KILINÇ
Fulltime Outdoor
Merhabalar 98 model cr-v aldım avcılık yaptığım için bu aracı yarı köy yollarında bazen çamurlu yollarda yarı şehirde kullanacağım yollar kar ve buz olduğunda beni üzmeyecek hangi marka ve model bir lastik önerirsiniz.
KILINÇ' Alıntı:Merhabalar 98 model cr-v aldım avcılık yaptığım için bu aracı yarı köy yollarında bazen çamurlu yollarda yarı şehirde kullanacağım yollar kar ve buz olduğunda beni üzmeyecek hangi marka ve model bir lastik önerirsiniz.
KILINÇ' Alıntı:Aracımın lastik ebatı 205 70 15 bu arada A/T ler esasında yazlık olduğunu buzlu yol hariç diğer kış koşullarında iyi olduğunu duydum.Buzda perfomansının iyi olmadığı doğrumudur?
KILINÇ' Alıntı:Ben kış lastiğini yalnızca kışın kullanacağım yaz gelince sökeceğim bu yüzden sizce A/T ler mi yoksa bildiğimiz kışlık lastiklermi daha avantajlıdır bu arada bildiğimiz derken genel kış lastiklerini kastediyorum.Birde bu A/T lere baktığımda diş kalınlığı ve görünümü olsun daha kış lastiği gibi duruyor insana daha bi güven veriyor ama artı ve aksilerini iyice öğrenmek istiyorum.kış lastikleri genelde vakumlu oluyor A/Tlerde vakumlumudur aklıma gelmişken yazıyım buzda performansının iyi olmadığını bu sitede okumuştum. Bana yardımcı olduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum.
ByEscobar' Alıntı:buz bizzat test ettim, belki becerikliğimizdendir bilemiyorum ancak A/T buzda çıkmadı, ancak diğer koşullarda gayet süper