)

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010) Geziden Sonra fotoğraf Ve Videoları Bekliyoruz :)
  12. Kayberen

Not Defteriyle 4x4

Ynt: Not Defteriyle 4x4 Kimse beğenmedimi, beğenen 1 kişi bile yokmu :( hadi amaaa beğenmeseniz bile yorum yazın :(

13. Kayberen

Hayatımızı Değiştiren Müslüman İcatları

Hayatımızı Değiştiren En Büyük 10 Müslüman İcadı...! 1-) Ameliyat Ünlü doktor El Zehravi, 1000 yılı civarında, 1500 sayfalık bir resimli ansiklopedi yayınladı. Ameliyatın içeriklerini anlatan bu ansiklopedi yayınlandığı günden itibaren 500 yıl boyunca Avrupa’da doktorların başvurduğu bir...
  14. Kayberen

Not Defteriyle 4x4

Merhaba abilerim, ablalarım, bu gün canım sıkıldı, açtım not defterini değişik klavye karakterleriyle kendime bir tane 4x4 yaptım, bu aracımı kopyalayıp direk buraya yapıştıracaktım ama kopyala yapıştır yaparken sorun çıkıyor, karma karışık oluyor, not defterini kaydedip bir veri depolama...
  15. Kayberen

cj5 lerin fiyatları ne kadar olmalı?

Ynt: cj5 lerin fiyatları ne kadar olmalı? bence normal, 12.000 yazsanız bile alıcı çıkabilir, ancak 9.000-8.000 derseniz aracınız kapışılır :D kime satacağınızı bilemezsiniz, açık arttırma yapar 10.000 den satıp gidersiniz :D Bu arada aracın ilanı varsa linkini verirseniz sevinirim, aracınıza...

16. Kayberen

RAV4'ün Diferansiyel Kilidine İhtiyacı Var mı?

Ynt: RAV4'ün Diferansiyel Kilidine İhtiyacı Var mı? Suat Abiye katılıyorum, off road yapmak istiyorsanız 2005 model rav4'e vereceğiniz parayla kendinize harika bir off road aracı yaratabilirsiniz ;) buradaki işi bilen büyüklerimiz her türlü yardımcı olurlar ;)
  17. Kayberen

Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Web Siteleri Web Hizmetleri İçin Abimin Ve Arkadaşlarının Açmış Olduğu Bir Site, Abim Şu Anda Askerde, Diğer Arkadaşları Çalışmaya Devam Ediyorlar www.midyattfdyazilim.com
  18. Kayberen

aracı arazi vitesinden çıkartmak

Ynt: aracı arazi vitesinden çıkartmak ilk defa böyle bişey duydum :) tam bilgim yok

19. Kayberen

CR-V 'de kış lastiği seçimi

Ynt: CR-V 'de kış lastiği seçimi evet Erkan abi çok haklısınız, zemin baya bi eğimliydi ve buz kırılmayacak kadar kalındı, buzun altınlar su akıyordu, buzları kırabilirsek, kıra kıra ilerleriz diye düşündüm, kırılmadılar :D
  20. Kayberen

Defender 110 300 tdi

Ynt: defender 110 300 tdi Sorması Ayıptır Kaça Aldınızı Öğrenebilirmiyiz, biz gençlere tecrübe olsun :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri