Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 800,635
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

amazonda satilan LR stepne lastik kilifi hahaha ;D ;D ;D
[attachment=1]

41COGOUDISL._SS400_.jpg

Etiketler

Jeep Recovery unit olani yada capon olsada alsak hummerlar muhatabimiz diil ;D ;D ;D

ByEscobar' Alıntı:
Acaba yeni Defender üretilse nasıl olurdu 2010 model :D

??? Defender üretiliyor, 2010 modellerinden ithal de edildi, İstanbul'da off-road'da kullananlar var. Yanlış mı anladım?

torhan' Alıntı:
hocam aynı yayları kullanan Yavuz Bey disco 1 inde 2" yükseltme yaptım diyor fakat siz 4" diyorsunuz bir yanlışlık yok değil mi ?

cetvel alıp ölçmedim ama 3-4 inc yukseldi araba, yoksa zaten o lastikler o arabaya girmezdi. disco 1 de ve disco 2 de verdiği sonuçlar aynımı ki?

Tempus' Alıntı:
cetvel alıp ölçmedim ama 3-4 inc yukseldi araba, yoksa zaten o lastikler o arabaya girmezdi. disco 1 de ve disco 2 de verdiği sonuçlar aynımı ki?

yanlış anlamayın amacım sizi teşhir etmek değil. ben de bilmediğim için acaba disco 1 ike 2 de farklı sonuçlar veriyor olabilir mi diye merak etmiştim.

torhan' Alıntı:
yanlış anlamayın amacım sizi teşhir etmek değil. ben de bilmediğim için acaba disco 1 ike 2 de farklı sonuçlar veriyor olabilir mi diye merak etmiştim.

hayır yanlış anlamadım , kafanız karışınca tabi sorucaksınız bende ustamla konuştum 4 inc e yaklaştı yükseltme dedi, yavuz beyin aracının şu anki yüksekliği zaten 6 inc civarı.
bearmarch daki en uzun yay seçeneklerini kullandık benim araçda daha uzun yay alternatifi yoktu.

ben de disco 1 v8 imde sizin yaptığınız değişiklikleri yapmayı düşünüyorum fakat 235 / 85 / 16 mı yoksa 265 / 75 / 16 mı takmalıyım kararsızım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR