Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 800,639

Etiketler
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

febulent' Alıntı:
hayırlısı olsun daha kışın bitmesine çok var bir ara yıldızları barışır çocuklar gibi oynaşırlar :smiley:

Valla hiç sanmıyorum. Geçen sefer biraz dalga geçtik, bu seferde resmen pes ettik :smiley:

febulent' Alıntı:
defender bulaşıcı ve domuz gribinden hızlı etkili bir virüstür :smiley: sizlerde de belirtiler baş göstermiş ilk belirti beğeni hayranlık istek :smiley:
bende kaptım virüsü... ilk belirtisi arabamı satıp defender aramaya başlamak oldu... daha bulamadım yürüyorum :smiley:

Sattığım land'ın bir kaç fotosu daha vardı sizlerle paylaşmadığım :'( :'( :'( araya sıkıştıralım konuşmaların :smiley: ;) :D 8)

[attachment=1][attachment=2]

Foto(427).jpg

bahçe.jpg

Bolu Aladağ Kış kampından bir kaç Land Rover Fotoğrafı ve İçlerinden bazıları Reha abinin objektifinden. Hangileri olduğunu söylemeye gerek duymuyorum kendilerini belli ederler zaten

IMG00080-20100124-1221.jpg

IMG00099-20100124-1337.jpg

img_0355_std.jpg

img_0387_std.jpg

img_1283_std.jpg

nereden çıktı şimdi bu bronşit ben hiç hsata olmamki yaşlanıyormuyum nedir bir de 10 gün yat emri ..... bana acımadınız emire acıyın yavrum bu karı bir daha ne zaman görür bu kar kalırmı istanbulda 10 gün a dostlar..... ah ah ömrümü yedin ömrümü dr.

26ocak2010_00..32 (3).jpg

sword7' Alıntı:
Şu kar buz olayına ben de ayak uydurayım :D

Sn.Sword iyi gunler .,

hazir siz denemisken sormak istiyorum .
resminize dikkat ettim zincirleri on lastiklere takmissiniz .

en iyi zincir performansi ondemi yoksa arka lastiklerdemi oluyor?? 10 yildir suburban kullanan birisi olarak benim fikrim arkada daha iyi oldugudur ama bol karda vede LR larda nasil acaba ???

Tesekkurler iyi gunler
Erhan

erhan110' Alıntı:
Sn.Sword iyi gunler .,

hazir siz denemisken sormak istiyorum .
resminize dikkat ettim zincirleri on lastiklere takmissiniz .

en iyi zincir performansi ondemi yoksa arka lastiklerdemi oluyor?? 10 yildir suburban kullanan birisi olarak benim fikrim arkada daha iyi oldugudur ama bol karda vede LR larda nasil acaba ???

Tesekkurler iyi gunler
Erhan

4x4 te olsa şahsi fikrim bizim defenderlar için 4 tekerede takılmasıdır fakat 1 takım var ise elde takılacaksa yön veren ön lastiklere takılır hem çekişin hem yönlendirmenin yapıldığı lastik olması sebebiyle ( LR lerin en büyük özelliği mütamadiyen doğuştan 4 çeker özelliğiyle donatılmış olmalarıdır.)

116 sayfayı tektek inceledim 2 günde inanılmazsınız;
bir defender hastası olarak malesef henuz büyük aşkıma kavuşmuş degilim.
ama yakındır yakındırbenimki biraz farklı olucak arazi için degil asfalt için bir araç hazırlıycam kendime.
sanırım çok tepki alıcam ama hayalim bu ne yapalım.

300304110_809181858e_o.jpg

300306161_c20cfd9c99_o.jpg

2247731692_8e8f2d9f8f_b.jpg

2247728112_7132e5a8d8_b.jpg

2247725326_2106dabffe_b.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri