Defender 110 300 tdi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ozguronat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,272
Ynt: defender 110 300 tdi

hayırlı olsun çok güzel araç. bende bakmıştım açıkcası düşünüyordum. :smiley: kısmet sizeymiş tekrar hayırlı olsun kazasız belasız günlerde inşallah.

Etiketler

acaglar' Alıntı:
hayırlı olsun çok güzel araç. bende bakmıştım açıkcası düşünüyordum. :smiley: kısmet sizeymiş tekrar hayırlı olsun kazasız belasız günlerde inşallah.
teşekkürler daha iyisi sizin olur inşallah

Merhaba.. yenı aracınız hayırlı ugurlu olsun cok guzel gosterıslı bır o kadar ozellııklı bır arac sahıbı olmussunuz kazasız belasız kullanıs dıleklerımle saygılar....

Gerçekten cok güzel bir araç alışsınız hayırlı olsun. bende bu araçla ililenmiştim kısmet sizeymiş

Ynt: Defender 110 300 tdi

herkese ıyı dilekleri için teşekkürler bugün uzun yolda kullandım temde 90 uzerinde araba bıraz sallanıyor bu araçlar in bu normalmıdır .?

ozguronat' Alıntı:
herkese ıyı dilekleri için teşekkürler bugün uzun yolda kullandım temde 90 uzerinde araba bıraz sallanıyor bu araçlar in bu normalmıdır .?

:smiley: evet normal. Bu güne kadar kullandığınız binek araçlarla kıyasyalayın Defender'i.

s a harbi on numara allah nazardan saklasın allah kazasız belasız binmeyi ve bol arazi yollarında dolaşmayı nasip eylesin saygılar.

ozguronat' Alıntı:

Ozgur Bey defender arazide kendisini bulan bir aracdir asfalt yolda sert altyapisi nedeniyle bu tip problemleri olmasi dogal. Tabi ekstra bir sorunuda olabilir

ozguronat' Alıntı:
Defender asfalt yol pek sevmez :smiley: ama aracınızda sorunda olabilir bir baktırmanızda fayda var

sorun olduğunu zannetmıyorum , tıtreşim yok sadece bazen hafıfce dalgalanıyor yolda oda benı tedırgın edıyor , alışık olmadığımdan sanırım , dediğim gıobı RR kullanıyorum günlük olarak onun yol tutuşuna alışmış olmamdan balkı garıp geldı sanırım alışırım zamanla biran önce bir gezi falan organizasyonu olsada katılsam :smiley:)

Yinede baktırmakta fayda var rot kollarında boşluk olmayabilir ama karpuz pimlerinde olabilir o şekilde dalmayı onlar yapabilir

Nerede ikamet ediyorsunuz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri