İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 122
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,754

Etiketler

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Gezisi (31 Ocak 2010)

işte yıne evdeyız harika gecen bir ğünden sonra yıne burdayız bol camurlu ve bol yagmurlu bir gündü katılan emeği gecen herkeze cok teşekürler fotolar birazdab eklenecek

Hoş geldiniz, kazasız belasız bitmiştir umarım, fotoları bekliyoruz. Selamlar.

bende evdeyim bizimkilerden yediğim küfürleri hazmettikten sonra resimleri yükleyeceğim :smiley: gelirken yıkamacıya uğradık arabayı değilde kendimi yıkattırmama rağmen evde birsürü tantana koptu :D

ilk kare benden ladacı Serdar arkadaşımıza hecen hafa yapılan hareket bu hafta Serkana yapıldı

ha birerde bu fotolar kucuk nereden buyuyecek

Herzamanki gibi keyif dolu bir gezi oldu, 14 araç, pekçok şey yaşadık, yağmur, çamur dolu, kar, batanlar, çıkanlar... herşey dopdolu ve güzeldi ;D

Nif nirveye 2 ayrı rotadan ulaşmaya çalıştık ama başaramadık, doğaya yenildik ;D tabi hırsımızı çamurdan çıkaralım dedik, debelendik ve 2 araç (LR) zorla da olsa batmayı başardık ;D Serkan ve ben battık. ikisini kurtaralım derken hayatımda hiç olmadığım gibi üstüm başım hatta kulaklarımın içine kadar çamur oldum ;D Keyif budur işte ;D
Murat sana yine kocaman teşekkürler tek vinçli araç olarak ikimizi de dağda kalmaktan kurtardın. Araçları kurtarırken benim gibi hertarafı çamur olup ta keyifle gülmesini bilen tüm arkadaşlar size de teşekkürler ;D iyi ki varsınız :D :D :D

Birazdan resimler düşmeye başlar :D

Ahmetçim kulakların çınladı mı? senin eksikliğini gezi boyunca yaşadık, konuştuk :D

bende birçok resim var bana arkadaşlar laf atacaklar ama benim gibi batsınlar :smiley: öyle laf atsınlar :smiley: 3 cm karda kalan arkadaşlar ise onlara serbest onlar ne derse desin zaten garibim abim 3 cm karda kalmış bizim gibi 1 mt çamurda kalmamış gitmeyeyim üzerine :smiley: :smiley: :smiley:

bu arada murat abicim sana çok teşekkür ederiz sendeki vinç olmasaydı işimiz hakikaten çok zordu :smiley:

080f8116553f281f418ca33207da3def.jpg

serkan londere senin sayende cok ama cok güldüm :Dneyseki varsın yau,boş konuşmaya gerek yok ben batmadım sadece cıkamadım jondere,benim arabanın oraya cıkması bile mucize zaten.sen beni baza almada başka nivayla ugraş ;D

ercan abimede çok teşekkür ederim avans ayarımı yaptığı için hakkınızı nasıl ödeyeceğim bilemem abilerim .. saygılarımla ( 1 mt çamur :D )

serdar abi hani zirveye çıkarken sen mola :smiley: vermiştinde bende yandan gelmiştimya :smiley: o an senin surat çok güzeldi abi yaa :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR