Defender 110 300 tdi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozguronat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,284

Etiketler

Ynt: Defender 110 300 tdi

Aracınızı kazasız güle güle kullanın,
defender böyle temiz pırıl pırıl biraz garip duruyor bir an önce çamurlanmanız dilegi ile iyi günlerde kullanın.

eski ilanda satıldığı belirtilmedi galiba

http://www.sahibinden.com/300_tdi_defender-45WQQaXQQ20857326WQQpXQQdisplayitem

yunus bager' Alıntı:

Daha önce gördüğümü hatırlamıyorum belki de ben gözden kaçırmışımdır..Malum 18-19 bin üstü ilanlara pek bakmıyorum :smiley:

Saygılarımla

Cenk

nordic1903' Alıntı:
Daha önce gördüğümü hatırlamıyorum belki de ben gözden kaçırmışımdır..Malum 18-19 bin üstü ilanlara pek bakmıyorum :smiley:

Saygılarımla

Cenk

:smiley: defender almanın ilk maddesi ne istediğini bil bu güzel cenk :smiley:

yunus bager' Alıntı:

Normal bir üye olsa satıcı umurunda olmaz kaldırmaz derdım ama haklıda olabılırsınız satıcı galeri değişik bşr durum 8) :-[

hayır aracı aldım ve satmıyorum satan arkadaş kaldırmayı unutmuş sanırım . araç şu anda maslakta ve içi yapılıyor :smiley:)

Özgür Bey

Aramıza hoşgeldiniz yeni aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın ;

Gezilerde görüşmek üzere

Selamlar
Ender

Merhaba.. yenı aracınız hayırlı ugurlu olsun cok guzel gosterıslı bir arac sahıbı olmuş'sunuz kazasız belasız kullanın inşallah..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri