AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,698
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

Hakan555' Alıntı:
Omer abi defenderla adasın orda bi gece kalmıstı ya. Sabahta stabilize yola kadar yurumusler. Ama hepimize yeri ogretmek icin oraya goturdu bizi, bı daha kalırsa gider alırız :smiley:

Valla hocam bence biz orayı bir daha bulamayız bile ama tek başına adaş gidip orda bir daha kalırsa artık fazla zorlamamak lazım demek oraya yerleşmek istiyor ziyaretine gideriz ;D ;D ;D ;D
Dün önceki gün yazssan bu gün gezideydik bu arada,
en geç salı günü öneri yer vs. vs. bekliyoruz

Etiketler

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Valla hocam bence biz orayı bir daha bulamayız bile ama tek başına adaş gidip orda bir daha kalırsa artık fazla zorlamamak lazım demek oraya yerleşmek istiyor ziyaretine gideriz ;D ;D ;D ;D
Dün önceki gün yazssan bu gün gezideydik bu arada,
en geç salı günü öneri yer vs. vs. bekliyoruz
Abicim bugun dugun var gelemem, ama uyarsa yarın gezeriz ben hep hazırım yazmama ne gerek. Gezelim diye ara gezeriz abi. C.tesi gezilerini avrupa yakasında yapalım yol kotu gecilmiyor ogleden sonra. Su an gazi den fsm ye kadar yol var.[/td][/tr][/table]

Hakan555' Alıntı:
Abicim bugun dugun var gelemem, ama uyarsa yarın gezeriz ben hep hazırım yazmama ne gerek. Gezelim diye ara gezeriz abi. C.tesi gezilerini avrupa yakasında yapalım yol kotu gecilmiyor ogleden sonra. Su an gazi den fsm ye kadar yol var.

Senin yol rota ve arazi bilgine saygımız sonsuz bundan dolayı senden ve senin gibi bilenlerden öneri ve öneriler bekliyoruz. yoksa hep aynı yer sıkar,,,
Hafta sonları anadolu yakasından dönüş trafiği daha rahat oluyor
yarın FB. nin maçı var hanım ve çocuklar maça gidicek, benim için yarın çok zor,,,,,
Şimdi gelelim pislik yapmaya ;D ;D ;D
Ben bunu Tv. de seyretmiştim arazide hep birlikte yaparız diye düşünüyordum bu gün olmayınca, hanıma 22 senedir ilk defa yemek tarif ettim yaptı, ama yine yaparız kabul ederseniz.
1 tavada sogan biber sarmısak pişiyor
2 üstüne domates atılıyor biraz daha pişiriliyor
3 üstüne palamut dilimleri diziliyor, dilimlenmiş limonlarda konuyor
4 üstüne rendelenmiş kaşar dökülüyor istenirse baharat filan ekleniyor
az önce götürdüm mutluyum şiddetle tavsiye ederim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Surmeneli bi abi vardi acayip palanut hastasiydi. :smiley: sizin palamut askini gorunce onun tek olmadigini gordum ;)

Quinsley' Alıntı:
Surmeneli bi abi vardi acayip palanut hastasiydi. :smiley: sizin palamut askini gorunce onun tek olmadigini gordum ;)

Balık aşkı dogru
eski galata köprüsü altı balık restaurantlarının protein komasına girmiym diye servis yapmadıkları da var
sıralamam 1 numarada hamsi 2 kalkan 3 lüfer 4 palamut 5 çinakop ve diğerleri
kuruyemiş niyetinede karides midye kalamar istiridye tercih ederim
1,5 - 2 kilo hamsi yada çinakopu tek başıma götürürüm hava karlıysa 2 kilo + olabilir yanlız yüzüm nedense kırmızıya dönüyor
nisan - mayıs ayına kadar bol balık yemeyi tercih ederim haftada 2- 3 defa mayısta sezonu kalkanla kapatıp eylüle kadar balığa çıkarsam kıraça olmadı canımız çok çekti somon levrek çupra ile idare ederim ama çiftlik balığı ve ege akdeniz balığını sevmem
çocukluktan beri iyi balık tutarım özellikle tekneden çaparide iddialıyım göçmen balıklarla dip balıkları arasında güzel tercih yaparım
Aslında kamplı bir deniz kıyısı gezisi yaparsak akşam suyunda'da rast gelirse ne demek istediğimi anlarsınız bütün kamp balık yer,

