AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selimsani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 158
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,731
Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Uploading your video.561 minutes remaining. Your video will be live

bunun gibi 1 - 1,5 GB boyutunda 3 video daha var 8-9 ayrı kayıt yapmış,
makina bunu hızlandırmanın yolunu bilen varmı ???????????????

saat 18 gibi yüklemeye başladığı video daha bitemedi
bu arada kimse yokmu yaw. maç ta bitti bu arada[/td][/tr][/table]

Etiketler

Güzel gezi olmuş belli,benim neden haberim olmadın bundan,selim bey,hakan bey,ömer bey,
sorarım bunu ben sizlere,,,,,,,,,,,,,satış demek
saygılar

yükleme 5 - 6 saat sürdü onuda bozuk yüklemiş 8 video daha var offffffff oooooffffffffffffffff

http://youtu.be/dFA8bqH00PY

Ömer Abi video formatını değiştirirsen boyut da küçülüyor ama program dersen hiç bilmem... Keşke 2 şer dakikalık yapaydın videoları çekerken yaw...

Palamut işini de bu hafta değil de öbür haftaya bırakmamız lazım, bu hafta ben yokum...

Selamlar güzelbi gezi olmuş elinize sağlık darısı başımıza

.

08092012453.jpg

Merhaba
Harika güzel bir gezi olmuş,bol yağmurda buralar daha eeğlenceli olur ;D
uygun bir zamanda bende katılmak isterim

Selamlar

MURAT

damast' Alıntı:
Merhaba
Harika güzel bir gezi olmuş,bol yağmurda buralar daha eeğlenceli olur ;D
uygun bir zamanda bende katılmak isterim

Selamlar

MURAT
Bol yağmurdamı :smiley:
16 Ekim 2011 de grubu düşünmeden heryere dalan arkadaşlarımız çıkamıyoruz kaldık burda diyordu :smiley: By pass yapılacak yeri ormancılar göstermese yollar kuruyana kadar kalırlardı orda :smiley:

Hakan555' Alıntı:
16 Ekim 2011 de grubu düşünmeden heryere dalan arkadaşlarımız çıkamıyoruz kaldık burda diyordu :smiley: By pass yapılacak yeri ormancılar göstermese yollar kuruyana kadar kalırlardı orda :smiley:

Ormancılar yardım ediyorsa sorun yok kısa bir zamnada gezilerinize kaltılmak isterim selamlar.
Bol çamurlu ve batmalı olur inşallah

Murat

selimsani' Alıntı:
Ömer Abi video formatını değiştirirsen boyut da küçülüyor ama program dersen hiç bilmem... Keşke 2 şer dakikalık yapaydın videoları çekerken yaw...

Palamut işini de bu hafta değil de öbür haftaya bırakmamız lazım, bu hafta ben yokum...

Video formatını değiştirecek program çok uzun sürüyor,
ama aletten format değişikliği yapılyor kayıtta düşük çözünürlükte oluyor
ses aletten kapalı yoksa araç içi muhhabet kaydedilirdi
hareket sensörü de kapalıydı sanırım
pil bitti araç şajını taktık 2 kişi kontrol ettik sonuç bu ;D
biraz daha yükleme yapmaya çalışıcam önce kısa olanları yüklüycem,,, ;D

Hakan555' Alıntı:

Hatırladım o geziyi. Güzel gündü :smiley: Çekmeköy tarafların a rampalar dik olduğundan yağmurlu havalarda bayağı zorluyor.

Beyler hatırlayan varmı ? yanımızdan bisikletli biri geçmişti ATV liler tamamda adam bisikletle o yükseklik ve arazide ne oluyor yaw
helal olsun ben aklımdan bile geçirmem zaten bisiklet sürmeyide bilmem ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri