Defender 110 300 tdi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozguronat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,270

ozguronat

Yeni Üye
herkese selam adım özgür onat özel bir hastanede kalp doktoruyum gezenbılıre yeni katıldım yaklaşık 5 yıldır land kullanıyorum. fotoğrafcılıkla hobı olarak uğraşıyorum . uzun yolda kullanmak ve dağ ve köy yollarında arazide kullanmak için bir araç almaya karar verdim . üniversite yıllarında dağcılıkla uğraştığımdan defender a pek yabancı değildim ancak daha önce hiç defenderim olmamıştı yaklaşık 5 tane rr ve 1 tane disco 2 kullandım halende 2004 rr kullanmaktayım uzun zamandır internette ve sahibindende takip etmeme rağmen bir türlü aradığımı bulamamıştım ama sonunda aradığım defenderi buldum ve gidip hemen aldım . özellikle rengi en sevdiğin land rengidir . araç genel olarak iyi durumda olmasına rağmen biraz değişiklikler yapacağim mesela dashboardı gibi ve ufak tefek yenilemeler tabi tavsiyelerinizi bekliyorum .....

208573263on.jpg

20857326223.jpg

20857326lof.jpg

20857326e68.jpg

20857326a0k.jpg

Etiketler
Ynt: defender 110 300 tdi

hayirli olsun, guzel bir aracdi bende ilanini gormustum. fotografcilik benimde meslegim burda fotografla ilgilenende cok fazla insan var. iki hobiniz icinde bol bol size eslik edicek ve muhabbet edicek arkadas bulabilirsiniz.

saygilar

Ozgur bey,
aramıza hosgeldiniz. Aracinizi iyi gunlerde kullanmanizi dilerim. Eger kullanim tarziniz yada araciniz ile ilgili beklentilerinizi paylasabilirseniz, sanirim gercekci onerilerde bulunabiliriz size.. selamlar, reha

Aracınız gerçekten iyiymiş, ben pek fazla bilgili olmadığım için sizi yanlış yönlendirmemek için ve diğer bilgili abilerim varken işin bana düşmeyeceği için fikir vermiyorum, ancak şunu söyleyeyim lastiklerinizin aynısından bende kullanıyorum (BFGoodrick All-Terrain T/A) ;), geçenlerde buzda zorlandım oda normal galiba, buzdan çıkamadık :D kendi becereksizliğimizde olabilir diye düşünüyorum ama buzu bilen bilir, Gezenbilir :D bunun dışında lastikler çamur, kar, asfalt harika lastikler çok memnunuz, birde bi kusuru var :D yolda taş sıkışıyor arasına sonra lastikler dönerken taş fırladımı mermi gibi gidiyor :D köye giderken 2 aracın camını çatlatmışız köye varınca söylediler :D aracın altını kim bilir ne yaptılar, ancak dediğim gibi pek bilgili değilim galiba bunlar normal şeyler :D saygılar..

aslında dedğim gibi aracı gezmek için aldım off road çokta aklımda değildi ancak aranıza katıldıkça sanırım bu yonunude kullanacağım öncelikle defender bu kadar 4x4 kullanmama rağmen ( 4 rr 1 disco 2 amerikan ve 1 jeep ) aslında gercek arazi olarak kabul ettiğim bir araçtı diğeride g serisi . ve hep aklımın bir köşesinde defender alma fikri vardı son dönemlerde bu konuda karar verdim ve bır sure araştırdıktan sonra bu aracı aldım . arazı kullanımı hakkında fazla tecrübem yok ama birseyler öğrenmeye hevesliyim . eğer aracın içini biraz yenileyebilirsem belki rr ı satıp tek 4x4 olarak kullanmayı düşünüyorum 1 tane bınek otomobılımde var . sehiriçi kullanımı nasıl dır ben pek trafiğe girmiyorum sadece temden gıdıp geliyorum akan trafıkte ... etrafta gezen bol mıktarda defender görüyorum ama ? .. .. fikir verebilirseniz sevinirim

kullanıcı değilim ama bana kalırsa defender yolda akar :D özellikle lastiklerinde rolü var, lastikler asfalta gayet uygun ;) zaten All-Terrain her koşulda kullanılabilir :D gayet keyiflidir yani, tabi defender kullanan abilerin fikri daha önemli ;) saygılar..

kürşad bey bu arada sitenizi inceledim ve çok başarılı bir portfolyonuz var sizden öğrenecek çok şeyimiz olacak :smiley:)

ozguronat' Alıntı:
kürşad bey bu arada sitenizi inceledim ve çok başarılı bir portfolyonuz var sizden öğrenecek çok şeyimiz olacak :smiley:)

estafurullah , biz arada bulusup sohbet edip geziyoruz o arada sohbetler ederiz :smiley: makina veya teknik olarakda yardim edebilecegim bisey olursa cekinmeyin fotograf gezileride dusunuyorum baharda :smiley:

selamlar özgür bey.
bende dağcılık ile ilgileniyorum ve bende bu aracı birkaç gündür takipteydim :smiley: size kısmetmiş.
aracınız hayırlı olsun gerçekten çok yakışıklı bir tercih yapmışsınız.iyi günlerde kullanın..

Tempus' Alıntı:
estafurullah , biz arada bulusup sohbet edip geziyoruz o arada sohbetler ederiz :smiley: makina veya teknik olarakda yardim edebilecegim bisey olursa cekinmeyin fotograf gezileride dusunuyorum baharda :smiley:
çok güzel olur sabırsızlıkla beleyeceğim bu arada 5 d mark2 ve 7d m var bıkactanede l sınıfı lensim var ama çok hakkını verdiğimi düşünmüyorum :(

zirveler' Alıntı:
selamlar özgür bey.
bende dağcılık ile ilgileniyorum ve bende bu aracı birkaç gündür takipteydim :smiley: size kısmetmiş.
aracınız hayırlı olsun gerçekten çok yakışıklı bir tercih yapmışsınız.iyi günlerde kullanın..
çok teşekkür ederim . yani görür görmez atladım diyebilirim .

Hayırlı olsun, çok güzel görünüyor. En azından dışında yapılacak fazla birşey kalmamış, içini de keyfinize ve zevkinize göre yaptırırsınız. Yeni model ön göğüs çook farklı bir hava katıyor.

Belki ön tamponu da vinç tamponu ile değiştirmeyi düşünürsünüz, böylece vinç biraz yukarı kalkar ve yaklaşma açısı iyileşir. Bununla beraber öne karter koruma da takabilirsiniz.

nkurtkaya' Alıntı:
Hayırlı olsun, çok güzel görünüyor. En azından dışında yapılacak fazla birşey kalmamış, içini de keyfinize ve zevkinize göre yaptırırsınız. Yeni model ön göğüs çook farklı bir hava katıyor.

Belki ön tamponu da vinç tamponu ile değiştirmeyi düşünürsünüz, böylece vinç biraz yukarı kalkar ve yaklaşma açısı iyileşir. Bununla beraber öne karter koruma da takabilirsiniz.
teşekkür edrim sağolun öncelik içini yenileme dashboard için nereye bakmalıyım sizce

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR