Ynt: cj5 lerin fiyatları ne kadar olmalı?
Selamlar,
Bu sartlarda kullanmak isteyenler icin 11000 cok sayilmaz ama verilen teklifleride iyi degerlendirmek gerekir neden diyecek olursaniz soyle degerlendirelim bu araci ben alici olsam krom agirlikli oldugu icin oncelikle yandaki aluminyum parcalari soker atar bunun yerine krom yan basamak, radyator onune krom koruma, krom stepne ayagi, ayni lastikten yedek stepne, krom jantlar, krom silecek motor kapagi, silecek frezeleride asinmis yenilenmesi gerek belkide icerdeki kolun 1i kirik veya yerinden cikmis, krom silecekler, dashboardda krom direksiyon etrafi, krom gosterge cercevesi, krom torpido kapagi, krom dugmeler, orjinal vites topuzlari, fren gaz ve debriaj lastikleri, resimlerden goruldugu kadar yer dosemeside elden gecmesi gerekli, 2 guneslik, buschwacker dodikler, teker flanslari, bulabilirsem iyi 1 hardtop yoksa bej orjinal besttop, sislamba citasini 1 civata asagi alir zamanlada, on frenleri disk, elektronik atesleme beyni ve distributor, uygun bulursamda hidrolik direksiyon ve 4 ileri sanzumana gecerek, araziye fazla girmeyecegim icin sadece gorsellik olarak 2. el vinc, 1 de tup taktirip isleterek asfalt agirlik kullanimli Aile araci olarak duzenlerdim sakin ola bu yazdiklarimi yanlis anlamayasin ben sadece Sen sordun diye olasi yapilmasi gereken asfalt agirlikli islemlerden 1 ornek vermek istedim asfalt arti arazi agirliga hic girmeyecegim lakin renkler ve zevkler tartisalamadigi gibi suanki haliylede kullanilmaz degil aracin goruntu olarak temiz duruyor İns istedigin fiyatlarda musteri bulursun Hayirli satislar diliyorum.
Saygilarimla,
Ali Gulcer.