Abi tebrik ederim hayretle okudum :smiley: bende en cok hamsiyi severim sonrasinda sarikanat levrek diye gidiyo, tatli su baligini yiyemem koku geliyo bana bide tat alamiyorum. İns birgun dediginiz gibi ahmet abi ellerinizden balik yeriz

Ömer abi Kalkan zamanı yaklaşıyor. Kefken, cebeci taraflarında güzel kankan çıkıyor otaraflara kamplı bir organizasyon iyi gider :smiley:

Kalkanın tam zamanı nisan mayıs bırakalım çoğalsın sonra 300 gr. kalkan 50 Tl. oluyor
İnşallah bir gün Karadeniz kıyısı kamplı yada günübirlik bir organizasyon yaparız ama sandal tekne yada çocuk botu lazım ;D ( ben çocukların botuyla çok çıktım ) ama bunları fırtına mevsimi gelmeden yapmak lazım lüfer palamutu kovalar arada sarı kanatta çok iyi olur inşallah bir organizasyon yaparız en kötü biraz erken çıkar sabah suyunda avlanır offroadımızı yapar balığımızı yeriz,,,,,,,,

ömer abi Nisan ile Ağustos ayı arasında kalkan balığı yumurta döker. Eylül - ekim gibi balık kıyıya daha çok yanaşır. O zaman kıyıdan 50 metre açıklarda avlanabilir. Ekim ayında kamplı olarak gidecem. zamanını burdan duyururum.

İlhan Abi çağırırsan biz de katılmak isteriz hep beraber bir mangal yaparız, bu kadar balıkçı varken aç kalmayız heralde oralarda ;D ;D

Selim tam palamut mevsimi, Omer abinin tarifini yapalımmı haftaya ? Catalcada Çilingoz diye bi tabela gordum guzel bi yer sanırım. Deniz kıyısındaymıs ustelik.

Bana uyar, cemaati toplayalım hemen, cumartesi günü olursa daha bi güzel olur, rahat rahat gezeriz....

selimsani' Alıntı:
İlhan Abi çağırırsan biz de katılmak isteriz hep beraber bir mangal yaparız, bu kadar balıkçı varken aç kalmayız heralde oralarda ;D ;D

Tabiki haber veririm selim. Çok uzun ve geniş kumsalı var ufak kum tepeleride. Araçlar la da güzel eğlenilebilir.
Aç kalmayacağımız kesinde balık çıkıp çıkmyacağı kesin değil :smiley:

Hakan555' Alıntı:
Selim tam palamut mevsimi, Omer abinin tarifini yapalımmı haftaya ? Catalcada Çilingoz diye bi tabela gordum guzel bi yer sanırım. Deniz kıyısındaymıs ustelik.

Hakan çilingoz güzel yer ama oralara gitmişken biraz daha ilerleyin kastroya gidin. Kastro daha güzel.
O taraf da olurda denize girmek iserseniz dalga varsa belinizi geçen yerlere gitmeyin. Agustos 15 den sora karadeniz tehlikeli. Zıpkınla tam takım avlanırken iki defa farklı zamanlarda çeken aıntıya tutuldum. Kendimi tekrar açığa atıp çeken akıntının olmadığı noktalardan karaya çıkabildim.

Cumartesi olsun tabiki. Çilingozu bilen varmı ? Yada bize katılıp onculuk yapacak orayı bilen bi arkadas ?İlhancım kastro yani akcam cok uzak. Çilingoz nasıldır butun gun bizi oyalarmı ?

Vardır bilen birileri yaw, çıkar elbet... Olmadı deneme yanılma yaparız ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR