Arama sonuçlarınız

1. Quinsley

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Bende İstanbulda ustaya gidicem ama tam vaktim olmadığı için bakmadım daha kime gideceğime, Ankaradaki arkadaşlar yardımcı olur sanırım bu konuda size. Birde eğer sizde sticker alacaksanız bu konuyu inceleyip listeye isminizi yazarmsınız acaba?

2. Quinsley

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Güncellemeye yetiştiniz ve öncelikle hoşgeldiniz. Allah kaza bela vermesin güle güle güzel günlerde kullanın inş.
  3. Quinsley

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Ben siralamadaki yerimden memnunun. Egerki takim almamiz gerekiyosa oda olur. İnsallah kisa zamanda netlesirde basima gecebiliriz

4. Quinsley

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Arkadaşlar logo siparişlerini bi an önce tamamlasakta basıma geçsek ;)
  5. Quinsley

AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Haftaya inşallah beykoza beyoffu izlemeye gidicem, büyük ihtimalle çoğu arkadaşlar orda olur tanışmak isterim sizlerle

6. Quinsley

AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri

Ynt: AGOFF; Darlık Gezimizin Görselleri Çok guzel bi gezi olmus, ins birdahakine orda oluruz ;)

7. Quinsley

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ARKADAŞLAR BİKAÇ GÜNDÜR DEĞİŞİK SESLER GELİYORDU ARABADAN, ARABAYI BİRAZ İNCELEDİĞİMDE ANLADIĞIM KADARIYLA 1- GAZA BASTIĞIMDA MOTORLA EGZOS BORUSUNUN BİRLEŞTİĞİ YERİN ORALARDAN SANIRIM BİR SES GELİYOR, NORMALDE YOK AMA GAZA BASINCA GELİYOR, 2-...
  8. Quinsley

KASTRO

Ynt: KASTRO Ben yaklaşık 15 sene boyunca her sene kampa gittim kastroya 15 günden aşağı kalmazdım. Ancak son 2-3 senedir ailem gidiyor hala ancak ben arada yanlarına gidiyorum. Dalyanın dediği eski kastrodan eser yok, yinede Çok güzel bi yer ama haftasonları hariç.
  9. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Buda benim diğer araç frontinin giremediği frontinin çıkamadığı yerlere çıkıyor ;D ;D ;D

10. Quinsley

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO RUMUZU S-1 S-2 S-3 S-4 S-5 S-6 S-7 S-8 SC-9 SC-10 S-11 S-12 S-13 S-14 balikay 2 -- -- -- -- -- -- 2 -- 2 2 2 2 2...

11. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Allah sifa versin abi gecmis olsun, bende esimin saglik sorunlari nedeniyle bi ara bakamadim. İnsallah daha sık gorusebiliriz artik
  12. Quinsley

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi A.S. Abi sanırım herkes yoğun bu aralar, bölüm çok sessiz

13. Quinsley

Kuzuyla Karadeniz Turu

Ynt: Kuzuyla Karadeniz Turu Çok güzel bir gezi olmuş, fotoğraflarda harika. Geçen sene bende sizin dönüş yolunuzu gidiş olarak kullandım, Safranbolu,karabük, amasra, cide üzerinden trabzona kadar gittim. O bahsettiğiniz yolda gerçekten keyif alamazsanız ızdırap oluyo sadece bende o yolu tercih...
  14. Quinsley

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Abi karar vermistim ama degisiklik yapicam sanirim birde dedigin gibi kafam karisti cok logo gorunce ;)
  15. Quinsley

AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Abi tebrik ederim hayretle okudum :) bende en cok hamsiyi severim sonrasinda sarikanat levrek diye gidiyo, tatli su baligini yiyemem koku geliyo bana bide tat alamiyorum. İns birgun dediginiz gibi ahmet abi ellerinizden balik yeriz

16. Quinsley

AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz Surmeneli bi abi vardi acayip palanut hastasiydi. :) sizin palamut askini gorunce onun tek olmadigini gordum ;)
  17. Quinsley

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Levent abi hepsi cok guzel gorunuyor, yeni listemi sali gunu netlestirip yazabilirim ancak telefondan karar veremedim.
  18. Quinsley

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Cok iz kaliyomu peki? Sildigimizide gecermi abi?

19. Quinsley

En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları

Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları Yazık güzelim arabaya, kapakta sandığımdan daha fazla tamamlayıcı bi unsurmuş üst modeller için kötü görünüyo bu şekilde
  20. Quinsley

En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları

Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları mesajlara bakarken yukarıdaki 42,5" lastik bulunan fotoda bi detay gözüme çarptı ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri