Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 801,380

Etiketler
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Taze taze :D[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Resize of DSC07940.jpg

Resize of DSC07921.jpg

Resize of DSC07933.jpg

beyaz puma için düşündüğümde 2 inc yükseltmek hoşuma gittide 35 ' yerine 245x80x16 çelik jant bir lastik daha yakışıklı olurdu ki şu an öyle sanırım. (şahsi fikrim, 35' yada 245 güzele ne yakışmaz ki :smiley: )

febulent' Alıntı:
beyaz puma için düşündüğümde 2 inc yükseltmek hoşuma gittide 35 ' yerine 245x80x16 çelik jant bir lastik daha yakışıklı olurdu ki şu an öyle sanırım. (şahsi fikrim, 35' yada 245 güzele ne yakışmaz ki :smiley: )

245 80 16 için yükseltmeye gerek yok. Ben aracın yükselmesini pek istemiyorum açıkçası. Biraz seri kullanımda sıkıntı olur diye düşünüyorum. Çünkü her yere bununla gidiyorum :D

35" ve daha büyük lastik hem mekanik hem de motor için (Puma da olsa) yorucu olacak. 35" agresif desenli bir lastik için yükseltme, yükselince daha sert yaylar ve buna uygun amortisörler, uzatılmış frem hortumları, spacer, radius arm, HD aks da gerekecek.

Bence, bunlara hiç bulaşmadan, standart hali ile çok geni,ş tabanlı olmayan bir 33" hem iyi performans hem de güzel bir görünüm verecektir.

nkurtkaya' Alıntı:
35" ve daha büyük lastik hem mekanik hem de motor için (Puma da olsa) yorucu olacak. 35" agresif desenli bir lastik için yükseltme, yükselince daha sert yaylar ve buna uygun amortisörler, uzatılmış frem hortumları, spacer, radius arm, HD aks da gerekecek.

Bence, bunlara hiç bulaşmadan, standart hali ile çok geni,ş tabanlı olmayan bir 33" hem iyi performans hem de güzel bir görünüm verecektir.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum. 33" hangi ebatlara denk geliyor? Yükseltme yapmadan bu lastikleri sorunsuz kullanabiir miyim?

aracımda + 2 inc yay ve + 4 inc amartisor kullanıyorum çok rahat yanlız kabul etmeliyim ki diğer araçlardan daha fazla eğiliyor özellikle virajlarda amma yatacak kadar değil. özellikle port bagaj varken hele doluyken daha çok hissediyorsunuz.

bende katılıyorum 245x80x16 için kesinlikle yükseltme yapmaya gerek yok daha büyük bir lastikte yorucu olur araç için.... ( yinede yavuz abinin aracı beğeniyorum )

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,776
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri